inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom stánku T3works

Kategória: Reklamné plochy ostatné

Prenajímame konštrukciu vhodnú na výstavy značky T3works - jednoduchá montáž.

Ponúkame aj natlačenie nového komatexu.

Montáž zvádnete sami prípadne vieme zabezpečiť.

Prenájom stánku T3works
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM Billboard Sabinov-Lipany 5,1m x 2,4m
Ponúkame na prenájom reklamné plochy - Billboard eurorozmer 5,1m x 2,4m. Dvojstranný billboard sa nachádza v meste Sabinov na vjazde od mesta Lipany, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, bez osvetlenia, možnosť obojstrannej reklamy /plocha viditeľná na výjazde od mesta Sabinov smer Lipany/, cesta 1. triedy č. 68. 3x Billboard na výjazde v meste Lipany smer Sabinov, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, prípadne možnosť využiť celú plochu o dĺžke 15,3m x výška 2,4m čo je až 36,72m2 plochy, možnosť osvetlenia, cesta 1. triedy č. 68, táto plocha je viditeľná aj na vjazde do mesta Lipany od mesta Sabinov aj na výjazde z mesta Lipany smer Sabinov. Preferujeme PVC banner, vešanie na montážne oká, zabezpečíme reklamnú firmu na výrobu reklamy jej montáž a demontáž. CENA DOHODOU na tel. č. . Reklamná plocha Sabinov, Lipany, billboard Sabinov, billboard Lipany, prenájom reklamnej plochy, prenájom billboard.
NA PRENÁJOM Billboard Sabinov-Lipany 5,1m x 2,4m
Ponúkame na prenájom reklamné plochy - Billboard eurorozmer 5,1m x 2,4m. Dvojstranný billboard sa nachádza v meste Sabinov na vjazde od mesta Lipany, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, bez osvetlenia, možnosť obojstrannej reklamy /plocha viditeľná na výjazde od mesta Sabinov smer Lipany/, cesta 1. triedy č. 68. 3x Billboard na výjazde v meste Lipany smer Sabinov, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, prípadne možnosť využiť celú plochu o dĺžke 15,3m x výška 2,4m čo je až 36,72m2 plochy, možnosť osvetlenia, cesta 1. triedy č. 68, táto plocha je viditeľná aj na vjazde do mesta Lipany od mesta Sabinov aj na výjazde z mesta Lipany smer Sabinov. Preferujeme PVC banner, vešanie na montážne oká, zabezpečíme reklamnú firmu na výrobu reklamy jej montáž a demontáž. CENA od 60,-Eur/plocha/mesiac na tel. č. . Reklamná plocha Sabinov, Lipany, billboard Sabinov, billboard Lipany, prenájom reklamnej plochy, prenájom billboard.
Reklamná plocha - prenájom Trenčín
Ponúkam na prenájom reklamné plochy nachádzajúce sa v Trenčíne na Štefánikovej ulici č. 8. Reklamné plochy sú umiestnené na stene budov, ktoré stoja pod hradným bralom v blízkosti hotela Elizabeth (cca. 100 m od hotela smerom na Žilinu) pri hlavnom ťahu v smere od Žiliny do Bratislavy (4-prúdová cesta). Tieto plochy sú umiestnené pri chodníku, v blízkosti železničnej a autobusovej stanice a svetelnej križovatky. Na prenájom sú 2 reklamné plochy o rozmeroch 5,1m x 2,4m ako aj troplošný otočný reklamný panel.
Reklamné plochy na prenájom
Dobrý deň, Ponúkam vám reklamné plochy na prenájom, ktoré sa nachádzajú na frekventovanej križovatke pri diaľničnom obchvate na Gagarinovej ulici v BA.Reklamné bannery sú osvetlené a majú rozmery 6x3m a 4x2m. Na cene sa vieme dohodnúť. Pre viac info volajte na
Reklamný vozík VIOLA prenájom/požičiam
Dobrý deň Prenajmem dlhodobo aj krátkodobo reklamný vozík značky VIOLA. Možnosť reklamu nalepiť ale aj natiahnuť celtovinu/fóliu. Vozík ponúka perfektnú reklamu a mnoho možností. Je možnost s vozíkom jazdiť celý deň a robiť reklamu, alebo ho odparkovať na akékolvek miesto podľa Vášho výberu. Miesto môžete meniť aj každý druhý deň. Vozík pristavíme podľa potreby klienta 24hodin /7 dni v týždni čistý a pripravený. Vozík je dvoj-nápravový, nebrzdený. Najväčšia celková hmotnosť 750 kg. Celková dĺžka vozíka 6.320 mm, rozmer ložnej plochy 5000 x 1390 mm. Na vozík Vám stačí obyčajný vodicák na auto. Cena sa odvíja od dĺžky nájmu. Nájom možný aj na jeden deň. Alternatívou oproti využitiu konkávneho vozidla je billboardový príves. Možno ho použiť pre mobilnú alebo statickú reklamu. V prípade statického využitia je príves umiestnený na zvolené miesto, bez nutnosti stavebného povolenia. Voz sa spoločne s billboardovým prívesom pohybuje po exponovaných miestach a dopravne frekventovaných uliciach. Billboard príves je osvetlený. Možnosť dlhodobého prenájmu pre umiestnenie na Vašom pozemku. Billboard príves si môžete tiež prenajať samostatne a prevádzkovať v spojení s Vaším vozidlom. Využitie: podpora predaja, zľavové akcie, roadshow, politické kampane, roadshow, mobilná reklama, krátkodobý alebo dlhodobý prenájom pre umiestnenie na plochy, kam nie je možné umiestniť klasický billboard. MAXIMALNA POVOLENA RYCHLOST 130KM/H V TP. (slovenské evidenčné čisla - KE)
Prenájom Reklamnej plochy Prešov, Solivar, ul. Zlatobanská
Ponúkam Vám na prenájom reklamnú plochu o rozmere 2m na výšku a 4m na šírku na plechovom oplotení na ul. Zlatobanskej v meskej časti Solivar (Prešov) hneď oproti otočisku MHD. Výhoda tejto reklamnej plochy je jeho umiestnenie s dobrou viditeľnosťou áut ktoré idú smerom na Vlčie Doly alebo ktoré smerujú na Solivar. Cena nájmu je 45 Eur na obdobie 1m. V cene nájmu nieje zahrnuté grafické vyhotovenie a ani výves reklami. V prípade záujmu ma kontaktujte na , alebo dominik.cuha@