inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom romantickej drevenice

Kategória: Chalupy

Ponúkam na turistický prenájom romantickú drevenicu v obci Brvnište (okres Pov. Bystrica).

Objekt tvorí obývačka (s tv) s kuchyňou, kúpeľňa so sprchou + wc a dve spálne. Izby sú z vnútra neprechodné, vchod je zvonka, čo zabezpečuje súkromie ubytovaným. Kuchyňa je plne vybavená riadom, mikrovlnkou, var. doskou, chladničkou, umývačkou riadu a var. kanvicou, v kúpeľňi je práčka.

Dvor disponuje krytou terasou, vonkajším krbom, otvoreným ohniskom s kotlinou a pieskoviskom pre deti. Na najmenších čakajú hračky a športové potreby. Pozemok je celý oplotený.

Okolie ponúka široké možnosti na turistické aktivity. Len 10 minút autom je areál prírodného kúpania Podhradské more, v blízkosti Považský hrad, v susednej dedine možnosť agroturistiky na kolibu Papradno a iné.

V drevenici možno ubytovať 5 ľudí.
Cena za celý objekt na noc je 80 Eur (16 Eur/osoba), minimalne na 2 noci, prip.dohodou.

Pre viac informácií volajte na t.č.

Prenájom romantickej drevenice
Podobné inzeráty
Prenájom chatyliptov v Liptovskom Trnovci Drevenice
Ponúkame na prenájom dve samostatne chaty-Drevenice v Liptovskom Trnovci kapacita jednej chaty je 8 pevných lôžok dva prístelky. Chaty sú kompletne vybavené dvakrát WC dvakrát kúpeľka umývačka riadu vonkajší gril Fínska sauna, Vírivka – kaďa.
Prenájom chaty-drevenice  s velnesom
Ponúkame na prenájom troj spálňovej chaty Drevenice a Dvoj spálňovej chaty v liptovskom Trnovci ku chate môžme pristaviť Fínsku saunu alebo vírivku. Cena mimo sezónu od 79 €do 169 €
Ponúkame na prenájom chaty-Drevenice na Liptove-pri Lipt Mar
Ponúkame v srdci Liptova Drevenice s 3 spálňami, obývačkou s krbom a spojenou kuchyňou. 2X kúpelka 2X wc vonkajšie ihrisko,gril,fínska sauna,virivka.Kapacita 8+2 osôb 2 chaty celkom Kapacita 20 lôžok. Ďalej ponúkame Dvoj spálňové chaty. Kapacita 6+2 osôb 3 chaty. Celkom Kapacita 24 lôžok. Kontakt: chatyliptov@
Drevenica v Terchovej
Čistý horský vzduch a krásy Malej Fatry. U nás si užijete akčnú zimu a zážitky, na ktoré budete ešte dlho spomínať.. Drevenica sa nachádza Rezorte Drevenice Terchová, iba 2,5km od lyžiarskeho strediska s lanovkou v celoročnej prevádzke. Je rozdelená na dva úplne samostatné apartmány, oddelené zvukovo-izolačnou priečkou. Každý apartmán má: - kapacitu 6 osôb, - prízemie: zádverie, vstupná hala, kompletne vybavená kuchyňa všetkými spotrebičmi (umývačka riadu, el. varná doska, mikrovlnka, el. rúra), jedáleň, obývacia izba s pohodlnou rozkladacou sedačkou a krbom , WC a komora - podkrovie: 2x spálňa, jedna s dvomi samostatnými posteľami, druhá s manželskou posteľou, WC a kúpeľňa. V cene je drevo do krbu, uteráky, oblečené posteľné prádlo, upratovanie po pobyte. K dispozícii je: - vybavenie pre deti: detská stolička, stupienok, nočník, sedátko na WC - na požiadanie detská cestovná postieľka aj s rozkladacím matracom. - malé sánky s opierkou - wifi pripojenie, káblová televízia. - elektrický gril, - vonkajšie posedenie Možnosť stravovania v reštaurácii rezortu. Parkovanie pred drevenicou Wellness centrum sa nachádza v rezorte, len 3 min. chôdze od drevenice. Cena: počas lyžiarskej sezóny 160,- /noc/chata - minimálne 2 noci Cena: Silvester a Vianoce = jeden apartmán ešte voľný 200,- /noc/chata - minimálne 5 noci
prenajom drevenice/chalupy v Blatnici, Velka Fatra
Ponukame Vam na turisticky prenajom kompletne zrekonstruovanu drevenicu v malebnej Turcianskej obci Blatnica, priamo pod konciarmi NP Velka Fatra.Drevenica ma 3 nepriechodne spalne,obyvaciu cast prepojenu s kuchynou a jedalenskym kutom. K dispozicii je aj kryte posedenie s grillom/kozubom. Pozemok je oploteny. Bohate moznosti vyzitia rozneho druhu: hrady, Muzeum Slov. dediny, Aquapark Turcianske Teplice 10min,lyzovanie Snowland 10min, Jasenska dolina 15min, Martinky,Skalka, Fackovske sedlo do 30min, rance-jazda na konoch 2 min.,cykloturistika, inline korculovanie (nova asfaltka 8km celou Gaderskou dolinou), pesia turistika (Tlsta, Ostra, jaskyna Mazarna,...) krasne doliny Gaderska a Blatnicka 1 min, feraty Martinské hole,grillovanie, varenie gulasu, atd. Viac info na w.. Ak ste mensia skupina, cena za drevenicu na noc zacina od 80 euro mimo vikendu a prazdnin. Taktiez prevadzkujeme pozicovnu bicylkov, pre ubytovanych za zvyhodnenu cenu 5 euro/cely den. Ostatni zakaznici si mozu zapozicat horsky/treckovy bike za 5euro/3hodiny, pripadne 8euro/cely den. Mame aj detske biky a sedacky. V pripade zaujmu nas kontaktujte, radi vas u nas privitame.
prenajom drevenice/chalupy v Blatnici, Velka Fatra
Ponukame Vam na turisticky prenajom kompletne zrekonstruovanu drevenicu v malebnej Turcianskej obci Blatnica, priamo pod konciarmi NP Velka Fatra.Drevenica ma 3 nepriechodne spalne,obyvaciu cast prepojenu s kuchynou a jedalenskym kutom. K dispozicii je aj kryte posedenie s grillom/kozubom. Pozemok je oploteny. Bohate moznosti vyzitia rozneho druhu: hrady, Muzeum Slov. dediny, Aquapark Turcianske Teplice 10min,lyzovanie Snowland 10min, Jasenska dolina 15min, Martinky,Skalka, Fackovske sedlo do 30min, rance-jazda na konoch 2 min.,cykloturistika, inline korculovanie (nova asfaltka 8km celou Gaderskou dolinou), pesia turistika (Tlsta, Ostra, jaskyna Mazarna,...) krasne doliny Gaderska a Blatnicka 1 min, feraty Martinské hole,grillovanie, varenie gulasu, atd. Viac info na w.. Taktiez prevadzkujeme pozicovnu bicylkov, pre ubytovanych za zvyhodnenu cenu 5 euro/cely den. Ostatni zakaznici si mozu zapozicat horsky/treckovy bike za 5euro/3hodiny, pripadne 8euro/cely den. Mame aj detske biky a sedacky. V pripade zaujmu nas kontaktujte, radi vas u nas privitame.