inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom reklamnej plochy

Kategória: Reklamné plochy ostatné

Ponúkam vám na prenájom reklamnú plochu pri frekventovanej hlavnej ceste v Dulovej Vsi - Vlčie Doly. Cena dohodou

-reklama
-banner
-billboard
Prenájom reklamnej plochy
Podobné inzeráty
Prenájom Reklamnej plochy Prešov, Solivar, ul. Zlatobanská
Ponúkam Vám na prenájom reklamnú plochu o rozmere 2m na výšku a 4m na šírku na plechovom oplotení na ul. Zlatobanskej v meskej časti Solivar (Prešov) hneď oproti otočisku MHD. Výhoda tejto reklamnej plochy je jeho umiestnenie s dobrou viditeľnosťou áut ktoré idú smerom na Vlčie Doly alebo ktoré smerujú na Solivar. Cena nájmu je 45 Eur na obdobie 1m. V cene nájmu nieje zahrnuté grafické vyhotovenie a ani výves reklami. V prípade záujmu ma kontaktujte na , alebo dominik.cuha@
NA PRENÁJOM Billboard Sabinov-Lipany 5,1m x 2,4m
Ponúkame na prenájom reklamné plochy - Billboard eurorozmer 5,1m x 2,4m. Dvojstranný billboard sa nachádza v meste Sabinov na vjazde od mesta Lipany, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, bez osvetlenia, možnosť obojstrannej reklamy /plocha viditeľná na výjazde od mesta Sabinov smer Lipany/, cesta 1. triedy č. 68. 3x Billboard na výjazde v meste Lipany smer Sabinov, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, prípadne možnosť využiť celú plochu o dĺžke 15,3m x výška 2,4m čo je až 36,72m2 plochy, možnosť osvetlenia, cesta 1. triedy č. 68, táto plocha je viditeľná aj na vjazde do mesta Lipany od mesta Sabinov aj na výjazde z mesta Lipany smer Sabinov. Preferujeme PVC banner, vešanie na montážne oká, zabezpečíme reklamnú firmu na výrobu reklamy jej montáž a demontáž. CENA DOHODOU na tel. č. . Reklamná plocha Sabinov, Lipany, billboard Sabinov, billboard Lipany, prenájom reklamnej plochy, prenájom billboard.
NA PRENÁJOM Billboard Sabinov-Lipany 5,1m x 2,4m
Ponúkame na prenájom reklamné plochy - Billboard eurorozmer 5,1m x 2,4m. Dvojstranný billboard sa nachádza v meste Sabinov na vjazde od mesta Lipany, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, bez osvetlenia, možnosť obojstrannej reklamy /plocha viditeľná na výjazde od mesta Sabinov smer Lipany/, cesta 1. triedy č. 68. 3x Billboard na výjazde v meste Lipany smer Sabinov, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, prípadne možnosť využiť celú plochu o dĺžke 15,3m x výška 2,4m čo je až 36,72m2 plochy, možnosť osvetlenia, cesta 1. triedy č. 68, táto plocha je viditeľná aj na vjazde do mesta Lipany od mesta Sabinov aj na výjazde z mesta Lipany smer Sabinov. Preferujeme PVC banner, vešanie na montážne oká, zabezpečíme reklamnú firmu na výrobu reklamy jej montáž a demontáž. CENA od 60,-Eur/plocha/mesiac na tel. č. . Reklamná plocha Sabinov, Lipany, billboard Sabinov, billboard Lipany, prenájom reklamnej plochy, prenájom billboard.
Reklamná plocha - prenájom Trenčín
Ponúkam na prenájom reklamné plochy nachádzajúce sa v Trenčíne na Štefánikovej ulici č. 8. Reklamné plochy sú umiestnené na stene budov, ktoré stoja pod hradným bralom v blízkosti hotela Elizabeth (cca. 100 m od hotela smerom na Žilinu) pri hlavnom ťahu v smere od Žiliny do Bratislavy (4-prúdová cesta). Tieto plochy sú umiestnené pri chodníku, v blízkosti železničnej a autobusovej stanice a svetelnej križovatky. Na prenájom sú 2 reklamné plochy o rozmeroch 5,1m x 2,4m ako aj troplošný otočný reklamný panel.
Plocha na reklamu
Ponúkam na prenájom plochu plota pozemku RD na umiestnenie reklamy v podobe reklamnej plachty v lokalite Prešov - Nižná Šebastová. VÝHODY UMIESTNENIA: • maximálne vyťažená 4 prúdová cesta E371, hlavný ťah na PL - v pracovných dňoch tvoriace sa kolóny, • rušná časť Vranovskej ulice medzi 2 semaformi, • oproti zastávka SAD a MHD, • oproti Supermarket, reštaurácia, parkovisko, výjazd z ďalšej ulice... Rozmery celej dostupnej plochy v1,1 x d8 m. Dĺžka plachty podľa dohody. Dĺžka prenájmu minimálne na 1 rok. Prosím kontaktujte ma iba cez email, prípadne do SMSky.
Reklama na dodávkach
Ponúkame vám prenájom reklamnej plochy na našich dodávkach. Bližšie informácie nájdete na našej webovej stránke alebo telefonicky