inzercia, predaj, predám, bazár

PRENÁJOM - PRIESTRANNÝ 3 IZ. RD v CENTRE GALANTY

Kategória: Domy

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na prenájom priestranný 3 izbový rodinný dom s garážou na peknom, slnečnom pozemku v centre mesta Galanta.

Je preferovaný dlhodobý prenájom.

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:

Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

dom s podlahovou plochou cca 110 m² dispozične pozostáva, zo vstupnej chodby so vstupom do šatníka a centrálnej chodby. Z centrálnej chodby sa vchádza do priestrannej prechodnej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou sekciou (cca 4,9 x 8,7 = 42,64 m²), z ktorej sa prechádza do hlavnej spálne (cca 4,9 x 4,5 = 22,05 m²) z ktorej sa vchádza do kúpeľne s toaletou. Z centrálnej chodby sa vchádza do detskej izby (cca 3,7 x 3,7 = 13,69 m²) so vstupom na terasu. Z centrálnej chodby je vstup do pivnice, na povalu a technickej miestnosti.

Pri rodinnom dome je situovaná garáž a za domom pridružená budova (slúžiaca ako sklad)

STAV NEHNUTEĽNOSTI :

Rodinný dom je po rozsiahlej rekonštrukcii. Na dome boli osadené plastové okná s interiérovými hliníkovými žalúziami a vonkajšími tieniacimi roletami. Položené keramické podlahy a obklady, drevené podlahy. Kuchyňa je vybavená elegantnou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska a elektrická rúra), digestorom, chladničkou s mrazničkou, kameninovým drezom, jedálenským stolom a stoličkami, klimatizačnou jednotkou. Obývacia izba je zariadená obývačkou stenou, gaučom, konferenčným stolíkom a kreslom. Hlavná spálňa je zariadená postelou, skriňou a komodou. Kúpeľňa je vybavená vaňou, preskleným sprchovým kútom, toaletou, bidetom a umývadlom s kozmetickou skrinkou. Detská izba je zariadená poschodovou posteľou, vešiakovou skriňou s policovým systémom a písacím stolíkom. Dom má tiež rekuperačné vetranie.

LOKALITA:

Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Hodská v centre mesta Galanta. Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, lekáreň, nemocnica, mestský úrad, pošta, kaviareň….

Mesto Sereď je vzdialené 12 kilometrov, mesto Šaľa 14 kilometrov, mesto Senec 26 kilometrov krajské mesto Trnava 27 kilometrov, hlavné mesto Bratislava 55 kilometrov, dostupnosť na rýchlostnú cestu R1 do 10 minút, na diaľnicu D1 do 20 minút.

CENA :

Cena nájmu 1100,- €/mesiac (850,- € nájomné + 250,- € energie) + 2 mesačný depozit (2 x 1100 = 2200,- €)

Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prenájmom nehnuteľnosti.
PRENÁJOM - PRIESTRANNÝ 3 IZ. RD v CENTRE GALANTY
Podobné inzeráty
Predaj, rodinný dom Matúškovo
Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný dom s veľkým pozemkom v obci Matúškovo, v tesnej blízkosti okresného mesta Galanta. Link na 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU: VNÚTORNÁ ČASŤ BUDOVY... Link na VIDEO OBHLIADKU: /watch?v=9GlOD4izusE Dom so sedlovou strechou má 14 miestností od menších až po veľké s rozmermi 10x6 m. Takmer vo všetkých miestnostiach je zavedená voda, odpad a plyn ( viď. 3D zobrazenie) Obytná plocha domu je cca. 350m2 plus hospodárke miestnosti a garáž o rozlohe cca 60m2. Dom je preto vhodný´ aj na sídlo firmy alebo viacerých firiem, prevádzky služieb atď. Taktiež je vhodný pre početnejšiu rodinu. Na pozemku o rozlohe 2785 m2 sa nachádzajú aj drobné hospodárske budovy a garáž Pozemok sa nachádza v centre obce, na hlavnej ceste z Galanty do Dunajskej Stredy. Šírka pozemku približne 15 m, dĺžka 180m Dom si vyžaduje rekonštrukciu. Vzdialenosť od Galanty 2 km, Trnavy 25 km, Dunajská Streda 23 km, Senec 25 km, Nitra 40 km, Bratislava 55 km. Pozemok a dom je VOĽNÝ IHNEĎ. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-56190 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Prenájom rodinný dom Šimnovany
Prenájom rodinný dom Šimnovany - [30.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom rodinný dom Šimnovany - 1 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 2 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 3 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 4 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 5 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 6 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 7 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 8 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 9 Prenajmem ideálne dlhodobo rodinný dom ul. Nitrianska, rovno pri hlavnej ceste. Parkovanie rovno pred domom, pri vstupe pre 3 autá. Pozemok je rohový, príjazd aj z boku. Dom má pri vstupe 2 veľké miestnosti, potom jednu menšiu cez ktorú sa ide do kúpeľne, ktorú treba dokončiť podľa požiadaviek nájomcu. Celková úžitková plocha je 100m2 a pozemok domu je 591m2. Dom je možné upraviť podľa požiadaviek nájomcu a typu prevádzky - z tohto dôvodu nie je rekonštrukcia dokončená. Cena je bez energií - tie sa budú počítať podľa reálnej spotreby. Viac info na telefóne.
✅ Veľký 5-izbový RD  v centre Hamuliakova - Sadová ulica
Hľadáte priestranný 5 izbový rodinný dom v centre obce v súkromnej slepej uličke na ideálnom pozemku cca 650m2 ? Tak takúto ponuku máme práve teraz pre Vás. Ak chcete zažiť obhliadku hneď, skopírujte si nasledovný link do Vášho prehliadača a 3D virtual tour zažijete v tomto momente: S poverením majiteľa ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v centre obce Hamuliakovo na Sadovej ulici v súkromnej slepej uličke celkom so siedmimi samostatne stojacimi rodinnými domami. Rodinný dom má úžitkovú plochu 206m2 ( plus extra veľký úložný priestor v podkroví domu) so zastavanou plochou 132m2 a stojí na pozemku s rozlohou 663m2. Stavba bola kolaudovaná v roku 2007, je postavená z tehál a je pripojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia), vŕtaná studňa pre automatickú závlahu. V roku 2021 bol vymenený nový plynový kondenzačný kotol pre kombinované kúrenie - na prízemí je podlahové kúrenie, poschodie je vybavené radiátormi. rodinný dom má 2 podlažia: 1 podlažie: - vstupná hala so zádverím a vstupom do garáže, - garáž o veľkosti 17m2 - kúpeľňa s priestorom pre práčku a kotol so zásobníkom vody - samostatné WC s umývadlom - veľká obývacia miestnosť spojená s jedálenskou časťou a kuchyňou celkom má priestor cca 57m2, - schodisko na prvé podlažie (pod schodiskom je špajza) 2 podlažie: - chodba so vstupmi do všetkých 4 izieb - kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, sprchovým kútom, dvoj-umývadlom, miestnosť o rozlohe cca 13m2 - samostatné WC - 4 priestranné izby, z čoho tri izby majú prístup na balkóny - samostatná miestnosť pre šatník o rozlohe cca 5,6m2 Pozemok je priestranný s dvoma prístupovými bránami pre auto, okrasná zeleň a trávnik s automatickou závlahou. Hamuliakovo má dobré napojenie na rýchlostnú cestu R7, v rámci lokality je veľa možností v rámci voľnočasových aktivít - rekreácia a športové využitie - rybolov, cyklotúry - napríklad aj dunajská hrádza, vodné športy, Xbionic - kone, hokejový štadión Hamikovo priamo v obci. Zástavka autobusu je len 100m od domu. Náš názor: Veľký a priestranný rodinný dom cez 200m2 v úplnom centre obce a s bezproblémovou dostupnosťou dokonca aj bez auta (prímestská doprava 1min peši) je perfektným riešením pre rodiny hľadajúce priestor a zároveň maximálnu dostupnosť všetkých obecných služieb. A ako bonus k tomu krásna záhrada a hrádza cca 350m od domu.
Priestranný rodinný dom priamo v centre mesta Galanta - 6-iz
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v centre mesta Galanta. Dom sa nachádza na krásnom rovinatom slnečnom pozemku o celkovej výmere 1093 m2 v centra mesta. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy i kríky a okrasné rastliny. Pozemok je rozdelený na okrasnú i úžitkovú časť. Rodinný dom je samostatne stojaci, dvojpodlažný, kompletne podpivničený. Je napojený na elektriku, vodu, plyn a kanalizáciu, vlastná studňa na polievanie (nová vodárnička). Možnosť napojenia na optický internet. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza aj samostatne stojaca garáž s dielňou. Dispozícia domu: - prízemie 120 m2: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, 2 samostatné izby, špajza, kúpeľňa a samostatná toaleta, - 1. poschodie 120 m2: kopíruje prízemie, tvorí ho - kuchyňa, obývačka, 2 samostatné izby, špajza, kúpeľňa a samostatná toaleta, - pivnica 120 m2- celý dom je kompletne podpivničený, pivnica poskytuje úžasný priestor na dielňu, vínnu pivnicu, práčovňu, sklad,...a podobne, treba vidieť. Rodinný dom bol postavený v roku 1973, boli na ňou vymenené okná za plastové a vstupné dvere, v roku 2010 prebehla komplexná oprava strechy vrátane zateplenia, v roku 2019 revízia strechy, rodinný dom je vo veľmi zachovalom a udržiavanom stave. V spálňach a obývačkách sú zachovalé drevené parkety. V dome je ústredné kúrenie radiátormi plynovým kotlom (Protherm - menený v roku 2007). Rodinný dom je koncipovaný ako dvojgeneračný, poskytuje priestor ako i súkromie pre členov aj väčšej rodiny. Výhodou domu je aj jeho krásna a dostatočne veľká záhrada a umiestnenie v centre mesta. Nezabudnite si pozrieť našu virtuálnu prehliadku: Radi Vám túto nehnuteľnosť predstavíme na osobnej obhliadke. Kontaktujte nás pre dohodnutie termínu. V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Rodinný dom sa nachádza v meste Galanta s výborným prístupom do Bratislavy, Galanty i Nitry. V meste je výborná občianska vybavenosť - všetky typy škôl, škôlky, nemocnica, dom kultúry, obchody, ..... Súčasťou našej kancelárie je aj hypotekárne centrum v rámci ktorého Vám naši kolegovia radi pomôžu s vybavením najvýhodnejšieho financovania.
- Priestranný dvojpodlažný RD s garážou a s pozemkom 795 m2
Na PREDAJ príjemný priestranný trojpodlažný RD s garážou, veľkou pivnicou a pozemkom 795 m2 v krásnom tichom malokarpatskom prostredí v obci Plavecké Podhradie, okres Malacky. Rozloha: 1. PP - 94,8 m2 1. NP - 105,68 m2 2. NP - 94,8 m2 Charakteristika: Jedná sa o veľký priestranný trojpodlažný RD, ktorý je zrekonštruovaný a je situovaný na priestrannom pozemku o veľkosti 795 m2. Rodinný dom je zrekonštruovaný od roku 2014-2017, z pôvodného rodičovského domu. Jedná sa o naozaj priestranný RD, ktorý je podpivničený a iba jeho suterén predstavuje 94 m2, takže je tu plnohodnotná garáž s posilňovňou, tech. miestnosťou a dielňou. RD disponuje 5 veľkými izbami a menším šatníkom. Interiér RD bol postupne zrekonštruovaný od roku 2014-2017. Kúrenie v RD je zabezpečené pomocou plynového kotla, ale taktiež kachlami na tuhé palivo( s možnosťou výberu). Keďže je RD kompletne zrekonštruovaný t.j. nové elektrické rozvody, rozvod plynu od r. 2019, nové okná, podlahy, strecha, zateplenie a odkanalizovaný do žumpy. 1.NP RD tvorí priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na dvor - 1x izba - hosť. toaleta - veľká priestranná kúpeľňa (zatiaľ nedorobená) - vstupná predsieň. 2.NP RD tvorí 3x veľká izba - 1x menšia izba (momentálne využívaná ako šatník) - kúpeľňa s vaňou a toaletou. Výhody tohto RD: - vynikajúca poloha v tichej slepej uličke - krásne malokarpatské prostredie - veľký priestranný RD - zrekonštruovaný RD - veľa úložného priestoru - garáž súčasťou RD + parkovanie pred domom - veľký priestranný pozemok s možnosťou všestranného využitia( či už je to záhradkarčenie, alebo prípadne stavba altánku či bazénu pri za domom na pozemku). Lokalita: RD je situovaný v tichej malokarpatskej obci Plavecké Podhradie priamo pod hradným kopcom. Obec Plavecké Podhradie sa rozprestiera pod úpätím Malých Karpát medzi obcami Sološnica a Plavecký Mikuláš. Od Bratislavy je vzdialená 57 km, ale je tu vynikajúca dostupnosť priamo po diaľnici až do mesta Malacky. Jedná sa o rozvinutú obec, ktorá disponuje : obecný úrad, pošta, viacero potravín, pohostinstvo, reštaurácia, penzión s wellnesa fitnesscentrom, základná škola 1.st a škôlka. Cena: Cena nehnuteľnosti je 239.000 ,- eur. Počet izieb: 6 Zastavaná plocha: 95m² Obytná plocha: 295m² Celková rozloha: 295m² Rozloha pozemku: 795m² Úžitková plocha: 295m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno
- Priestranný dvojpodlažný RD s garážou a s pozemkom 795 m2
Na PREDAJ príjemný priestranný trojpodlažný RD s garážou, veľkou pivnicou a pozemkom 795 m2 v krásnom tichom malokarpatskom prostredí v obci Plavecké Podhradie, okres Malacky. Rozloha: 1. PP - 94,8 m2 1. NP - 105,68 m2 2. NP - 94,8 m2 Charakteristika: Jedná sa o veľký priestranný trojpodlažný RD, ktorý je zrekonštruovaný a je situovaný na priestrannom pozemku o veľkosti 795 m2. Rodinný dom je zrekonštruovaný od roku 2014-2017, z pôvodného rodičovského domu. Jedná sa o naozaj priestranný RD, ktorý je podpivničený a iba jeho suterén predstavuje 94 m2, takže je tu plnohodnotná garáž s posilňovňou, tech. miestnosťou a dielňou. RD disponuje 5 veľkými izbami a menším šatníkom. Interiér RD bol postupne zrekonštruovaný od roku 2014-2017. Kúrenie v RD je zabezpečené pomocou plynového kotla, ale taktiež kachlami na tuhé palivo( s možnosťou výberu). Keďže je RD kompletne zrekonštruovaný t.j. nové elektrické rozvody, rozvod plynu od r. 2019, nové okná, podlahy, strecha, zateplenie a odkanalizovaný do žumpy. 1.NP RD tvorí priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na dvor - 1x izba - hosť. toaleta - veľká priestranná kúpeľňa (zatiaľ nedorobená) - vstupná predsieň. 2.NP RD tvorí 3x veľká izba - 1x menšia izba (momentálne využívaná ako šatník) - kúpeľňa s vaňou a toaletou. Výhody tohto RD: - vynikajúca poloha v tichej slepej uličke - krásne malokarpatské prostredie - veľký priestranný RD - zrekonštruovaný RD - veľa úložného priestoru - garáž súčasťou RD + parkovanie pred domom - veľký priestranný pozemok s možnosťou všestranného využitia( či už je to záhradkarčenie, alebo prípadne stavba altánku či bazénu pri za domom na pozemku). Lokalita: RD je situovaný v tichej malokarpatskej obci Plavecké Podhradie priamo pod hradným kopcom. Obec Plavecké Podhradie sa rozprestiera pod úpätím Malých Karpát medzi obcami Sološnica a Plavecký Mikuláš. Od Bratislavy je vzdialená 57 km, ale je tu vynikajúca dostupnosť priamo po diaľnici až do mesta Malacky. Jedná sa o rozvinutú obec, ktorá disponuje : obecný úrad, pošta, viacero potravín, pohostinstvo, reštaurácia, penzión s wellnesa fitnesscentrom, základná škola 1.st a škôlka. Cena: Cena nehnuteľnosti je 239.000 ,- eur. TOPPONUKA Počet izieb: 6 Zastavaná plocha: 95m² Obytná plocha: 295m² Celková rozloha: 295m² Rozloha pozemku: 795m² Úžitková plocha: 295m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno