inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom priemyselný odvlhčovač

Kategória: Stavebné stroje

Prenajmem priemyselný odvlhčovač GUIDE GBT 50.1
Výkon odvlhčovača až do 50 l/deň.
Odvlhčovač má 7l nádobku ale je možnosť ho napojiť priamo do kanalizácie
Funkcia AUTO-STOP (automatické vypnutie po naplnení nádrže kondenzátom)

Cena 6€/deň. Pri dlhšom zapožičaní viac ako 1 mesiac dohoda možná.
Vratná záloha 200€
Prenájom priemyselný odvlhčovač
Podobné inzeráty
Profesionálny priemyselný odvlhčovač na prenájom
Prenajmem priemyselný odvlhčovač v ZM, LV a okolie, poprípade vzdialenejšia lokalita. Po dohode možné aj doručenie a vyzdvihnutie na lokalitu. V prípade potreby dodám aj s odtokovou hadicou na nepretržité odvlhčovanie. Odberné miesto: Zlaté Moravce, Kozárovce, Tlmače, Levice. Maximálny odvlhčovací výkon 52 l/24 hod Maximálny vzduchový prietok 350 m³/h Cena: 6€/1 deň (pri prenájme na dlhšie obdobie, možná zľava) Vrátna záloha 100€ + zmluva o nájme, občiansky preukaz je nutné mať pri sebe pri preberaní. Vhodný na vš. mokré procesy (potery, omietky, malovanie...): 1. Pri novostavbách 2. Rekonštrukciách 3. Do pivničných priestorov 4. Zabraňuje tvorbe plesniam 5. Pri náhodných katastrofách (záplavy atď.) # odvlhčovač, prenajmem odvlhčovač, profesionálny odvlhčovač, požičanie odvlhčovača, priemyselný odvlhčovač, prenájom, prenajom, prenájmem, odvlhcovac, odvlhčovač na prenájom.
Profesionálny priemyselný odvlhčovač na prenájom
Prenajmem priemyselný odvlhčovač v ZM, LV a okolie, poprípade vzdialenejšia lokalita. Po dohode možné aj doručenie a vyzdvihnutie na lokalitu. V prípade potreby dodám aj s odtokovou hadicou na nepretržité odvlhčovanie a taktiež regulátor správnej vlhkosti prostredia podľa požadovaných hodnôt. Odberné miesto: Zlaté Moravce, Kozárovce, Tlmače, Levice. Maximálny odvlhčovací výkon 52 l/24 hod Maximálny vzduchový prietok 350 m³/h Cena: 7€/1 deň (pri prenájme na dlhšie obdobie, možná zľava) Vhodný na vš. mokré procesy (potery, omietky, malovanie...): 1. Pri novostavbách 2. Rekonštrukciách 3. Do pivničných priestorov 4. Zabraňuje tvorbe plesniam 5. Pri náhodných katastrofách (záplavy atď.) # odvlhčovač, prenajmem odvlhčovač, profesionálny odvlhčovač, požičanie odvlhčovača, priemyselný odvlhčovač, prenájom, prenájmem, odvlhcovac.
Profesionálny priemyselný odvlhčovač na prenájom
Prenajmem priemyselný odvlhčovač v ZM, LV a okolie, poprípade vzdialenejšia lokalita. Po dohode možné aj doručenie a vyzdvihnutie na lokalitu. V prípade potreby dodám aj s odtokovou hadicou na nepretržité odvlhčovanie. Odberné miesto: Zlaté Moravce, Kozárovce, Tlmače, Levice. Maximálny odvlhčovací výkon 52 l/24 hod Maximálny vzduchový prietok 350 m³/h Cena: 6€/1 deň (pri prenájme na dlhšie obdobie, možná zľava) Vhodný na vš. mokré procesy (potery, omietky, malovanie...): 1. Pri novostavbách 2. Rekonštrukciách 3. Do pivničných priestorov 4. Zabraňuje tvorbe plesniam 5. Pri náhodných katastrofách (záplavy atď.) # odvlhčovač, prenajmem odvlhčovač, profesionálny odvlhčovač, požičanie odvlhčovača, priemyselný odvlhčovač, prenájom, prenájmem, odvlhcovac.
Prenájmem priemyselný odvlhčovač Guide
Prenájmem priemyselný odvlhčovač. Ponúkam na prenájom odvlhčovač GUIDE GBL 50.1 Na vysušenie stavieb s plochou 10 až 120 m2 s prietokom vzduchu 300m3/h Výkon odvlhčovača až do 50 l/deň. Môžem Vám požičať aj 25l bandasku. Cena 5€/deň. Pri dlhšom zapožičaní viac ako 1 mesiac dohoda možná. Viac informácii telefonicky alebo emailom. odvlhčovač prenajmem odvlhčovač požičať vlhkosť priemyselný odvlhčovač prenájom prenájmem prenájmu odvlhcovac vzduch guide
Predám odvlhčovač
Predám odvlhčovač,vhodný do novostavieb.Elektrický odvlhčovač MASTER DH 721 Poloprofesionálne odvlhčovač Master DH 721 Mobilné elektrické odvlhčovače - Séria compact Master sú navrhnuté tak, aby pomáhali pri vysúšanie vzduchu vo všetkých typoch priestorov. Použitie tohto typu kondenzačných odvlhčovačov urýchľuje dokončovacie práce a výmaľbu . Vysoký výkon Odolný kryt Pohodlná preprava vďaka veľkým kolieskam a ergonomickému úchytu Jednoduchá obsluha Zabudovaný vlhkomer Možnosť nepretržitej prevádzky Nádrž na kondenzát s automatickým vypnutím pri naplnení Vzduchový filter Možnosť pripojiť hadicu na odvod kondenzátu Charakteristika produktu: Ľahké, kompaktné telo Jednoduché premiestňovanie vďaka kolesám a rukoväti Možnosť nepretržitej práce (24 hodín denne)
Pohlcovač vlhkosti DANTHERM CDT 30S Odvlhčovač s ohrievačom
Odvlhčovač DANTHERM CDT 35S je podobný modelu CDT 30, 400 m³/h, 220 VToto zariadenie MÁ 2 FUNKCIE (OHRIEVAČ + ODVLHČOVAČ) Odvlhčovač DANTHERM CDT 30S je podobný modelu CDT 30, je však navyše vybavený vstavaným 1kW elektrickým ohrievačom a vysokotlakovým ventilátorom (označené „S“). Toto zlepšenie zvyšuje účinnosť sušenia a tiež ohrieva vzduch v miestnosti ako účinnejšie pri sušení podláh. Model tiež vyrobený z pozinkovanej ocele, vybavený nastaviteľnými rukoväťami, polyuretánovými kolieskami zapustenými do korpusu pre jednoduchú prepravu sušiaka po rovných plochách a schodoch. Vrátane 7 litrovej nádoby na vodu. Inovatívne modely CDT 30S Vstavaný elektrický 1 kW; Vysokotlakový ventilátor. Dizajnové a funkčné vlastnosti Pozinkované oceľové puzdro s dodatočným smaltom; Veľké kolesá (priemer - 250 mm) pre bezpečnú prepravu rebríka; nastaviteľná rukoväť; Má dve rukoväte pre jednoduchú prepravu; Schopnosť inštalovať odvlhčovače spolu počas skladovania; Polyuretánové ráfiky kolies a plastové predné blatníky na ochranu dverí a stien pred nárazmi; rotačný kompresor; zberač kvapiek 7 litrov; Prítomnosť troch gombíkov pre bezpečné odvádzanie vody; Hlavička systému ochrany proti pretečeniu; Automatické uzamknutie sušičky pri vyberaní zásobníka. Ďalšie možnosti Možnosť pripojenia hygrostatu. aplikácie Model tiež vyrobený z pozinkovanej ocele, vybavený nastaviteľnými rukoväťami, polyuretánovými kolieskami zapustenými do korpusu pre jednoduchú prepravu sušiaka po rovných plochách a schodoch. Odporúčam a pozývam na otestovanie mnou vystaveného stroja FV + DPH