inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom, rodinný dom Veľké Blahovo, samostatná bytová jedno

Kategória: Domy

Ponúkame na prenájom 3 izbovú bytovú jednotku - prízemnú časť v poschodovom rodinnom dome v obci Veľké Blahovo, vzdialenej iba 3 km od okresného mesta Dunajská Streda.

Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi tichej ulici, mimo hlavného cestného ťahu.
Bytová jednotka má samostatný vchod, ktorý využívajú iba nájomníci.
Obývacia izba je priechodná, dve spálne sú nepriechodné. Kuchyňa je vybavená elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou, umývačkou riadku. V priestrannej kúpeľni je vstavaná vaňa, toaleta je samostatná. Nájomníkom bude k dispozícii terasa pred obytným domom.

Dispozícia:
- vstupná chodba
- obývacia izba
- prechodová chodba
- dve samostatné spálne
- kuchyňa
- veľká kúpeľňa so vstavanou vaňou
- toaleta

Nehnuteľnosť sa prenajíma bez zariadenia.
Zvieratá v byte nie sú povolené. Maximálne 3 dospelé osoby.
Parkovanie motorovými vozidlami je možné priamo pri dome.

Prenájom je možný aj pre partiu - skupinu pracujúcich, ktorí budú využívať spoločnú kuchyňu a kúpeľňu / mesačné nájomné v tomto prípade je 300 EUR/osoba.

Nájomné vo výške 700 EUR, v cene mesačného nájmu sú energie.
Majiteľ preferuje dlhodobý prenájom na obdobie min. 1 roka.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza vratný depozit vo výške mesačného nájmu, provízia realitnej kancelárie vo výške mesačného nájmu a nájomné za prvý mesiac nájmu.




Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-61567

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Prenájom, rodinný dom Veľké Blahovo, samostatná bytová jedno
Podobné inzeráty
NA PREDAJ | 4-izbový rodinný dom v obci Veľké Blahovo
Realitná kancelária PLUS REALITY Vám ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom, ktorý je súčasťou „dvojdomu“ v obci Veľké Blahovo, vzdialenej len 3 km od mesta Dunajská Streda. Obec Veľké Blahovo, sa nachádza v Trnavskom kraji, okres Dunajská Streda, vzdialená len 3 km od mesta Dunajská Streda a 45 km od hlavného mesta Slovenskej republiky – Bratislavy, ktorá je po otvorení rýchlostnej cesty R7 pre obyvateľov obce ešte prístupnejšia. Obec Veľké Blahovo so svojimi 1700 obyvateľmi ponúka ideálne miesto pre tých, ktorí si popri úplnej občianskej vybavenosti potrebujú oddýchnuť od ruchu mesta. Okrem vlakovej a autobusovej zastávky, potravín, mäsiarstva, materskej školy a základnej školy, ktorá ponúka vzdelávanie na I. stupni ZŠ sa v susednej obci Vydrany, ktorú od obce Veľké Blahovo oddeľuje len jedna križovatka, nachádzajú aj súkromné jasle a základná škola s vyučovacím jazykom slovenským. Tento funkčne navrhnutý rodinný dom vo výbornej lokalite môže byť Váš v dvoch variantoch – HOLODOM alebo ŠTANDARD. Variant HOLODOM zahŕňa kompletné oplotenie rodinného domu, dve parkovacie státia, vydláždený vchod do domu a terasu a vymaľovanie exteriéru a interiéru bielou farbou. Variant ŠTANDARD zahŕňa kompletne dokončený rodinný dom na kľuč s možnosťou výberu vlastných materiálov a prevedenia. Tento rodinný dom s úžitkovou plochou 115 m2 sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 380 m2, pričom sa môže pochváliť s perfektným dispozičným riešením, ktoré umožňuje využiť každú časť domu funkčne a na plno. O teplo domova sa postará okrem elektrického podlahového kúrenia s možnosťou regulácie v každej miestnosti aj krb v obývacej izbe, pričom dom bude odovzdaný s kompletnou predprípravou na klimatizáciu. Pokročilý stav výstavby, možnosť rezervácie a pedantný tím stavebníkov Vám umožní dokončiť si dom podľa svojich predstáv, to všetko pod Vašim dohľadom a so zreteľom na Vašu spokojnosť. Tento rodinný dom jednoducho musíte vidieť! Cena nehnuteľnosti vo variante HOLODOM je 224.000-€. Cena nehnuteľnosti vo variante ŠTANDARD je 244.000-€. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, naši makléri Vám ochotne pomôžu v slovenskom/maďarskom jazyku. Zodpovedný maklér p. Mgr. Ladislav Lengyel - - info@
REZERVOVANÉ-Výhodná ponuka - na predaj útulný rodinný dom s
Ponúkame Vám na predaj útulný rodinný dom s garážou v obci Veľké Blahovo. Rodinný dom bol postavený pred 10 rokom na 6 árovom pozemku v novej štrvti obce. Rodinný dom má dobré dispozičné riešenie, denná časť je oddelená od nočnej časti. DOM okr. Dunajská Streda – Veľké Blahovo zastavaná plocha: 152 m2 postavený v roku 2011 kvalitné materiály plastové okná plávajúca podlaha / dlažba radiátory v detských izbách podlahové kúrenie alarm IS – plyn, elektrina, studňa, kanalizácia v píprave DISPOZÍCIA: predsieň, chodba, 2 detské izby, samostatný WC, kúpeľňa, obývacia izba s kuchyňou, galéria so spálňou Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni s chodbou, čo rozdelí dennú časť od nočnej časti rodinného domu. Z predsiene je vstup do dvoch detských izieb, do samostatného WC a do kúpeľne. Vo veľkej kúpeľni zmestí obrovská rohová vaňa, sprchoví kút a je dostatok miesta aj pre ďaľší WC. Z chodby je vstup do kuchyne s obývačkou, odkiaľ je vstup na galériu, kde sa nachádza spálňa. Kuchyňa je vybavená s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a jedálenských kútom. V obývačke sa nachádza krb a odtiaľ je vstup na príjemnú terasu s altánkom a na dvor s prekrásnym jazierkom a bazénom. Oddelene predsa v dome je aj technická izba s kotlom, do technickej izby sa dostaneme cez dvor. Na podlahe vo dvoch detských izbách je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostiach je dlažba. Na dvore sa nachádza ďaľšia garáž, kde je dostatok miesta aj pre jedného auta alebo aj pre náradie. . V záhrade sa nachádza altánok a dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie, bazén a prekrásne jazierko s rybami. Veľkou výhodou je automatické zavlažovanie. POZEMOK výmera: 600 m2 oplotený rovinatý parková úprava – ruže, prekrásne kríky, bazén a jazierko s rybičkami automatické zavlažovanie parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej novej časti obci Veľké Blahovo, kde bývajú hlavne mladé páry s malými deťmi. Obec Veľké Blahovo má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 3 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 43 kilometrov od Bratislavy. Obec Veľké Blahovo ponúka dobrú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škola, škôlka, pošta, potraviny, atď. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom je ideálny pre mladú rodinu, kde deti majú vlastnú izbu, alebo pre páry blízko k dôchodku, ktorý už hľadajú kľudné bývanie. Dvor je vhodný na grilovanie, oddýchnutie pod altánkom a je dostatočne veľký na hranie detí. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 225.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Ponúkame pre našich kli
NA PREDAJ | Obrovský rodinný dom v obci Veľké Blahovo
Realitná kancelária PLUS REALITY Vám ponúka 9-izbový trojpodlažný rodinný dom v obci Veľké Blahovo. Obec Veľké Blahovo, sa nachádza v Trnavskom kraji, okres Dunajská Streda, vzdialená len 3 km od mesta Dunajská Streda a 45 km od hlavného mesta Slovenskej republiky – Bratislavy, ktorá je po otvorení rýchlostnej cesty R7 pre obyvateľov obce ešte prístupnejšia. Obec Veľké Blahovo so svojimi 1700 obyvateľmi ponúka ideálne miesto pre tých, ktorí si popri úplnej občianskej vybavenosti potrebujú oddýchnuť od ruchu mesta. Okrem vlakovej a autobusovej zastávky, potravín, mäsiarstva, materskej školy a základnej školy, ktorá ponúka vzdelávanie na I. stupni ZŠ sa v susednej obci Vydrany, ktorú od obce Veľké Blahovo oddeľuje len jedna križovatka, nachádzajú aj súkromné jasle a základná škola s vyučovacím jazykom slovenským. Tento obrovský trojpodlažný čiastočne zariadený rodinný dom s úžitkovou plochou 294 m2 sa nachádza na veľkom pozemku s rozlohou 1290 m2 a môže byť skvelou voľbou pre viacčlennú rodinu, alebo môže skvelo poslúžiť aj na podnikateľské účely, nakoľko každé podlažie disponuje so samostatnými vchodmi. Na každom podlaží sa nachádzajú 3 veľké, samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a terasa. Dom bol postavený v roku 1999 z tehál, pričom pred tromi rokmi bola vonkajšia fasáda rodinného domu úplne premaľovaná. Kúrenie v dome je ústredné plynové s radiátormi, pričom sa na kompletne oplotenom pozemku s okrasnými tujami nachádza aj prípojka na elektriku 220/380 kV, plyn, internet, verejná voda, vlastná studňa a žumpa, pričom v obci sa finalizuje aj pripojenie na verejnú kanalizáciu. Mesačné režijné náklady sa pohybujú na úrovni približne 300-€. Dispozičné riešenie prízemia : • predsieň; • hosťovská miestnosť s barovým pultom; • kompletne zariadená kuchynská linka; • kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou; • obývacia izba; • chodba a • technická miestnosť. Dispozičné riešenie 1. poschodia : • predsieň so šatníkom; • obývacia izba; • kompletne zariadená kuchynská linka; • kúpeľňa s vaňou, so sprchovým kútom a umývadlom; • detská izba; • samostatná toaleta; • špajza; • terasa a • klimatizácia. Dispozičné riešenie 2. poschodia : • predsieň; • obývacia izba; • kompletne zariadená kuchynská linka; • kúpeľňa s vaňou a 2 umývadla; • detská izba; • samostatná toaleta; • špajza; • terasa a • klimatizácia. Cena nehnuteľnosti je 290.000-€. (dohoda možná) V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, naši makléri Vám ochotne pomôžu v slovenskom/maďarskom jazyku. Zodpovedný maklér p. Katarína Desatová - - katarina.desatova@
Na predaj zariadený rodinný dom s prekrásnym dvorom v obci V
Ponúkame Vám na predaj zariadený rodinný dom s prekrásnym dvorom v obci Veľké Blahovo. Rodinný dom bol kompletne rekonštruovaný pred 4 rokmi, sú nové vodovodné potrubie, rozvody elektriny, okná, zateplenie, strecha. Rodinný dom sa nachádza na 8 árovom pozemku v kľudnej štrvti obce. Okná a vchodové dvere sú plastové. V obývačke je klimatizácia. Režijné náklady sú nízke, maximálne 150€ za mesiac. Treba sa len nasťahovať a užívať si všetky výhody domu, ktoré ponúka. DOM okr. Dunajská Streda – Veľké Blahovo zastavaná plocha: 124 m2 priestranné izby kombinované kúrenie – plynom a krbom vývody krbu vyvedené do všetkých miestností plávajúca podlaha / dlažba ¾ podpivničený Zimná záhrada Letná kuchyňa krytá terasa s grilom IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa, kanalizácia pri pozemku DISPOZÍCIA: Schodište, predsieň spojená chodbou, špajza, kuchyňa, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa s druhou toaletou POZEMOK výmera: 800 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, tuje, kvety parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom a vedľa domu bazén s tepelným čerpadlom /Rozmery bazéna sú 6,5x3,5x1,5m./ OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Veľké Blahovo. Obec Veľké Blahovo má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 3 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda, a 47 kilometrov od Bratislavy. Obec Veľké Blahovo ponúka dobrú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škola, škôlka, pošta, potraviny, atď. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 260.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Pri vážnom záujme je dohoda možná. Oplatí sa to vidieť. Teším sa na obhliadku s Vami! Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Na predaj zariadený rodinný dom s prekrásnym dvorom v obci V
Ponúkame Vám na predaj zariadený rodinný dom s prekrásnym dvorom v obci Veľké Blahovo. Rodinný dom bol kompletne rekonštruovaný pred 4 rokmi, sú nové vodovodné potrubie, rozvody elektriny, okná, zateplenie, strecha. Rodinný dom sa nachádza na 8 árovom pozemku v kľudnej štrvti obce. Okná a vchodové dvere sú plastové. V obývačke je klimatizácia. Treba sa len nasťahovať a užívať si všetky výhody domu, ktoré ponúka. DOM okr. Dunajská Streda – Veľké Blahovo zastavaná plocha: 124 m2 priestranné izby kombinované kúrenie – plynom a krbom vývody krbu vyvedené do všetkých miestností plávajúca podlaha / dlažba ¾ podpivničený Zimná záhrada Letná kuchyňa krytá terasa s grilom IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa, kanalizácia pri pozemku DISPOZÍCIA: Schodište, predsieň spojená chodbou, špajza, kuchyňa, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa s druhou toaletou POZEMOK výmera: 800 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, tuje, kvety parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom a vedľa domu bazén s tepelným čerpadlom /Rozmery bazéna sú 6,5x3,5x1,5m./ OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Veľké Blahovo. Obec Veľké Blahovo má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 3 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda, a 47 kilometrov od Bratislavy. Obec Veľké Blahovo ponúka dobrú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škola, škôlka, pošta, potraviny, atď. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. CENA DOHOU Oplatí sa to vidieť. Teším sa na obhliadku s Vami! Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Na predaj rodinný dom v blízkosti centra mesta
REALITY Fair ponúka na predaj rodinný dom so štyrmi samostatnými bytovými jednotkami a priestorom vhodným pre obchod a služby, nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta, v mestskej časti Rudlová (Sásová).   Dom: 3. podlažný samostatne stojací rodinný dom ( prízemie , 1. nadzemné podlažie , podkrovie ) Spôsob užívania nehnuteľnosti: rodinný dom , polyfunkčný objekt , podnikateľský objekt Konštrukcia: betónové základy s izoláciou , betónové tvárnice ,  tehla , tehlové tvárnice , zateplenie nobasil. Vek stavby: kolaudácia pôvodného domu v roku 1967 Stav domu: po rekonštrukcii Posledná rekonštrukcia domu: posledná rozsiahla rekonštrukcia domu v roku 2022 Rozsah rekonštrukcie domu: nové rozvody vody , rozvody elektriky , rozvody odpadových vôd , rozvody kúrenie ,nové plynové kúrenie  , radiátory , vnútorné stierky , vonkajšia fasáda , zateplenie , podlahy , dlažba , obklady , sanita , okná , interiérové dvere , plastové okná , exteriérové dvere , vstupná brána , zámková dlažba , oplotenie  Celková úžitková plocha domu vrátane terás a balkónov: 434,7 m2 Čistá obytná plocha bez terás a balkónov: 319,71 m2 Dispozícia domu: Prízemie: podbránie , schodisko , kotolňa   Samostatný obchodný priestor -  priestory , toalety ( plocha 77 m2 ),( čiastočná rek. ) Samostatná 1. izbová bytová jednotka - samostatná izba , kuchyňa , kúpeľňa s WC , chodba ( plocha 34m2 ),( kompletná rek. , zariadený ) 1. poschodie: schodisko Samostatná 2. izbová bytová jednota - obývacia izba , samostatná izba , kuchyňa , kúpeľňa s WC , chodba , terasa ( plocha 63 m2 ),( kompletná rek. , zariadený ) Samostatná 2. izbová bytová jednota - obývacia izba s kuchyňou , samostatná izba  , kúpeľňa s WC , chodba , šatník , terasa ( plocha 74 m2 ),( kompletná rek. , zariadený ) Podkrovie: schodisko Samostatná 4. izbová bytová jednotka - obývacia izba , tri samostatné izby , kuchyňa , kúpeľňa s WC , komora , balkón ,  ( plocha 111 m2 ),( čiastočná rek. ) Vybavenie domu: zariadený Spôsob vykurovania: rozvod pre celý rodinný dom , plynový kotol Spôsob ohrevu vody: rozvod pre celý rodinný dom , plynový kotol Pozemok celkovo výmera: 453 m2 Zastavaná plocha domu: 204 m2 Pozemok sklon: mierne svahovitý Siete: el. prípojka ( 380 V ) , voda ( napojený na obecný vodovod ), kanalizácia ( napojený na obecnú kanalizáciu ) , Plyn Prístup: mestská asfaltová cesta celoročne udržiavaná mestom Parkovanie:  vo dvore na vlastnom pozemku (spevnená plocha - zámková dlažba ) Lokalita: mestská časť mesta Banská Bystrica  - Rudlová (Sásová) Vzdialenosť od priameho centra mesta (Námestie SNP): 2,2 km (5 min. autom) Vlastníctvo nehnuteľnosti: Súkromná osoba Ťarchy na liste vlastníctva: Bez tiarch   Viac informácii: tel. č 0911 657 854 , email: havas@