inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom Cukrárne - Baru v obci Čáry

Kategória: Hotely, reštaurácie

reštaurácia, M.Kollára, Čáry, Senica - Prenájom Cukrárne - Baru v obci Čáry


Popis: V exkluzívnom zastúpení klienta, prenajmeme Cukráreň - Bar v obci Čáry. Jedná sa o rodinný dom kolaudovaný v roku 2008 s pozemkom o rozlohe 676 m2 a terasou.
Prevádzka je kompletne zariadená vrátane profi výrobníka na zmrzlinu!!!
Na pozemku sa nachádza Garáž - dielňa s 2,5 tonovým stĺpovým zdvihákom.
Výška nájmu sa stanový na základe dohody, či záujemca vyplatí odstupné za inventár alebo si ho prenajme.

V prípade záujmu je možnosť nehnuteľnosť odkúpiť.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá 2 mesačná kaucia + odmena RK.
Ďalšie informácie Vám radi poskytneme v našej RK.
Zariadenie: Kompletné zariadenie Cukrárne - Baru. Zariadená kuchyňa, profi výrobník zmrzliny, kávovar, výčapné zariadenie, chladiarenské vitríny, stoly, stoličky, 2x TV LED, chladničky, mraznička, mikrovlnka, umývačka riadu, audio systém a.i.
Počet stoličiek: 70
Pozemok: Rovinatý
Výmera pozemku: 676
Celková úžitková plocha administratívy: 20
Celková úžitková plocha skladu: 5
Príjazdová cesta: Asfalt
Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Septik, Mestská voda, Studňa, Satelitný prijímač
Kúrenie: Plynové, Kombinované
Forma vlastníctva: Osobné
Počítačová sieť: Áno


Viac informácií: a ďalšie informácie: Mário Strapák
m.strapak@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Fair
Adresa: Potočná 14,
909 01, Skalica
Telefón:
Prenájom Cukrárne - Baru v obci Čáry
Podobné inzeráty
Odstúpenie
Ponúkame na odstupenie zabehnutú prevádzku našej cukrárne v samostatnom priestore s terasou a pivnicou. Rozloha: 191 m², terasa 150 m², pivnica (sklad) 116 m². Miesto: Cyprichova 20/A, Krasňany, Bratislava Výborná poloha hneď na Peknej ceste, frekventovaná ulica s obchodmi a zastávkami MHD. Nájom: 2570 eur Odstupné: 19.000 eur (kompletné zariadenie na prevádzkovanie cukrárne tak ako v súčasnosti je). Voľné: od 15.11. Kontakt:
Prenájom Pizzerie s Kaviarňou - Bratislava Nové Mesto
Prenajmeme Pizeriu s Kaviarňou, Route111 cafe, Račianská 111/A v Bratislave, mestská časť Bratislava Nové Mesto v objekte samoobslužná umývačka Dibo a detailingove štúdium. Vnútorný priestor na posedenie pre 12 ľudi. Vonkajší priestor na krytej terase na posedenie pre 15 ľudí. Kaviareň má samostatnú prístavbu prioritne pre skladovanie a používanie sudov na čapovanie. V miestnosti je možné skladovať aj zásoby pre bar. Barová časť má priestor pre dvojpákový profesionálny kávovar. Prívod vody aj odpadová voda je v automatickom režime. Je možné čapovanie štyroch druhov nápojov. Systém je napojený cez výkonný chladiaci systém od sudov k PIPE. Chladenie a Pipa sú v bezplatnom prenájme. Súčasťou vybavenia baru sú moderné podsvietené pulty s veľkým úložným priestorom. Momentálne v prevádzke elektrická pizza pec na 4 ks pizze (380V) + miesič cesta. Možnosť odkúpenia po dohode. Ďalej sú k dispozícií pokladňa od spoločnosti Papaya, LED TV, kamerový systém, Alarm, vybavenie kuchynskej časti, umývačka riadu, mraznička, hriankovač, chladiaca vitrína, kvalitná invertorova klimatizačná jednotka Daikin. Súčasťou baru a kuchynskej časti je komplet vybavenie na prácu s nápojmi a polotovarom. Je možnosť ponechania názvu s reklamnými plochami + účet na Google, Instagrame a Facebooku. Cena mesačného nájmu 800€ (nie sme platcami DPH) + elektrika a voda podľa spotreby (elektrina zvýhodnená sadzba). V cene nájmu parkovanie pre 2 vozidlá pri objekte. Viac info telefonicky alebo pri obhliadke.
Prenájom Kaviarne - Bratislava Nové Mesto
Prenajmeme Kaviareň , Route111 cafe, Račianská 111/A v Bratislave, mestská časť Bratislava Nové Mesto v objekte samoobslužná umývačka Dibo a detailingove štúdium. Vnútorný priestor na posedenie pre 12 ľudi. Vonkajší priestor na krytej terase na posedenie pre 15 ľudí. Kaviareň má samostatnú prístavbu prioritne pre skladovanie a používanie sudov na čapovanie. V miestnosti je možné skladovať aj zásoby pre bar. Barová časť má priestor pre dvojpákový profesionálny kávovar. Prívod vody aj odpadová voda je v automatickom režime. Je možné čapovanie štyroch druhov nápojov. Systém je napojený cez výkonný chladiaci systém od sudov k PIPE. Chladenie a Pipa sú v bezplatnom prenájme. Súčasťou vybavenia baru sú moderné podsvietené pulty s veľkým úložným priestorom. Ďalej sú k dispozícií LED TV, kamerový systém, Alarm, vybavenie kuchynskej časti, umývačka riadu, mraznička, hriankovač, chladiaca vitrína, kvalitná invertorova klimatizačná jednotka Daikin. Súčasťou baru a kuchynskej časti je komplet vybavenie na prácu s nápojmi a polotovarom. Je možnosť ponechania názvu s reklamnými plochami + účet na Google, Instagrame a Facebooku. Cena mesačného nájmu 950€ s možnosťou dohody (nie sme platcami DPH) + elektrika a voda podľa spotreby (elektrina zvýhodnená sadzba). V cene nájmu parkovanie pre 2 vozidlá pri objekte. Viac info telefonicky alebo pri obhliadke.
Exkluzívne ponúkame na PREDAJ odstúpenie prevádzky jedinečné
Typ: Gastro priestory Ulica: Komárno Obec: Komárno Exkluzívne ponúkame na predaj odstúpenie prevádzky jedinečného baru "COOOL BAR" v centre mesta Komárno! Pokiaľ túžite po vlastnom podnikaní alebo chcete rozšíriť svoju činnosť o ďalšiu prevádzku, no nechcete strácať čas a financie rekonštruovaním, potom je táto ponuka práve pre Vás! Predstavujeme Vám unikátny bar plne zariadeným so zaškoleným personálom! Bár ma niekoľkoročnú (17r.) tradíciu stálych zákazníkov, stabilné výnosy, a samozrejme, všetky platné povolenia na prevádzku. Vďaka tomu môžete pokračovať v rozvíjaní a v úspešnom podnikaní! Atmosféru pomáhajú dotvárať pohodlné kreslá, príjemné odtiene prírodnej tehly. DISPOZÍCIA: Budova s úžitkovou plochou cca 210 m2 sa momentálne využíva ako priestory baru s letnou priestrannou zastrešenou terasou (100 m2), s príjemným sedením pre cca 90-100 ľudí. Priestor je vykurovaný plynovým kúrením. Ideálnym priestorom je na organizáciu vianočných večierkov, rodinných udalostí, firemných stretnutí či osláv atd. Priestor je kompletne prerobený a zariadený (nová elektrika, kamerový systém, výrobník ľadu, kávovar, chladničky, vzduchotechnika, odsávač vzduchu). Dispozičné riešenie: Prevádzky: - bar 90-100 miest na sedenie - terasa drevená 30-60 miest na sedenie, Sociálne zariadenia: - WC pre personál - Šatne pre personál - WC pre páni - WC pre dámy - WC pre invalidov - vozičakárov - Sklad Bezproblémové parkovanie! V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať! Cena:  83 000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 210 m2 Úžitková plocha: 310 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Klimatizácia: centrálna El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie
Shisha bar/bar/čajovňa
Odstupim zabehnutú prevadzku shisha baru/čajovne/baru v Novych Zamkoch v modernom , industriálnom štýle. Prevádzka sa nachádza v centre mesta s moznostou parkovania na ulici Komárňanská 14. V cene je zahrnute kompletne vybavenie, zostatkovy tovar, sro a vsetky platne povolenia na dalsie prevadzkovanie. Prevadzka ma terasu, satnu pre zamestnancov, sklad so zadnym vchodom, WC muz/zena + WC pre personal. Parkovanie je zakaznikom umoznene na parkovisku kebabu sirin alebo v ulicke hned vedla. Jedno parkovacie miesto je sucastou vnutorneho arealu so vstupom do skladu. Vybavenie prevadzky: - Vodne fajky a potrebne prislusenstvo na ich prevadzkovanie - Pohare rozlicneho druhu - "Bar Gun" vycap od pepsi s moznostou capovania pepsi, pepsi zero, mirinda, 7up, tonic - Caje a vsetko potrebne na ich pripravu - Kavovar - Odstavnovac citrusov - Zostatkovy tovar na sklade a zásoby na bare - Pokladnicny system - Sedenie, policky, stoly a pod. - Chladnicka pepsi, vinoteka, chladnicka pod barom - Vycap na pivo - Ladovac a drtic ladu - Veci potrebne na pripravu cocktailov - Odsavanie dimenzovane na fajcenie v priestoroch Podnik ma svoju stalu klientelu v rozmedzí od 18-45 rokov a vysoký potenciál. Sucastou je aj instagramova a facebookova stranka s viac ako 700 followerami. Nie je problem buduceho majitela zaucit a posunúť mu vsetky znalosti ohladom podniku. Viac info v správe.
Odstúpim prevádzku baru v BB
Odstúpim zabehnutú, momentálne fungujúcu a ziskovú prevádzku baru s peknou oplotenou terasou, využivateľnou po celý rok. Prevádzka je vhodná pre záujemcov, ktorí chcú okamžite začať podnikať a je pripravená na ďalšie možnosti rozvoja. Prešla mnohými úpravami. So stálou klientelou. Výhodná poloha, nízke nájomne, priestranné priestory (bar, vnútorný priestor, terasa, salónik, sklad potravín, sanitárne zariadenie). Súčasťou odstúpenia je kompletne vybavený bar (vlastné výčapné zariadenie s podpultovým chladičom a stojanom na 6 kohútov, výrobník ľadu, chladnička, umývač pohárov, profesionálny kontaktný gril, mikrovlnka a profesionálny kávovar s mlynčekom), všetok nábytok, bočné plachty na terase, 2x nové terče na šípky aj so šípkami, kamerový systém, pevný internet, internetová televízia, ozvučenie, TV, digitálny projektor. Pec na pizzu v prenájme. Zaškolíme nového nájomcu, zoznámime s dodávateľmi tovaru. Poprosím, len seriózny záujem. Všetky ostatne informácie len pri osobnom stretnutí. Cena energie je určená na rok 2023, a je dobrá.