inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom chalupy

Kategória: Chalupy

Chalupa Viliam a Gizela ❤️ na prenajom v Hornej Marikovej - cast Raztoka, Javorníky - Zapadne Karpaty, situovana v carovnom prostredi prirody pri potoku a lese, kde si mozete naplno docerpat stratenu energiu.
Moznost turistiky, cyklistiky, hubarcenia, grilovanie, v blizkosti kupele Nimnica.
Chalupa je plne vybavena, postelne pradlo + uteraky, sprcha+wc+tepla voda, kuchyna,spolocenska miestnost, tv + wifi, 2 spalne + 1 velka prechodna izba.
Vonku sa nachadza posedenie pri chalupe, dalsie sedenie je pri potoku a ohnisku, kde si mozete uvarit aj gulas, kotlik je k dispozicii + detske preliezky.
V chalupe je uzitkova voda, pitna voda z miestnej studicky vzdialej 30 m ..
Parkovanie pre 3 auta hned pri chate.
Turistika: Portas, Kohutka, Maly Javornik, Stratenec.

Kapacita: max 9 osob
Cena: 150 €/ noc (min. 3 noci).
Cena: 200€/noc (2 noci).
Kontakt:





Prenájom chalupy
Podobné inzeráty
Prenájom veľkej rekreačnej chaty, Čremošné, okres TR
Chata - rekreačný dom - rekreačné zariadenie sa nachádza v obci Čremošné, v okrese Turčianske Teplice v Žilinskom kraji. Vďaka polohe objektu v obci, ale s pozemkom na okraji lesa, si u nás užijete dokonalý pokoj a súkromie. Príjemný oddych Vám ponúkame na krytej terase a v záhradnom altánku s krbom a ohniskom. Veľký ohradený pozemok je vhodný na bezpečné hry malých detí. Prekrásna príroda Veľkej Fatry ponúka možnosť príjemných prechádzok a cyklotúr. Pri obci je tradičný salaš. Čremošné sa nachádza len 4 km od Turčianskych Teplíc s obľúbeným aquaparkom SPA & AQUAPARK Turčianske Teplice. V zimnom období si môžete vychutnať kvalitnú lyžovačku v okolitých lyžiarskych strediskách SKI Krahule, SKI CENTRUM Kordíky alebo SNOWLAND Valčianska dolina. Ponúkame Vám celoročné ubytovanie pre 10-15 osôb v dvojposteľových a trojposteľových izbách. K dispozícii sú oddelené sociálne zariadenia : 2 x 4 sprchy a 2 x 4 toalety. Veľká spoločenská miestnosť je vybavená krbovou pecou a televízorom. Jedáleň pre 15 -20 osôb je prepojená s plne vybavenou kuchyňou. Parkovanie je v areáli rekreačného zariadenia. Celoročne Vám ponúkame príjemné ubytovanie v našej pekne a útulne zariadenej chalupe, ktorá je prispôsobená pre pohodlné ubytovanie 8 až 10 osôb. Prízemie chalupy je tvorené spoločenskou miestnosťou s krbom, televízorom a posedením (s možnosťou využitia dvoch prísteliek), ktorá je zároveň prepojená s kompletne vybavenou kuchynkou, vhodnou na plnohodnotnú prípravu vlastných chutných jedál. Vo výbave kuchynky môžete využívať elektrický sporák s rúrou, chladničku, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu ako aj kompletný kuchynský riad. Na prízemí ubytovania je umiestnená rovnako kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Schodmi sa dostanete do podkrovia chalupy, kde sú pre Vás pripravené dve spálne, jedna 2-lôžková izba s možnosťou využitia dvoch prísteliek vo forme rozkladacích kresiel a jedna 4-lôžková izba. Príjemne oddýchnuť si môžu ubytovaní hostia aj v pekne upravenej záhrade chalupy s krytou terasou a altánkom s vonkajším posedením, kde nechýba ani záhradný vstavaný krb, gril či ohnisko s možnosťou prípravy rôznych chutných špecialít. Pre príjemné osvieženie tu môžete využívať aj záhradnú sprchu, ktorú isto oceníte predovšetkým v horúcich letných dňoch. Pre úschovu bicyklov, lyží a iných športových potrieb sú Vám v objekte k dispozícii pivničné priestory. Parkovanie Vašich áut je možné priamo pri chalupe. Veríme, že sa u nás budete cítiť výborne, dokonale si odd
Prenajom hľadám
Dobrý deň,hľadáme dlhodobý prenájom rodinný domček, chaty-chalupy minimálne 2 izby, WC, sprcha , (elektrina,voda) 2 dospelý + 2 väčšie deti(15,16r) a dvaja malý psíci, ak bi bola možná záhradka, avšak nie je podmienkou.Pomôžeme poprípade ,aj s údržbou a menšími opravami domčeka,chaty, chalupy. Najlepšie Západné a Stredné Slovensko,poprípade Juh Slovenska 550€/mesačne s energiami.Ponúknite!!!
Prenájom chaty -chalupy
Dobrý deň, hľadám do prenájmu chatu -chalupu, starší domček od 15.5.2023.2 dospelý+2 väčšie deti a dvaja maličký yorširi ( psíci). Prípadne pomôžem s opravami a údržbu chaty-chalupy,domčeku.Privitame ,aj prácu v záhradke ,avšak nie je podmienkou. Nalepšie Západné a Stredné Slovensko ,ale môže byť aj juh Slovenska.cena 550€/mesačne. Ponúknite!!
Znížená cena Ponúkame na prenájom zrekonštruovan…
chata/chalupa, Lokalita u Ticháčkov, Brestovec, Myjava - Znížená cena!!! Ponúkame na prenájom zrekonštruovanú chalupu v obci Brestovec Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 100 Plocha obytnej časti m2: 80 Výmera pozemku m2: 701 Popis: Ak hľadáte chalupu na dlhodobý prenájom práve ste ju našli! V obci Brestovec ponúkame na prenájom zrekonštruovanú chalupu, lokalita u Ticháčkov. Táto chalúpka ma charakter pravej chalupy. Dispozícia: - prízemie: vstupná chodba z ktorej sa ide do kuchyne, obývacej izby s krbom, kúpeľne s WC(s vaňou a sprchovacím kútom) -poschodie: 3 obytné izby a samostatné WC Chalupa prešla rekonštrukciou v rámci ktorej boli urobené nové rozvody, kúpeľňa, WC, kuchyňa. Podlahy v izbách sú drevené a v kúpeľni a WC je dlažba. Kúrenie a ohrev vody je riešené plynovým kotlom. V obývacej izbe je funkčný krb. Možnosť parkovania priamo na pozemku pri dome. Výška prenájmu je 680,-eur/ mesiac, z toho suma vo výške 550,-eur predstavuje fixnú položku a suma vo výške 130,-eur predstavuje zálohu za energie. Kaucia je 500,-eur, Provízia 250,-eur. V prípade že vás táto ponuka zaujala ozvite sa mi na tel. č. a dohodneme si termín obhliadky. Zastavaná plocha m2: 125 Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1976 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Septik, Studňa, Internet Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Dlhodobý prenájom chalupy
Ponúkame na dlhodobý prenájom chalupu, ktorá sa nachádza mimo obce, v okrese Považská Bystrica. Chalupa má 6 izieb, 2 kúpeľne, špajza, pivnica. Chalupa je zariadená, kúrenie na pevné palivo, voda vlastná studňa, el. energia, prístupová cesta. Chalupa je vhodná na dlhodobý prenájom pre dve rodiny, na hospodárenie, k dispozícii pozemky na chov zvierat. Viac len cez email.
Prenájom chalupy
Chata na prenájom v hodná pre rodiny s deťmi,s kapacitou 8 lôžok.Nachádza sa na Počúvadlianskom jazere(Banská Štiavnica vzdialená 12 km.)Cena za celý objekt 100€/Noc.Kontakt.