inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajom kompletne zariadenej pivarne s restauraciou Myjava

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponukame do dlhodobeho prenajmu kompletne zrekonstruovanu prevadzku pivarne s restauraciou a tankovym pivom
Pozostava :
-velka miestnost(kapacita 40ludi) s klimatizaciou
-mala miestnost(kapacita 15ludi)
-priestranna terasa so 6-timi stolami s moznostou zaplachtovania v pripade zleho pocasia a malym detskym ihriskom
V kazdej miestnosti aj terase sa nachydzaju LCD Tv na sledovanie sportovych zapasov ,nezavisle ozvucenie kazdej miestnosti i baru, krbove kachle , stolicky a stoly
-nerezovy bar so 6-pipou, chladnickou na pohare , vyrobnikom ladu , umyvackou poharou
-pokladnicny a bonovaci system
-komplet zariadena kuchyna s najnovsim vybavenim na varenie
-vybavenie kuchyne na varenie, vybavenie na oslavy,posedenia
-chladiarenska miestnost s 2x 500l tankom pre tankove pivo a skladovanie kegov
-toalety, sklad a satne

Prevadzka je pripravena na okamzite pouzivanie

Cena najmu je na 1500€ mesacne na 6mes+ energie a sanitacie

Pre viac informacii alebo pripadnu prehliadku piste alebo volajte
Prenajom kompletne zariadenej pivarne s restauraciou Myjava
Podobné inzeráty
PREDAJ - Budova pohostinstva - Piváreň pod kostolom
Realitná kancelária RE/MAX vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj nehnuteľnosť - PIVÁREŇ POD KOSTOLOM "Vépečko" s prislúchajúcimi pozemkami, na ulici Benková v Novom Meste nad Váhom. Budova Pivárne pod kostolom je prízemnou jednopodlažnou budovou s kompletným podpivničením, ktorá od kompletnej prestavby v roku 1994 bola využívaná ako pohostinstvo známe do dnešného dňa ako Piváreň pod kostolom "Vépečko". Budova prešla ďalšou rekonštrukciou v roku 2003, ktorej predmetom bola povrchová úprava podláh, dobudované boli vlastné odberné miesta s meracími zariadeniami pre prípojku vody, kanalizácie, plynu a elektriky a v objekte bolo vybudované vlastné samostatné kúrenie a prípravu TÚV. Budova pivárne dispozične pozostáva: Prízemie (1NP): ► vstup, vstupná chodba, schodisko do suterénu, jedáleň (posedenie) s barom a príručným skladom, separé miestnosť, sklad, kancelária, sociálne zariadenia muži/ženy. Suterén: ► schody, chodby a skladové priestory. Súčasťou priestoru suterénu je aj nakladacia plošina s výťahom pre naskladňovanie tovaru z priestorov ulice. Konštrukčné riešenie budovy: Prízemie (1NP s rozlohou 163m2): Obvodové a vnútorné nosné a nenosné steny sú murované z plných pálených tehál. (Nové priečky sú murované z tehál CDM-voštinové). Stropná nosná konštrukcia je železobetónová. Vstupné dvere sú drevené s ochrannou otváracou mrežou. Okná sú drevené, dvojité, s ochrannými oceľovými mrežami. Vnútorné omietky stien sú vápenné, hladké. Na sociálnych zariadeniach s WC sú keramické obklady. Vonkajšie fasádne omietky sú brizolitové. Podlahy vo všetkých miestnostiach sú z keramickej dlažby. (výška stropu v 1NP je 3m) Strecha budovy je plochá s pozinkovaného plechu. Suterén: Základy budovy sú betónové, pásové. Betónové sú aj obvodové a vnútorné nosné a nenosné priečky v suteréne. Priečky sú murované z plných pálených tehál. Vnútorné omietky sú hladké, vápenné. Schody do suterénu sú železobetónové, monolitické. Všetky podlahy v suteréne sú betónové, s povrchovou úpravou s cementového poteru. PIVÁREŇ POD KOSTOLOM je napojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika, telefón). Priestory sú vykurované vlastným kotlom ústredného kúrenia (plynový kotol). Teplá úžitková voda je ohrievaná plynovým kotlom do zásobníka vody. V prípade pokračovania prevádzkovania pivárne sa priestor ponúka s vybavením a zariadením (podľa dohody). K priestorom prislúchajú aj vonkajšie priestory (spolu 429m2) s terasou a posedením. Priestor je kompletne oplotený s vonkajšou bránou. Vzhľadom na možnosť kúpi nehnuteľnosti Pivárne spolu so susediacou nehnuteľnosťou (hľadaj: "PREDAJ - VINÁREŇ POD KOSTOLOM", alebo sa kontaktuj u makléra tejto ponuky), stavby spolu vonkajším priestorom ponúkajú aj ďalšie príležitosti s potenciálom dobudovania do stavu s možnosťami ubytovania (Penzión), alebo vybudovania niekoľkých bytových jednotiek, prípadne veľký rodinný dom.
PREDAJ - Budova pohostinstva - Piváreň pod kostolom
Realitná kancelária RE/MAX vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj nehnuteľnosť - PIVÁREŇ POD KOSTOLOM s prislúchajúcimi pozemkami, na ulici Benková v Novom Meste nad Váhom. Budova Pivárne pod kostolom je prízemnou jednopodlažnou budovou s kompletným podpivničením, ktorá od kompletnej prestavby v roku 1994 bola využívaná ako pohostinstvo známe do dnešného dňa ako Piváreň pod kostolom. Budova prešla ďalšou rekonštrukciou v roku 2003, ktorej predmetom bola povrchová úprava podláh, dobudované boli vlastné odberné miesta s meracími zariadeniami pre prípojku vody, kanalizácie, plynu a elektriky a v objekte bolo vybudované vlastné samostatné kúrenie a prípravu TÚV. Budova pivárne dispozične pozostáva: Prízemie (1NP): ► vstup, vstupná chodba, schodisko do suterénu, jedáleň (posedenie) s barom a príručným skladom, separé miestnosť, sklad, kancelária, sociálne zariadenia muži/ženy. Suterén: ► schody, chodby a skladové priestory. Súčasťou priestoru suterénu je aj nakladacia plošina s výťahom pre naskladňovanie tovaru z priestorov ulice. Konštrukčné riešenie budovy: Prízemie (1NP s rozlohou 163m2): Obvodové a vnútorné nosné a nenosné steny sú murované z plných pálených tehál. (Nové priečky sú murované z tehál CDM-voštinové). Stropná nosná konštrukcia je železobetónová. Vstupné dvere sú drevené s ochrannou otváracou mrežou. Okná sú drevené, dvojité, s ochrannými oceľovými mrežami. Vnútorné omietky stien sú vápenné, hladké. Na sociálnych zariadeniach s WC sú keramické obklady. Vonkajšie fasádne omietky sú brizolitové. Podlahy vo všetkých miestnostiach sú z keramickej dlažby. (výška stropu v 1NP je 3m) Strecha budovy je plochá s pozinkovaného plechu. Suterén: Základy budovy sú betónové, pásové. Betónové sú aj obvodové a vnútorné nosné a nenosné priečky v suteréne. Priečky sú murované z plných pálených tehál. Vnútorné omietky sú hladké, vápenné. Schody do suterénu sú železobetónové, monolitické. Všetky podlahy v suteréne sú betónové, s povrchovou úpravou s cementového poteru. PIVÁREŇ POD KOSTOLOM je napojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika, telefón). Priestory sú vykurované vlastným kotlom ústredného kúrenia (plynový kotol). Teplá úžitková voda je ohrievaná plynovým kotlom do zásobníka vody. V prípade pokračovania prevádzkovania pivárne sa priestor ponúka s vybavením a zariadením (podľa dohody). K priestorom prislúchajú aj vonkajšie priestory (spolu 429m2) s terasou a posedením. Priestor je kompletne oplotený s vonkajšou bránou. Vzhľadom na možnosť kúpi nehnuteľnosti Pivárne spolu so susediacou nehnuteľnosťou (hľadaj: "PREDAJ - VINÁREŇ POD KOSTOLOM", alebo sa kontaktuj u makléra tejto ponuky), stavby spolu vonkajším priestorom ponúkajú aj ďalšie príležitosti s potenciálom dobudovania do stavu s možnosťami ubytovania (Penzión), alebo vybudovania niekoľkých bytových jednotiek, prípadne veľký rodinný dom. LINK NA PONUKU:
Predaj: Budova obchodu a služieb / Piváreň a bistro/
RE/MAX ponúka na predaj budovu obchodu a služieb slúžiacu na prevádzku pivárne a bistra v Brezne, postavenú v roku 2009. Budova nachádzajúca sa v centre občianskej vybavenosti a obytnej zóny pozostáva z viacerých častí. Hlavným objektom je dvojpodlažná budova, ktorá je doplnená o samostatnú jednopodlažnú časť - predajné koje v počte 3 ks a dvoma drevenými prístreškami osadenými vo vnútrobloku letnej terasy. Dispozícia samostatnej jednopodlažnej časti: 3x predajná koja 1 ( o výmere 11, 42 m2) a 3x hygienická bunka ( 1,88 m2). Podlahová plocha spolu 39,90 m2 Do hlavného objektu sú situované dve prevádzky, ktoré môžu fungovať samostatne, každá s vlastným zázemím a hygienou. Na prízemí je prevádzka pivárne so skladovými priestormi Dispozícia 1NP / prízemie pivárne/: závetrie, zádverie, piváreň ( 109 m2), bar a výčap ( 22 m2), WC muži, WC ženy, predsieň WC zamestnanci, príručný sklad, kotolňa, výťahová plošina, upratovačka, sklad tovaru, sklad prepraviek. Podlahová plocha 1NP spolu 280, 35 m2. Letná terasa s prístreškami je spolu o podlahovej ploche 193 m2. Dispozícia 2NP / poschodie bistra/ : schodisko, terasa, zádverie, bar, jedáleň , WC muži, WC ženy, chodba, šatňa personál, prípravovňa, vybavená kuchyňa, dve kancelárie, hygiena zamestnanci, WC zamestnanci, výťahová plošina. Podlahová plocha spolu 162, 72 m2.
Exkluzívne Novostavba Penzión s reštauráciou, 581m2,...
Exkluzívne! Tureality ponúka na predaj penzión s reštauráciou v centre obce Muráň. Prosím stiahnite si link: a video: Obec Muráň je obklopená krásnou prírodou Muránskej planiny kde majú návštevníci veľké možnosti turistiky, návštevy stredovekého muránskeho hradu, v neďalekej blízkosti sa nachádza vodný hrad v Štitníku, Ochtinská aragonitová jaskyňa, Predná hora, vodná nádrž Milova, minerálny prameň Šťavica a najväčším lákadlom pre turistov je Sysľovisko-Biele vody kde si zblízka môžete nakŕmiť tieto prítulné zvieratka. Penzión je postavený na pozemku o rozlohe 581m2, disponuje 9 izbami kompletne vybavených kvalitným dreveným nábytkom s masívu-každá izba má vlastné sociálne zariadenie. Návštevníci majú k dispozícii vírivku a sauny. Na prízemí je zariadená reštaurácia s krbom, s kompletne vybavenou kuchyňou kde sa nachádza aj pec na pizzu. Pred reštauráciou je vonkajšia terasa. Samozrejmosťou sú parkovacie státia priamo pri penzióne. Penzión sa predáva kompletne zariadený. Cez sezónu je 100% obsadenosť a návratnosť investície je približne do 5 rokov. Možnosť odpočtu DPH-cena je s DPH. Oplatí sa vidieť! K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. Oplatí sa vidieť! Kontakt:+421 41 3217 800 ,
Kompletne zariadená piváreň v priamom centre mesta Lučenec.
XEMAR alebo ) ponúka na prenájom výborne zabehnutú a kompletne zariadenú piváreň v priamom centre mesta Lučenec. Piváreň môžete ihneď prevádzkovať bez ďalších investícii. Nachádza na prízemí a jej súčasťou sú dve  priestranné terasy s kapacitou 60 osôb. Priestor pivárne je o dvoch miestnostiach, hlavná miestnosť má kapacitu sedenia 80 osôb a menšia miestnosť má kapacitu 30 osôb. Priestor je  kompletne rekonštruovaný a zariadený kvalitným nábytkom. Vybavenie pivárne počíta aj so stoličkami a stolmi, či prekrytými terasami. Budova je napojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina).  Veľkou výhodou je aj vstup priamo z ulice, čo prispieva k atraktivite priestoru pre hostí. Piváreň disponuje 2x sklad, 2x WC, 1x kuchynka. Cena je uvedená bez energií. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať.
Predaj, reštaurácia Topoľčany, Východ (Benátky), J. Matušku
Ponúkame na predaj kompletne zariadenú, zabehnutú prevádzku pivárne v obci Topoľčany, sídlisko Východ. Plocha pivárne je 74m2 2x terasa. Dispozičné riešenie: Chodba miestnosť s barovým pultom miestnosť na sedenie sklad 2x terasa WC pánske a dámske Budova a pozemok pod budovou sú v osobnom vlastníctve a pozemok pod terasami je v prenájme od mesta Topoľčany. V cene je zahrnuté kompletné zariadenie vrátane terás. V prípade, že hľadáte zabehnutú prevádzku do osobného vlastníctva neváhajte nás kontaktovať. Termín obhliadky radi prispôsobíme Vaším potrebám. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TO-58842 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.