inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom obchodného priestoru 275 m² na ulici Bajkalská v me

Kategória: Obchodné priestory

Typ: Obchodné priestory
Ulica: Bajkalská
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov

Ponúkame na prenájom obchodný priestor o úžitkovej ploche 275 m² na ulici Bajkalská. Priestor je situovaný pri hlavnom cestnom ťahu a tým je vizibilný priamo od ulice Bajkálska. Priestor je známy tým, že jeho predošlý nájomca bol internetový predajca spoločnosť MALL SK. 

Informácie o priestore


Celková úžitková plocha priestoru je 275m². 
Priestor klimatizovaný s inštaláciou kabeláže pre pohybové senzory bezpečnostného a kamerového systému
Podlaha keramická
Predná fasáda od ulice Bajkalská je celo presklená
Vnútorná výška priestoru 3,3m
Počet parkovacích miest v prednej časti priestoru pred celo presklenou fasádou je 8
Počet parkovacích miest v zadnej časti priestoru pri rampe je 3
Toalety sú spoločné pre nájomníkov prízemia a sú situované v tesnej blízkosti ponúkaného priestoru
Priestor je priechodný, pričom z jeho zadnej časti je situovaná nakladacia / manipulačná rampa vrátane zdvíhacej techniky. 
Samotná dispozícia priestoru vrátane jej volumetriky je uvedená v prílohe v pôdoryse priestoru s označením 1.03 


Cena prenájmu:


Cena prenájmu vrátane služieb a energii je 13,15 € / 1m² / 1mesiac, pričom v službách je už započítaný: internet, OLO, komunál, upratovanie, elektrina, plyn, voda. 


Budúci nájomca v našej realitnej spoločnosti neplatí províziu !!!



V prípade doplňujúcich otázok alebo dohodnutia si termínu obhlaidky sme Vám k dispozícii na nižšie uvedených kontaktných údajov:

Ing. Ján Liščák
+421 
info@


​© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti KNB Real Estate Agency, s.r.o.


Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: čiastočne prerobený
Úžitková plocha: 275 m2
Klimatizácia: áno
Prenájom obchodného priestoru 275 m² na ulici Bajkalská v me
Podobné inzeráty
Obchodný priestor s loftovým bytom v Petržalke na Mánesovom
RE/MAX ponúka na prenájom obchodný priestor s loftovým bytom v Petržalke na Mánesovom nám. 6. Priestor na prenájom sa skladá z obchodného priestoru dostupného z terasy bytového domu a loftového bytu v zadnej časti priestoru. Tento priestor je ideálnym spojením bývania a podnikania v rušnej a vyhľadávanej časti Petržalky, neďaleko zastávky električiek. Celý priestor je klimatizovaný a v cene prenájmu je optický internet a TV. OBCHODNÝ PRIESTOR: Z terasy bytového domu vstupujete priamo do obchodného priestoru, ktorý je podobne ako byt po kompletnej rekonštrukcii. Priestor má vysoký strop(3360mm), dlažbu, bodové osvetlenie, pracovný pult a vysoké na mieru vyrobené poličky. Veľkosť priestoru je 21.69m2, k dispozícii sú aj dva sklady(1.83m2 a 3.04m2). BYT: Byt sa nachádza v zadnej časti priestoru a je oddelený dverami, ktoré vizuálne korešpondujú so stenou, priestor a vstup do bytu je tak diskrétny a plne oddelený od obchodného priestoru. V priestore obývačky sú vysoké(3760mm) stropy, vďaka čomu bolo možné vybudovať priestor na spanie na 2. úrovni(2000mm). Byt je po kompletnej a modernej rekonštrukcii, rozvody, bodové osvetlenie, kúpeľňa so sprchovým kútom, všetko je vo vynikajúcom stave a po čerstvej rekonštrukcii. Z obývacej izby je východ na lódžiu(5m2). KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA: Rekonštrukcia zahŕňa elektrické a vodovodné rozvody, sadrové stierky, novú sanitu, dlažbu, plávajúca podlahu, zárubne, interiérové dvere, bezpečnostne dvere. Kuchynská linka bola robená na mieru s LED podsvietením so zabudovanou elektrickou rúrou, elektricou varnou doskou a umývačkou riadu. A veľa ďaľších prvkov... Obchodný priestor má vymenený výklad s hliníkovým profilom - vstup. Znížené stropy s bodovým osvetlením. Na mieru vyrobené výstavné skrinky. Priestor bytu aj obchodný priestoru sú klimatizované. DOM: Bytový dom je panelový. Zateplený, obnovené spoločné časti a brány. Má vymenené plastové okná vo všetkých spoločných priestoroch. Parkovanie je možné pri dome. OKOLIE: Vyhľadávaná časť Petržalky - Dvory, v lokalite na začiatku Petržalky s rýchlim prístupom do centra. V pešej dostupnosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, materská a základná školu , gymnázium, Ekonomická univerzita, trhovisko, obchody, Tesco, Lidl, pekáreň, lekáreň, zdravotné stredisko poliklinika Šustekova. Výborné napojenie na dunajskú hrádzu, čo ponúka veľa možností na rekreáciu a oddych v lužných lesoch a na dunajskej hrádzi. Výborné dopravné spojenie MHD a taktiež ľahký prístup na dialničný obchvat. Zastávky a linky MHD v pešej vzdialenosti Ekonomická univerzita: 68,88,87,90,98 (Kuchajda) Šusteková: 68 (Miletička, Trnávke myto),88 (Aupark, Most SNP),84 ( Hodžovo námestie),99 (ŽST Petržalka) ,N80,N99 Bosákova : 96 (Avion, IKEA, Letisko),196 Farského: Električka číslo 3 pešo 10 min. PLOCHA: Obchodný priestor: 21.69m2 Sklady: 1.83m2 + 3.04m2 Byt: 50.61m2 + priestor na spanie 9.65m2 = 60.26m2
Predaj investičného obchodného priestoru 155,5 m² v dobrej l
Typ: Obchodné priestory Ulica: trnavska cesta Obec: Bratislava-Nové Mesto Ponúkame na predaj reprezentatívny prízemný nebytový priestor v meste Bratislava - Nové Mesto na ulici Trnavská cesta 74/A.   Priestor ma výmeru 155,5 m² sa nachádza na prízemí 8 poschodového bytového domu situovaného na ulici Trnavská cesta 74/A Priestor môže slúžiť pre rôzne účely využitia z dôvodu jeho nadštandardného  technického vybavenia. Priestor je priechodný a má 2 hlavné vstupy. Jeden vstup je zabezpečený od hlavnej ulice Trnavská cesta a druhý vstup je z vnútro bloku, ktorého súčasťou je oddychová a obchodná zóna. Lokalita: Lokalita v ktorej je situovaný ponúkaný priestor má výbornú polohu ako aj dostupnosť či už na  hlavné cestné ťahy ako je diaľnica D1 a obchvat mesta Bratislava tak aj priamo do centra mesta a taktiež aj na letisko Oproti priestoru v tesnej blízkosti priestoru sa nachádza zastávka MHD V tesnej blízkosti sa nachádzajú nehnuteľnosti firmy a inštitúcie ako Klientske centrum, Fresh Market, Bytový komplex NIDO ako aj KOLOSEO, spoločnosti Slovenská sporiteľňa a taktiež Kaufland atd... V súčasnosti je priestor do leta 2023 prenajatý a nájomca plánuje využiť 2 ročnú obciu a pokračovať v nájme. Súčasný ročný výnos z nájmu predstavuje sumu 15 600 € bez DPH. Opis priestoru: Priestor pozostáva zo: 4 samostatných miestností, ktoré sú v súčasnosti využívané pre kancelárske účely 1 kuchynka s malou jedálňou 1 miestnosť, ktorá je využívaná ako archív Sociálne zázemie – toaleta s predsieňou K priestoru sa predáva aj vnútorné garážové státie, avšak jeho kúpa nie je podmienkou  Výbava priestoru: Kúrenie podlahové a zdroj vykurovania je centrálna kotolňa bytového domu Chladenie je zabezpečené prostredníctvom stropných klimatizačných jednotiek Strop priestoru je taktiež vybavený vzduchotechnikou Všetky okná priestoru sú výkladové s vnútornými žalúziami Priestor je vybavený požiarnymi čidlami ako aj hlásičmi požiaru Internet je zabezpečený prostredníctvom optiky cez spoločnosť SWAN Spotreba elektriny je meraná cez samostatné merače Strop v celom priestore je kazetový a sú v ňom integrované svietidlá Podlaha v priestore je laminátová Súčasťou miestnosti archívu je vstavaná skriňa Výška priestoru je 2,95m Odpredajná cena: Odpredajná cena nebytového priestoru 155,50 m² - 466.500 € bez DPH 1 garážové státia - 18.000 € bez DPH Poznámka: garážové státie nie je podmienkou kúpy Kompletne spracovaná ponuka je uvedená v nižšie uvedenom linku vo formáte PDF Link: PONUKA PDF - KLIKNI TU !!! Budúci kupujúci v našej realitnej spoločnosti neplatí províziu !!! V prípade doplňujúcich otázok, alebo dohodnutia si termínu obhliadky sme Vám k dispozícii na nižšie uvedených kontaktných údajov Ing. Ján Liščák info@ ​ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetko
Prenájom obchodného priestoru 70m2 v centre Podunajský…
obchodné priestory, Vetvárska, Bratislava - Podunajské Biskupice, Bratislava II - Prenájom obchodného priestoru 70m2 v centre Podunajských Biskupíc Popis: Prenájom 70m2 obchodného priestoru v centre Podunajských Biskupíc. * veľký výklad do ulice * obchodný priestor má spoločný vstup s prevádzkou skrášľovacieho zariadenia, Gold štúdio - kozmetika, pedikúra * obchodný priestor je rozdelený na vstup, dve miestnosti * v zadnej časti priestoru je sociálne zázemie pre zamestnancov * WC pre klientov * doteraz bolo v priestore kaderníctvo * parkovanie pre zákazníkov pred prevádzkou * pripojenie na mestskú vodu, kanalizáciu, elektrinu * pripojenie na internet * klimatizovaný priestor * ústredné kúrenie Cena za prenájom: 700Eur/mesiac + energie Pre obhliadku volajte: Darina Sniščáková Províziu RK neplatíte. . Zariadenie: bez zariadenia Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 70 Celková úžitková plocha administratívy: 0 Celková úžitková plocha skladu: 0 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda Kúrenie: Ústredné Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Darina Sniščáková d.sniscakova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
Lukratívny obchodný priestor v centre Košíc - Odstúpenie
Ponúkam Vám odstúpenie obchodného priestoru v novostavbe biznis centra DUETT I. v centre Košíc. Obchodný priestor slúžil ako showroom s módou, ale je vhodný aj na iné účely. VIDEO: ZÁKLADNE ÚDAJE Dispozícia: 2 miestnosti Úžitková plocha: 75 m2 Poschodie: Prízemie Stav: Novostavba POPIS OBCHODNÉHO PRIESTORU • obchodný priestor s výkladom sa nachádza na prízemí • vstup priamo z ulice do oboch priestorov samostatne • bezpečnostný kamerový systém • 1. miestnosť – Showroom (44m2) • 2. miestnosť – Zasadačka/Sklad (31m2) • sociálne zariadenie sa nachádza v spoločný priestoroch PREDMET ODSTÚPENIA a) nájomná zmluva spolu s vybavením obchodného priestoru b) nájomná zmluva spolu s vybavením obchodného priestoru + zabehnutý eshop s databázou klientov ( servis (sklad) a dodávatelia, platobná brána LOKALITA A OKOLIE • Košice – STARÉ MESTO – Nám. Osloboditeľov 3A – DUETT I. • Verejné parkovanie CENA • info v RK
3 obchod. priestory (537/389/250 m2, nakl. rampa, KE-Furča)
078 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu kvalitné rozsiahle obchodné priestory v modernizovanom obchodnom centre s celkovou kapacitou takmer 6.000 m2 v mestskej časti Košice-Dargovských hrdinov. Budova ponúka širokú veľkostnú variabilitu voľných nebytových priestorov s využitím hlavne na predaj, služby a sklady. 1. 537,00 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 537,00 m2 sú prístupné z obchodnej pasáže alebo majú priamy vstup z exteriéru. Modernizované priestory sú klimatizované a pozostávajú z hlavného obchodného priestoru, skladu, chladiaceho boxu, kancelárie, dennej miestnosti a 2x WC s výlevkou. V priestoroch je keramická dlažba aj vzduchotechnika. Prevádzku je možné označiť LED boxom. Priestory nevyžadujú žiadne technické úpravy a sú pripravené na užívanie. Svojou veľkosťou, dispozičným riešením a technickým zázemím sú mimoriadne vhodné na napr. predajňu potravín. 2. 389,60 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 389,60 m2 sú prístupné z obchodnej pasáže alebo majú priamy vstup z exteriéru. Priestory sú klimatizované a pozostávajú z hlavného obchodného priestoru, skladu, kancelárie, dennej miestnosti a WC s výlevkou. V priestoroch je keramická dlažba. Prevádzku je možné označiť LED boxom. 3. 250,00 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 250,00 m2 sú prístupné priamo z exteriéru obchodného centra. Ide o polyfunkčne využiteľný priestor pozostávajúci z obchodného priestoru, kancelárie, chodby, skladov a sociálneho zázemia. V hlavných priestoroch je koberec, v chodbových priestoroch je plávajúca podlaha alebo keramická dlažba. Parkovanie pre nájomníkov a návštevy je na parkoviskách v bezprostrednej blízkosti budovy. Zásobovanie je možné zo zadnej strany objektu s nakladacou rampou. Pri OC je zastávka MHD (autobusy). Cena: 1. 537,00 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) 2. 389,60 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) 3. 250,00 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších nehnuteľnostiach nájdete na stránke DOMIOS. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
3 obchod. priestory (537/389/250 m2, nakl. rampa, KE-Furča)
078 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu kvalitné rozsiahle obchodné priestory v modernizovanom obchodnom centre s celkovou kapacitou takmer 6.000 m2 v mestskej časti Košice-Dargovských hrdinov. Budova ponúka širokú veľkostnú variabilitu voľných nebytových priestorov s využitím hlavne na predaj, služby a sklady. 1. 537,00 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 537,00 m2 sú prístupné z obchodnej pasáže alebo majú priamy vstup z exteriéru. Modernizované priestory sú klimatizované a pozostávajú z hlavného obchodného priestoru, skladu, chladiaceho boxu, kancelárie, dennej miestnosti a 2x WC s výlevkou. V priestoroch je keramická dlažba aj vzduchotechnika. Prevádzku je možné označiť LED boxom. Priestory nevyžadujú žiadne technické úpravy a sú pripravené na užívanie. Svojou veľkosťou, dispozičným riešením a technickým zázemím sú mimoriadne vhodné na napr. predajňu potravín. 2. 389,60 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 389,60 m2 sú prístupné z obchodnej pasáže alebo majú priamy vstup z exteriéru. Priestory sú klimatizované a pozostávajú z hlavného obchodného priestoru, skladu, kancelárie, dennej miestnosti a WC s výlevkou. V priestoroch je keramická dlažba. Prevádzku je možné označiť LED boxom. 3. 250,00 m2 / Ponúkané priestory s výmerou 250,00 m2 sú prístupné priamo z exteriéru obchodného centra. Ide o polyfunkčne využiteľný priestor pozostávajúci z obchodného priestoru, kancelárie, chodby, skladov a sociálneho zázemia. V hlavných priestoroch je koberec, v chodbových priestoroch je plávajúca podlaha alebo keramická dlažba. Parkovanie pre nájomníkov a návštevy je na parkoviskách v bezprostrednej blízkosti budovy. Zásobovanie je možné zo zadnej strany objektu s nakladacou rampou. Pri OC je zastávka MHD (autobusy). Cena: 1. 537,00 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) 2. 389,60 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) 3. 250,00 m2 ..... od 10,00 €/m2/mesiac (bez médií a bez DPH) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších nehnuteľnostiach nájdete na stránke DOMIOS. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.