inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom obchodných skladov od 470m² s tepelnými čerpadlami

Kategória: Sklady

Typ: Sklady a haly
Ulica: Hlohovecká
Obec: Lužianky

Spoločnosť KNB ponúka na prenájom nové, moderné a nízkoenergetické priestory obchodno-skladových priestorov s flexibilnou prenajímateľnou plochou od 470m² a celkovou plochou 9700 m² s kapacitou až 1700 m² kancelárií v 2 samostatných halách. Dokončenie a kolaudácia sa plánuje na 4 kvartál 2023. 


Unikátnosť tohto projektu je v tom, že priestory sú 3 kombináciou obchodných, skladových a kancelárskych priestorov s maximálnou variabilitou a flexibilitou prenajímateľnej plochy.
Ďalšou unikátnosťou tohto projektu je, že priestory budú ekologických a energeticky najúspornejších v tomto segmente na trhu.
Nájomcovia si môžu vybrať medzi priestormi s presklenou stenou typu „showroom“, skladovými priestormi s presvetľovacími stenami alebo klasickým uzavretým skladom.


Výhody tohto projektu


moderné stavebné materiály, efektívna tepelná izolácia prostredníctvom 18 cm hrubých sendvičových panelov, LED osvetlenie pre nižšie prevádzkové náklady
tepelné čerpadlá na kúrenie a chladenie, fotovoltaické panely pre maximálnu úsporu energie, rekuperácia vzduchu
zelené strechy pre zvýšenie tepelno-izolačných vlastností strechy, vodozádržné opatrenia a celkový vplyv na životné prostredie, vsakovanie dažďových vôd, vysoká energetická efektívnosť celého projektu
vysokorýchlostný optický internet
e-nabíjacie stanice pre osobné autá
vynikajúca dostupnosť
zastávka MHD v blízkom dosahu
profesionálny property management


Informácie o lokalite a napojení na cestnú infraštruktúru


Lokalita, ktorej súčasťou je ponúkaný projekt je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich v meste Nitra
Lokalita je prostredníctvom cesty 513 priamo spojená s rýchlostnou cestou R1 ako aj hlavnými cestnými tepnami vedúcimi priamo do mesta Nitra
To, že táto lokalita je naozaj lukratívna svedči skutočnosť, že už v súčasnosti tu prevádzkujú svoje činnosti spoločnosti ako Metro Cash&Carry, Sconto nábytok, Hornbach, Slovak Parcel Servis a ďalšie pozemky budú generovať nové projekty pre zvučné mená nových spoločností


Časový harmonogram


Začiatok výstavby: Máj 2023
Ukončenie výstavby vrátane kolaudácie: December 2023


Veľkosť jednotlivých objektov ako aj ich dispozícia v rámci projektu


Ponúkaný projekt je situovaný na pozemku o rozlohe 20 000m²
Na pozemku je naplánovaná výstavba 2 samostatných objektov o celkovej úžitkovej ploche 9 700m², pričom prvý väčší objekt má úžitkovú plochu 6600m² a druhý 3100m². Projekt je vo fáze začiatku výstavby a z tohto dôvodu je možné prispôsobenie priestorov pre potreby budúceho nájomcu.


Kompletne spracovaná ponuka vrátane pôdorysov a cenovej ponuky je uvedená nižšie v linku vo formáte PDF.
Link: PRE ZOBRAZENIE PONUKU KLIKNITE SEM

Identický typ pro
Prenájom obchodných skladov od 470m² s tepelnými čerpadlami
Podobné inzeráty
Maly sklad v Nitre na prenájom
Hľadáte pohodlné a dôveryhodné miesto na skladovanie vašich vecí alebo tovaru v Nitre? Spoločnosť TOP SKLAD vám ponúka široký výber kontajnerových skladov rôznych veľkostí a cien prenájmu. Našou hlavnou činnosťou je poskytovanie skladovacích služieb rôznym skupinám zákazníkov: malým a stredným podnikom aj jednotlivcom. Ponúkame prenájom samoobslužných skladov s nepretržitým prístupom. Všetky naše kontajnery sú umiestnené v stráženom areáli s kamerovým systémom 24/7. Spoľahlivé skladovanie vašich vecí je jednou z našich hlavných priorít. To nám umožňuje poskytovať služby prenájmu kontajnerových skladov v Nitre na vysokej úrovni a za dostupnú cenu. Najčastejšie sa v našich skladoch skladujú: + Osobné veci (oblečenie, obuv, hračky, domáce spotrebiče, starožitnosti); + Tovar; + Archívna dokumentácia; + Kancelársky nábytok a vybavenie; + Pracovné pomôcky (náradie, kuchynské vybavenie, sporáky, stroje, priemyselné vysávače, roboty na kosenie trávy, predmety na odpratávanie snehu atď.); + Zimné veci (snowboard / lyže / korčule / detské sane / ľadové sane atď.); + Pneumatiky / kolesá / náhradné diely na auto; + Motocykel / štvorkolka / bicykel / snežný skúter atď.; + Farby / laky / tapety / stavebné materiály a iné opravárenské výrobky; + Čln / rybárske prúty / rybárske príslušenstvo; + Záhradná technika a náradie (kosačka na trávu / lopaty / kýbli / kanvy atď.); + Vianočný stromček / vianočné hračky / ozdoby / vonkajšia; výzdoba lokality.
Prenájom samoobslužných skladov
Milí Topoľčanci, priamo z oceánu k nám prišli tieto lodné kontajnery, aby sme ich premenili na "Samoobslužné sklady" pre každého! Projekt sa aktuálne realizuje ♻️ a aké sú jeho benefity? - V ponuke 3 veľkosti skladov pozri fotky nájdeš aj ceny - Možnosť prenájmu parkovacieho miesta pre dodávky či karavany v našom areáli ???? - Prístup do areálu 24/7 - Autom pohodlne až pred Váš sklad ???? - Vyberte si sklad a my Vás budeme kontaktovať po dokončení projektu⏰✍️ - Bez viazanosti a bez výpovednej lehoty - 24 hodín monitorované kamerovým systémom HIKVISION - Bezpečnostný systém JABLOTRON 100 v každom sklade ⚔️ - Vonkajšie 230V zásuvky - Vnútorné LED osvetlenie skladov a vonkajšie LED osvetlenie celého areálu Pre bližšie informácie a prípadný záujem nás kontaktujte: ☎️ - Info(zavináč)skladytop(bodka).sk ,alebo cez whatsapp či messenger - Sklady priamo v meste Topoľčany Tak poďme spolu skladovať :). Čo Vám v skratke ponúkame? Môžete si prenajať sklad či parkovacie miesta pre Váš karavan dodávku či iné vozidlo. V prípade záujmu o prenájom skladu si s Vami radi dohodneme termín na obhliadku.
PNORF – 3 sklady,  915 m2, 3,-€/m2, Novozámocká ul., Nitra
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na prenájom 3x skladové priestory po revitalizácii, nachádzajúce sa v priemyselno- skladovom areáli s bezproblémovým prístupom na D1 a ku obchvatu mesta v mestskej časti Krškany – Nitra. Pred vstupom do skladov, v bývalom areáli nitrianskych mraziarní na Novozámockej ul., sa nachádza nakladacia rampa pre kamióny a dodávky, vstup pre vysokozdvižný vozík a schody na zastrešený manipulačný priestor vo výmere 66 m2. Do skladov sa vstupuje cez tri plechové vstupy. Na začiatku je administratívna prijímacia kancelária a za ňou nasledujú jednotlivé sklady. Sklady majú jednotnú šírku 14,475 m a svetlú výšku 5,80 m. Prvý má výmeru 263,90 m2, druhý sklad vhodný na vybudovanie sociálnej infraštruktúry má výmeru 60,90 m2 a posledný, najväčší sklad má výmeru 590 m2. Objekt je pripojený na všetky IS, s výnimkou plynu, ktorého prípojka je v dosahu 20 m. Vybavenosť skladov: asfaltová podlaha, bez soc. zariadení, protipožiarny a bezpečnostný systém, nadštandardné 2 m hrubé múry a zateplenie stropu. Výška nájomného je 3 €/m2 bez DPH vrátane energií a doplnkových služieb. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. , EMAIL:
PNORF – sklady,  915 m2, výborná cena, Novozámocká ul.
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj pôvodné skladové priestory nachádzajúce sa v priemyselno-skladovom areáli s bezproblémovým prístupom na D1 a ku obchvatu mesta v mestskej časti Krškany – Nitra. Pred vstupom do skladov, v bývalom areáli nitrianskych mraziarní na Novozámockej ul., sa nachádza nakladacia rampa pre kamióny a dodávky, vstup pre vysokozdvižný vozík a schody na zastrešený manipulačný priestor vo výmere 66 m2. Do skladov sa vstupuje cez plechovú bránu. Na začiatku je pôvodná prijímacia kancelária a za ňou nasledujú jednotlivé sklady. Komerčné sklady disponujú priestorom pre 900 paletových miest, majú jednotnú šírku 14,475 m a svetlú výšku 5,80 m. Prvý má výmeru 263,90 m2 a druhý, väčší sklad, má výmeru 590 m2. Medzi skladmi sa nachádza priestor s výmerou 67 m2 vhodný na sociálnu infraštruktúru pre zamestnancov. Objekt je pripojený na všetky IS, s výnimkou plynu, ktorého prípojka je v dosahu 20 m. Vybavenosť skladov: asfaltová podlaha, protipožiarny a bezpečnostný systém, nadštandardné 2 m hrubé múry a zateplenie stropu. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. , EMAIL:
Skladové priestory na prenájom - kontajnerové sklady
Prenájom kontajnerových skladov - ponuka Ponúkame kontajnerové sklady na prenájom už od 60€/mes. - 3 veľkosti kontajnerových skladov - oplotený objekt - prístup 24/7
Kontajnerové sklady
Skladové priestory na prenájom - kontajnerové sklady - 1.3. - 20:42 Prenájom kontajnerových skladov - ponuka Ponúkame kontajnerové sklady na prenájom už od 60€/mes. - 3 veľkosti kontajnerových skladov - oplotený objekt - prístup 24/7