inzercia, predaj, predám, bazár

PRENÁJOM SLNEČNÉHO 3 izbového BYTU V CENTRE ŠAMORÍNA

Kategória: Byty

VYUŽITE SKVELÚ PONUKU NA PRENÁJOM KRÁSNEHO A SLNEČNÉHO 3 izb. BYTU V CENTRE aj s menším zvieratkom!

Za dobrú cenu Vám ponúkame prenájom 3 izbového bytu v Šamoríne, ktorý je ideálna voľba pre ľudí, ktorí hľadajú dostatok pokoja a uprednostňujú bývanie v kľudnej časti blízko mesta v slušnom vchode s dobrými susedmi.
Táto lokalita patrí medzi najvyhľadávanejšie v Šamoríne, keďže do centra je to pokojnou chôdzou cca 5 min.

VYBAVENIE BYTU
Bytový dom je zateplený, má novú strechu a plastové okná.
Byt je po skutočnej kompletnej rekonštrukcií.
Riešené boli všetky elektroinštalačné, vodoinštalačné práce, výmena bezpečnostných dverí, výmena sanity, podláh, radiátorov a má novú kuchyňu na mieru vrátane umývačky riadu.
Byt sa ponúka vo vybavení podľa fotografií.
Má rozlohu 66m2 vrátane loggie na 3. poschodí z 8, stredný vchod s výťahom.
Sme majitelia bytu a máme záujem o dlhodobý prenájom pre maximálne 2-3 DOSPELÉ osoby s možnosťou aj menšieho zvieratka.
Byt je okamžite k dispozícií. RK prosím nevolať.

DISPOZÍCIA BYTU
Vstupná zariadená a priestranná chodba
Veľká obývacia izba
Samostatná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, vrátane vstavanej chladničky, elektrickej rúry a umývačky riadu. Kuchyňa je oddelená praktickými zásuvnými sklenenými dverami urobenými na mieru
2x samostatné, nepriechodné izby s nábytkom podľa fotografií
1x kúpeľňa s vaňou a umývadlom a kúpeľňovým nábytkom
1x samostatná toaleta s práčkou

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI
+ krásny, priestranný, teplý a svetlý byt
+ slušný vchod
+ zeleň v okolí a pekný výhľad
+ tichá a vyhľadávaná lokalita
+ dostupné parkovanie priamo pri bytovom dome
+ výborná občianska vybavenosť
+ voľnočasové možnosti a taktiež nákupné možnosti
+ možnosť menšieho zvieratka
Mesto Šamorín je vyhľadávaná lokalita aj vďaka známemu x-bionic® sphere s Aquaparkom, športoviskami, fitnescentrom a dostihovou dráhou. Prechádzkou k brehu Dunaja sa dostanete z bytu po cca 20min. Toto miesto je preto dobrá voľba aj pre milovníkov bicyklovania a to aj vďaka novovybudovaným cyklistickým chodníkom. V priamom okolí sa dajú absolvovať krásne prechádzky, napríklad aj do mestského lesoparku Pomle park, kde sa pravidelne uskutočňujú kultúrne podujatia.
Mesto so svojou viac ako 700 ročnou históriou si zamilujete. Poskytuje výbornú komplexnú občiansku vybavenosť a kvalitné kultúrne a spoločenské vyžitie.
Okrem toho sa za 5 minút jazdy autom napojíte na rýchlostnú cestu R7, vďaka čomu je to do Bratislavy iba na skok.
Viac fotografii na vyžiadanie pošleme.

Cena: 650 € vrátene energií, internetu a TV staníc
Pri podpise zmluvy je nutné zložiť 2x nájom + 1x kauciu.

Srdečne Vás pozývame na obhliadku.
PRENÁJOM SLNEČNÉHO 3 izbového BYTU V CENTRE ŠAMORÍNA
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
PRENÁJOM SLNEČNÉHO 3iz. BYTU V CENTRE ŠAMORÍNA
VYUŽITE SKVELÚ PONUKU NA PRENÁJOM KRÁSNEHO A SLNEČNÉHO BYTU V CENTRE aj s menším zvieratkom! Za dobrú cenu Vám ponúkame prenájom 3 izbového bytu v Šamoríne, ktorý je ideálna voľba pre ľudí, ktorí hľadajú dostatok pokoja a uprednostňujú bývanie v kľudnej časti blízko mesta v slušnom vchode s dobrými susedmi. Táto lokalita patrí medzi najvyhľadávanejšie v Šamoríne, keďže do centra je to pokojnou chôdzou cca 5 min. VYBAVENIE BYTU Bytový dom je zateplený, má novú strechu a plastové okná. Byt je po skutočnej kompletnej rekonštrukcií. Riešené boli všetky elektroinštalačné, vodoinštalačné práce, výmena bezpečnostných dverí, výmena sanity, podláh, radiátorov a má novú kuchyňu na mieru vrátane umývačky riadu. Byt sa ponúka vo vybavení podľa fotografií. Má rozlohu 67m2 vrátane loggie na 3. poschodí z 8, stredný vchod s výťahom. Sme majitelia bytu a máme záujem o dlhodobý prenájom pre maximálne 2-3 DOSPELÉ osoby s možnosťou aj menšieho zvieratka. Byt je k dispozícií od 15.4.2023. RK prosím nevolať. DISPOZÍCIA BYTU Vstupná zariadená a priestranná chodba Veľká obývacia izba Samostatná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, vrátane vstavanej chladničky, elektrickej rúry a umývačky riadu. Kuchyňa je oddelená praktickými zásuvnými sklenenými dverami urobenými na mieru 2x samostatné, nepriechodné izby s nábytkom podľa fotografií 1x kúpeľňa s vaňou a umývadlom a kúpeľňovým nábytkom 1x samostatná toaleta s práčkou VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI + krásny, priestranný, teplý a svetlý byt + slušný vchod + zeleň v okolí a pekný výhľad + tichá a vyhľadávaná lokalita + dostupné parkovanie priamo pri bytovom dome + výborná občianska vybavenosť + voľnočasové možnosti a taktiež nákupné možnosti + možnosť menšieho zvieratka Mesto Šamorín je vyhľadávaná lokalita aj vďaka známemu x-bionic® sphere s Aquaparkom, športoviskami, fitnescentrom a dostihovou dráhou. Prechádzkou k brehu Dunaja sa dostanete z bytu po cca 20min. Toto miesto je preto dobrá voľba aj pre milovníkov bicyklovania a to aj vďaka novovybudovaným cyklistickým chodníkom. V priamom okolí sa dajú absolvovať krásne prechádzky, napríklad aj do mestského lesoparku Pomle park, kde sa pravidelne uskutočňujú kultúrne podujatia. Mesto so svojou viac ako 700 ročnou históriou si zamilujete. Poskytuje výbornú komplexnú občiansku vybavenosť a kvalitné kultúrne a spoločenské vyžitie. Okrem toho sa za 5 minút jazdy autom napojíte na rýchlostnú cestu R7, vďaka čomu je to do Bratislavy iba na skok. Viac fotografii na vyžiadanie pošleme. Cena: 650 € vrátene energií, internetu a TV staníc Pri podpise zmluvy je nutne zložiť 1x nájom + 2x kauciu. Srdečne Vás pozývame na obhliadku
ZNÍŽENÁ CENA Veľký 2i s lodžiou v centre PB, aj na prenájom
NA PREDAJ Priestranný 2i s lodžiou s výbornou polohou v centre mesta vhodný i na prenájom Vzdušný. Svetlý. Priestranný. Presne tieto slová Vám prídu na myseľ po vstupe do tohto bytu. Nielen poloha v centre mesta s výbornou občianskou vybavenosťou a veľkorysá výmera na 2i byt sú predpokladom aj na prenájom. Máte špecifický vkus, a tak preferujete kúpiť byt v pôvodnom stave, ktorý si zmodernizujete podľa svojich predstáv? Uvítali by ste uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie vecí vo vstupnej chodbe? Chcete prepojiť wc s kúpeľňou? Opticky prepojiť obývaciu izbu s kuchyňou? Alebo vybudovať pracovňu? Pôvodný stav bytu ponúka možnosť realizácie na mieru, presne podľa vašich predstáv. Nakoľko je byt vo veľmi zachovalom stave, tak i v tomto stave môže dočasne poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Prenájom je zaujímavý nielen vďaka izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom, ale aj perfektná poloha v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Napriek tomu, že ste v centra mesta, dobre zaparkujete a jedná sa o tiché bývanie. Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) pozostáva zo vstupnej chodby (12,6 m2), kúpeľne (2,5 m2), WC (0,9 m2), kuchyne (8,8 m2) a 2 izieb so samostatnými vstupmi (18,1 m2 a 20,6 m2). Súčasťou kuchyne je aj vetrateľná špajza (0,9 m2). Na lodžiu (2,6 m2) sa vstupuje z menšej izby. Na uskladnenie vecí máte k dispozícii aj malú pivnicu (1,9 m2). Čo sa týka stavu bytu- je určený k celkovej modernizácii od rozvodov elektriny, podláh, umakartového jadra až po kuchynskú linku a okná. Čaro tomuto bytu dodávajú aj zachovalé drevené parkety. Byt je na predaj nezariadený. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, kde máte všetko po ruke, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 124.372 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorým video povie viac ako fotky:
Veľký 2i s lodžiou v centre PB, aj na prenájom
NA PREDAJ Priestranný 2i s lodžiou s výbornou polohou v centre mesta vhodný i na prenájom Vzdušný. Svetlý. Priestranný. Presne tieto slová Vám prídu na myseľ po vstupe do tohto bytu. Nielen poloha v centre mesta s výbornou občianskou vybavenosťou a veľkorysá výmera na 2i byt sú predpokladom aj na prenájom. Máte špecifický vkus, a tak preferujete kúpiť byt v pôvodnom stave, ktorý si zmodernizujete podľa svojich predstáv? Uvítali by ste uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie vecí vo vstupnej chodbe? Chcete prepojiť wc s kúpeľňou? Opticky prepojiť obývaciu izbu s kuchyňou? Alebo vybudovať pracovňu? Pôvodný stav bytu ponúka možnosť realizácie na mieru, presne podľa vašich predstáv. Nakoľko je byt vo veľmi zachovalom stave, tak i v tomto stave môže dočasne poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Prenájom je zaujímavý nielen vďaka izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom, ale aj perfektná poloha v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Napriek tomu, že ste v centra mesta, dobre zaparkujete a jedná sa o tiché bývanie. Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) pozostáva zo vstupnej chodby (12,6 m2), kúpeľne (2,5 m2), WC (0,9 m2), kuchyne (8,8 m2) a 2 izieb so samostatnými vstupmi (18,1 m2 a 20,6 m2). Súčasťou kuchyne je aj vetrateľná špajza (0,9 m2). Na lodžiu (2,6 m2) sa vstupuje z menšej izby. Na uskladnenie vecí máte k dispozícii aj malú pivnicu (1,9 m2). Čo sa týka stavu bytu- je určený k celkovej modernizácii od rozvodov elektriny, podláh, umakartového jadra až po kuchynskú linku a okná. Čaro tomuto bytu dodávajú aj zachovalé drevené parkety. Byt je na predaj nezariadený. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, kde máte všetko po ruke, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 120.819 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorým video povie viac ako fotky:
NA PREDAJ veľký 2i byt s lodžiou v centre mesta
VIZUALIZÁCIA veľký 2i k rekonštrukcii s lodžiou na Strede v PB vhodný aj na prenájom Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 117.266 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie
NA PREDAJ priestranný 2i byt s lodžiou v centre mesta
Veľký 2i k rekonštrukcii s lodžiou na Strede v PB vhodný aj na prenájom Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko aj do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou, viz. vizualizácia. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 117.266 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie viac