inzercia, predaj, predám, bazár

PRENAJOM OBCHODNO-KANCELARSKE PRIESTORY, KE IV.-UL.KRIVA

Kategória: Obchodné priestory

Jozue Realityv zastúpení Ing. Milanom DROTÁROM ponúka na prenájom obchodno-kancelárske priestory, Košice IV.-ul. Krivá.
Priestory na prenájom:

- kancelárske priestory - 70m2, Jedná sa priestory - mezonet, kde na jednom podlaží je kancelársky priestor, a na druhom poschodí priestor na oddych a relax. K dispozícii WC a sprchovací kút. PRIESTOR NIE JE URČENÝ NA BÝVANIE. Vhodné pre nechtové štúdiom, fyzioterapeutov, mini fitko a iné.
- požaduje sa dvojmesačný depozit
- cena za m2 je 10 eur bez DPH, plus záloha na média 2,-eur/m2
- parkovanie možné v areáli biznis centra 55,-eur bez DPH, alebo garáž + 1.miesto vonku 110,-eur bez DPH
- vymaľovanie na požiadanie zákazníka
- priestor je voľný do 1.5.2023

V blízkosti veľmi dobrá občianska vybavenosť. Od centra je byt vzdialený cca. 5-7min. pešo, v blízkosti Aupark, OC Dargov, Železničná a autobusová stanica, pošta, základná škola, škôlka, reštaurácia, zastávka MHD, obchody.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás na Štúrovej 8 v Košiciach, , milan.drotar@,
Obytná plocha: 70m²
Celková rozloha: 70m²
Úžitková plocha: 70m²
Vlastníctvo: osobné
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Pivnica: nie
Zariadenie: čiastočne
Zateplený objekt: áno
PRENAJOM OBCHODNO-KANCELARSKE PRIESTORY, KE IV.-UL.KRIVA
Podobné inzeráty
Na prenájom Obchodno - kancelárske a skladové priestory - BB
CENA IBA 5,50 Eur/m2/mes viď nižšie. XEMAR (xemar1@ alebo ), v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste a to konkrétne hneď pri diaľnici R1 na viditeľnom mieste! En.certifikát ANO. video: Členenie: -Vykurované priestory celkom 446,7 m2 -z toho 35+ 67m2 kancelárske priestory (možnosť prenajať aj jednu časť samostatne ) -z toho sklad cca 190m2 -ostatné priestory ako kuchyňa a sociálne priestory -Nevykurované priestory celkom 56,26m2 (tieto priestory majú prestrešenie a bránu s vlastným vchodom a vstupom do vykurovaných priestorov. -Parkovacia plocha 526 m2 (dohoda na prenájme časti alebo celku podľa potreby) CENA: 5,50 Eur/m2/mes. + DPH za vykurované priestory (=2457 Eur + DPH) 3 Eur/m2/mes. + DPH za nevykurované priestory (=169 Eur + DPH) 1 Eur/m2/mes. + DPH za parkovanie (=526 Eur + DPH) Spotreba energií sa účtuje samostatne Využitie: -kancelárske priestory -obchodné priestory /predajňa/ -skladové priestory GARANTOVANÝ BENEFIT: Nehnuteľnosť je na strategickom mieste !!! Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.:
OBCHODNÉ/KANCELÁRSKE PRIESTORY, TOP Lokalita, ul. Kováčska
Typ: Obchodné priestory Ulica: Kováčska Obec: Košice-Staré Mesto Peter Zakuťanský z realitnej kancelárie AURUM vám ponúka na prenájom tieto krásne obchodno - kancelárske priestory v TOP Lokalite centra Košíc, na ulici Kováčska. Priestory sú ideálne napr. pre advokátsku kanceláriu, developéra, realitnú kanceláriu, poisťovňu, alebo aj ako obchodné priestory, pre tých, ktorí chcú byť videní. Vstup je priamo z ulice s veľkým oknom, ktoré môže slúžiť ako výklad. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Druh nehnuteľnosti: obchodno - kancelárske priestory Celková plocha: 80 m2 Vlastníctvo: Firemné Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia Poschodie: Prízemie (vstup priamo z ulice) Orientácia: Z DISPOZÍCIA:  3 miestnosti + zázemie (WC, umývadlo) POPIS KANCELÁRSKYCH PRIESTOROV: - Nová plávajúca podlaha - Nové stierky VÝHODY PRIESTOROV: • Centrum mesta (TOP adresa) • Orientácia Z - slnečné priestory • Vynikajúca občianska vybavenosť Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Celková plocha: 80 m2
ELIS Prenájom obchodno- kancelárske priestory centrum
ELIS(annamajling@ Ponúkame na prenájom v historickom centre na námestí obchodno-kancelárske priestory na 1NP, výmera 41m2. Dispozičné riešenie: jedna miestnosť predelená stenou s umývadlom . Toalety na poschodí spoločné. Priestory sú vhodné na obchodno-kancelárske účely i na kozmetiku. Cena: 250,- €/mesiac + E+ DPH V prípade kozmetiky E 200,- €/mesiac Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás.
NA PRENÁJOM OBCHODNÉ-KANCELÁRSKE-SKLADOVÉ PRIESTORY,BARCA
Na prenájom kvalitné, moderné obchodné/kancelárske/skladové priestory s dobrým prístupom a parkovaním. Je vytvorených približne 20 pohodlných parkovacích miest pred budovou a pred skladmi je možnosť ďalšieho parkovania. Sú vhodné najmä ako sídlo väčšej obchodno-administratívnej firmy/napr.špedičnej firmy alebo akejkoľvek obchodnej firmy, atď. Podlahová výmera ponúkaných priestorov je približne 300m2. Dispozične pozostávajú z väčšieho otvoreného priestoru, ktorý je prepojený s niekoľkými viacúčelovými kanceláriami, školiace stredisko, sociálne zázemie a obslužné zázemie s praktickou kuchyňkou. Priestory sú vzájomne prepojené na jednom podlaží. Veľkou výhodou ponúkaných obchodno-kancelárskych priestorov je dobré parkovanie pred budovou a tiež veľmi dobré komunikačné napojenie hlavne smer Maďarsko/Rožňava/Michalovce/SNV/centrum mesta, atď. Ďalšou výhodou sú skladové priestory a menšia dielňa/sklad priamo v budove. K dispozícii sú dve jednoduché, opláštené skladové haly s výmerami 94m2 a 106m2. Sklady sú bez vykurovania. Výborná, ľahko dostupná lokalita Košice-Barca. V prípade záujmu o celok bude cena nájmu 6000€ za mesiac + DPH, prípadne dohodou. Priestory sú vo veľmi dobrom technickom a estetickom stave. Média za jednotlivé priestory sú predmetom dohody.
ELIS Prenájom obchodno- kancelárske priestory Sásová
ELIS(annamajling@) Ponúkame na prenájom obchodno-kancelárske priestory na sídlisku Sásová. Obchodné priestory sú na prízemí ,jedna miestnosť -výmera 102m2. Toalety na chodbe spoločné. Priestory sú vhodné na obchodné a kancelárske účely i športové a tanečné aktivity. Cena: 7,- €/m2 mesiac + E 1,80€/m2mesiac + DPH . V prípade záujmu kontaktujte nás.
NA PRENÁJOM KANCELÁRSKE PRIESTORY, Južná trieda, Košice
Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na prenájom kancelárske priestory na Južnej triede v areáli za kongres hotelom ROCA. >>>VIDEOOBHLIADKU priestorov si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: V areáli za kongres hotelom ROCA Vám ponúkam na prenájom kancelárske priestory s naozaj veľkorysou rozlohou 253 m2, ktoré sa nachádzajú na 2. poschodí. Dispozične sa priestory členia na jeden veľký otvorený priestor, 3 samostatné kancelárie a kuchynku. Sociálne zariadenie sa nachádza v spoločných priestoroch na chodbe. Priestory Vám podľa Vašich požiadaviek vedia majitelia upraviť a Vy si môžete pár úpravami vytvoriť prostredie podľa Vašich predstáv, ktoré je vhodné snáď pre každé odvetvie podnikania. V areáli sa nachádza množstvo firiem, obchodných spoločností a kancelárií, ktoré ľudia často vyhľadávajú a preto je tu vysoká frekvencia ľudí čo je určite veľkou výhodou. Lokalita je zaujímavá svojou polohou, pretože sa nachádzame vo frekventovanej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou i s dostatkom parkovacích miest, čo Vaši klienti určite ocenia. Samotná budova disponuje aj nákladným výťahom – nosnosť 1000 kg, takže nie je problém aj s presunom väčších a ťažších predmetov. Objekt je strážený SBS službou každý deň od 18:00 – 6:00. Cena prenájmu je 2.500 EUR/bez DPH/mesiac + 3 mesačný depozit. Ak Vás všetky tieto výhody zaujali zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku. prenajom, kancelarske priestory, obchodne priestory, kosice, košice, južna trieda