inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom areálu so showroomom a skladom.

Kategória: Sklady

Radi by sme vám predstavili zaujímavú ponuku prenájmu areálu s budovou o výmere 828 m2, ktorá stojí na pozemku o výmere 2000 m2. Areál má prístup z ulice cez 7m širokú bránu, čo umožňuje vstup aj väčším vozidlám prevážajúcim kontajnery.
V prednej časti budovy je administratívny priestor pozostávajúci z dvoch priestranných kancelárií, 2x toalety, dvoch menších kancelárii a spoločnej kuchynky.. V prednej časti sa rovnako nachádza showroom o výmere cca 150 m2. Rovnako je z predného parkoviska vstup do priestrannej garáže, prepojenej dvermi do showroomu.
Showroom je prepojený s hlavným skladový priestorom o výmere 400m2 a výškou 3,5 m. Sklad má aj separátny vstup z bočnej časti dvora zabezpečený garážovou bránou s možnosťou vstupu s veľkou dodávkou. V priestoroch hlavného skladu je priestor o výmere cca 25 m2, ktorý v súčasnosti slúži ako baliareň.
Objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom, rozdeleným na rôzne sekcie.
V zadnej casti budovy, je veľká dvojgaráž s branou o výmere cxa 60 m2.
Cena 5.000,- bez DPH / mesiac.Platba mesiac vopred + 2 mesiace depozit. Nájom možný na 2 a viac rokov, nie krátkodobo.
Prenájom areálu so showroomom a skladom.
Podobné inzeráty
Skladový areál, Veľká Mača, okres Galanta
Ponúkame na predaj skladový areál ktorý sa nachádza pri obci Veľká Mača, okres Galanta s prístupom zo štátnej cesty . Senec-Sereď. Oplotený areál je v lesnom poraste cca 150 m od štátnej cesty. Celková plocha areálu je 2,25 ha, pozostáva zo 6 stavebných objektov, príjazdovej komunikácie a odstavných plôch z monolitického betónu, oplotenia areálu a vnútro-areálových rozvodov inžinierskych sieti. Do roku 2010 bol využívaný pre vojenské účely. Areál má samostatnú trafostanicu z roku 2015, voda je zo studne, kanalizácia do žumpy. V areály sa nachádza 6 stavebných objektov, administratívna budova, 4 sklady a otvorený oceľový prístrešok. Objekty skladov a prístrešku sú umiestnené v rámci areálu pozdĺž hranice pozemku a administratívna budova sa nachádza pri vstupe do areálu cez bránu z príjazdovej komunikácie. Trojpodlažná administratívna budova so zastavanou plochou 132 m2 je umiestnená pri vstupe do areálu slúži ako administratívne a sociálne zariadenie pracovníkov, ktorá bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2013. Objekt je napojený na elektriku z vlastnej trafostanice, na vodu z vlastnej studne a na kanalizáciu do žumpy. Ďalšími objektmi areálu sú 4 sklady, každý má zastavanú plochu v priemere 650 m2. Jedná sa o stavbách, ktoré sú zastrešené sedlovou strechou. Murovanými priečkami sú rozčlenené na 7 samostatných skladov, každý z nich je prístupný z priebežnej rampy, cez oceľové vráta. Výmena strešnej krytiny a klampiarskych konštrukcii bola v roku 2010. Výmena vnútorných rozvodov elektroinštalácie bola realizovaná v roku 2015. Hala je určená ako sklad je vybavená rozvodom elektroinštalácie, ktorá je svetelná aj motorická, chránená poistnými automatmi a požiarnymi hydrantmi z roku 2015. Ďalším objektom areálu je otvorený oceľový prístrešok so zastavanou plochou 305 m2. Jedná sa o prístrešok ktorá je zastrešená pultovou strechou, je využívaný ako prístrešok pre stroje. Výmena strešnej krytiny bola v roku 2010. Plot okolo celého areálu v dĺžke 675 m je z prefabrikovaných betónových dielcov osadených do betónových stĺpov. Základy sú betónové pätky pod stĺpmi. Plot bol vybudovaný v roku 2015. Pri vstupe do areálu sa nachádza posuvná brána zo železných profilov na elektrický pohon a diaľkové ovládanie z roku 2010. Vŕtaná studňa s priemerom 250 mm s jedným elektrickým čerpadlom, vybudovaná v roku 2013, na zásobovanie administratívnej budovy vodou. Kanalizačná prípojka je z plastového potrubia DN 150mm, bola vybudovaná v roku 2013. Žumpa je monolitický izolovaný podzemný objekt o objeme 20 m3, vstup uzavretý s oceľovým poklopom. Bola vybudovaná v roku 2013. Pri predaji nehnuteľnosti poskytneme komplexné právne aj technické zabezpečenie, poradíme pri financovaní cez úver. Cena nehnuteľnosti: dohodou, obhliadku si môžete dohodnúť kedykoľvek na tel. čísle: , alebo na e-mailovej adrese: info@, web:
| pozemok so skladom v oplotenom areáli, Tureň, okr. Senec
Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na prenájom skladové priestory s 10 á samostatným pozemkom v oplotenom areáli, zabezpečenom kamerovým systémom a bezproblémovým prístupom nákladných áut do areálu cez automatickú bránu, obec Tureň pri Senci. Pozemok o výmere cca 20 x 50 m je vhodný na podnikanie, skladovanie, manipuláciu s technikou, autami a pod. Prislúcha k nemu domček so skladovými priestormi o výmere 12 x 6 m. Pozemok je samostatný, oplotený a vjazd je riešený cez širokú oceľovú automatickú bránu. Je súčasťou uzavretého areálu. Okolo celého areálu je betónový plot o výške 4,5 m a má širokú kovovú automatickú bránu. Celková spevnená plocha areálu určeného na skladovanie má výmeru 2200 m2. Plocha je vhodná na skladovanie, parkovisko, stojisko pre kontajnery a podobne. Možnosť nájmu 2 plechových nezateplených hál v tomto areáli o výmere 10 m x 15 m a 9 m x 12 m spolu (258 m2) aj oddelene s okolitou plochou na manipuláciu cca 150 m2. Výška haly je 4 - 4,5 m a výška dverí 3,5 m. Cena za 1 halu je cca 800 Euro/mesiac. Možnosť bezplatného používania reklamných plôch pri vstupe do areálu aj vo vnútri. V areáli je studňa, vodovod, elektrina 240/380 V a kamerový systém. K cene nebude pripočítaná DPH. Voľné ihneď. TOPPONUKA Obytná plocha: 258m² Celková rozloha: 400m² Rozloha pozemku: 1000m² Úžitková plocha: 258m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: Montované Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: nie Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Prenájom areálu so showroomom a skladom
Radi by sme vám predstavili zaujímavú ponuku prenájmu areálu s budovou o výmere 828 m2, ktorá stojí na pozemku o výmere 2000 m2. Areál má prístup z ulice cez 7m širokú bránu, čo umožňuje vstup aj väčším vozidlám prevážajúcim kontajnery. V prednej časti budovy je administratívny priestor pozostávajúci z dvoch priestranných kancelárií, 2x toalety, dvoch menších kancelárii a spoločnej kuchynky.. V prednej časti sa rovnako nachádza showroom o výmere cca 150 m2. Rovnako je z predného parkoviska vstup do priestrannej garáže, prepojenej dvermi do showroomu. Showroom je prepojený s hlavným skladový priestorom o výmere 400m2 a výškou 3,5 m. Sklad má aj separátny vstup z bočnej časti dvora zabezpečený garážovou bránou s možnosťou vstupu s veľkou dodávkou. V priestoroch hlavného skladu je priestor o výmere cca 25 m2, ktorý v súčasnosti slúži ako baliareň. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom, rozdeleným na rôzne sekcie. V zadnej casti budovy, je veľká dvojgaráž s branou o výmere cxa 60 m2. Cena 5.000,- bez DPH / mesiac.Platba mesiac vopred + 2 mesiace depozit. Nájom možný na 2 a viac rokov, nie krátkodobo.
NA PRENÁJOM Skladové priestory v Michalovciach.
Ponúkame na prenájom skladové priestory v areáli na Priemyselnej ul. v Michalovciach: - areál sa nachádza na ul. Priemyselnej, v priemyselnej zóne mesta, za nadjazdom po pravej strane v smere na Košice, - je obdĺžnikového tvaru, má celkovú rozlohu 3,5 hektára, - je oplotený s jedným hlavným vjazdom pri vrátnici a možnosťou vytvorenia ďalšieho jedného alebo dvoch vjazdov do areálu, - v súčasnosti sú objekty využívané len čiastočne, v rámci externého prenájmu, - v rámci areálu je cca 15 budov výroby, dielní, garáží a skladov a spevnené plochy, - vykurovanie areálu bolo v minulosti riešené centrálnou kotolňou umiestnenou v strede areálu, avšak v r. 2012 sa kvôli efektívnosti prešlo na lokálne vykurovanie budov (3 budovy: administratívna, laboratóriá, budova dopravy) - inžinierske siete (prípojky elektrickej energie, vody, plynu – v rámci areálu, jednotlivé budovy individuálne) - rôzna výmera – podľa dohody CENA: 7,50 EUR/m2/mesiac Tel.: , 0918 883 321
Na prenájom sklad Galanta (výrobno skladový areál), Školská
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom murovaný sklad v širšom centre Galanty. Celková výmera je 65 m2. Súčasťou skladu je i malá kancelária s rozmermi 2,5 x 2,5m. Možnosť vykurovania klimatizáciu. K dispozícii je i spoločné sociálne zariadenie v rámci areálu. Vstupná brána do areálu je na diaľkové ovládanie. Celý objekt je ohradený a chránený kamerovým systémom napojeným na políciu. Parkovanie je vyhradené pred vstupom do areálu prípadne v rámci areálu. Vstup do areálu je možný aj nákladným motorovým vozidlom. Areál je prístupný 24 hodín denne. Cena: 230,- €/mesiac + DPH + energie Výhodná poloha. Príjazdová cesta: Asfalt. Inžinierske siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia. K dispozícii je pevná linka a internet. Kaucia vo výške 2-mesačného nájomného. Kontaktujte nás ohľadom ďalších informácií a dohodnutie termínu obhliadky.
NA PRENÁJOM Skladové priestory v Michalovciach.
ID: 4659 Ponúkame na prenájom skladové priestory v areáli na Priemyselnej ul. v Michalovciach: - areál sa nachádza na ul. Priemyselnej, v priemyselnej zóne mesta, za nadjazdom po pravej strane v smere na Košice, - je obdĺžnikového tvaru, má celkovú rozlohu 3,5 hektára, - je oplotený s jedným hlavným vjazdom pri vrátnici a možnosťou vytvorenia ďalšieho jedného alebo dvoch vjazdov do areálu, - v súčasnosti sú objekty využívané len čiastočne, v rámci externého prenájmu, - v rámci areálu je cca 15 budov výroby, dielní, garáží a skladov a spevnené plochy, - vykurovanie areálu bolo v minulosti riešené centrálnou kotolňou umiestnenou v strede areálu, avšak v r. 2012 sa kvôli efektívnosti prešlo na lokálne vykurovanie budov (3 budovy: administratívna, laboratóriá, budova dopravy) - inžinierske siete (prípojky elektrickej energie, vody, plynu – v rámci areálu, jednotlivé budovy individuálne) - rôzna výmera – podľa dohody CENA: 7,50 EUR/m2/mesiac Tel.: , 0918 883 321