inzercia, predaj, predám, bazár

Prenosný bezdrôtový reproduktor SRSXB10B.

Kategória: Ostatné drobné

Prenosný bezdrôtový reproduktor SRSXB10B s technológiou EXTRA BASS™ má výdrž batérie (dobíjacia ) až 16 hodín. S Bluetooth® ( má dosah až 10 m ) a NFC umožňuje jednoduché a rýchle pripojenie k smartfónu. Je odolný voči vode. Je oranžový, málo používaný, originál zabalený s návodmi.
Prenosný bezdrôtový reproduktor SRSXB10B.
Podobné inzeráty
Predám prenosný reproduktor MusicMan Ma
Predám prenosný reproduktor. Ako nový, použitý cca 4 krát. Originál balenie. Bezdrôtový reproduktor, Farba ružová, RMS výkon: 65 W, FM rádio: Áno, Pomocou USB portu k nemu bez problémov pripojíte akýkoľvek flash disk a môžete okamžite prehrávať svoje obľúbené skladby. Reproduktor je vybavený čítačkou pamäťových kariet a line-in vstupom pre akékoľvek prenosné prehrávače. Reproduktor je pripravený na príjem FM rádio signálu. Napájanie zabezpečuje integrovaná batéria s výdržou až 4 hodiny prehrávania, ktorá sa nabíja pomocou USB portu. Li-Ion batéria 600 mAh Výdrž batérie: 3-4 hod. Doba nabíjania: 3-5 hod. Materiál: hliník Rozmery (Š x V x H): 165 x 50 x 52 mm Hmotnosť: 185 g Pôvodná cena bola 23,99€, predám za 15€.
LENRUE F9 Bluetooth reproduktor do sprchy/voděodolný
farebné svetlá so samostatným tlačidlom budú tancovať s hudobnou melódiou, prinesú do vašej hudby viac farieb a rytmu! Vytvorte si osobnú exkluzívnu scénu hneď teraz! -Vodotesný a prísavka IPX7 - Upgradovaný vodotesný reproduktor IPX7, vybavený zosilnenou vodotesnou a prachotesnou silikónovou zátkou. Perfektný partner pre kúpanie/veslovanie/plávanie/kajakovanie a tak ďalej. Pevnou prísavkou pripevnite pevne na obklady v kúpeľni, loď a akýkoľvek rovný povrch. TWS Double Stereo - Jedným kliknutím otvoríte dvojitý stereo hlasný zvuk! Bezdrôtový reproduktor je vybavený nezávislým tlačidlom TWS, až dvojitým 5W vysoko kvalitným reproduktorom, stále hlasným aj v sprche a ďalšom hluku. - Prenosné bluetooth reproduktory sú vybavené odolnou silikónovou páskou pre pevné uchytenie na bicykli bez nutnosti inštalácie držiaka na bicykel. Prenosný pre turistiku, - Bezdrôtové reproduktory využívajú bezproblémové Bluetooth 5.0. Podpora TF karty. Prenosný pre telefóny, tablety, notebooky. Kedykoľvek máte hovor cez mikrofón. Mikrofón je možné používať iba v režime bluetooth.
Predám bezdrôtový zabezpečovací systém Jablotron 80
Predám plne funkčný zabezpečovací bezdrátový systém JABLOTRON 80 (rozpredám aj jednotlivo) obsahujúci: 1. Ústredňa JA-82K, Modul bezdrôtovej komunikácie JA-82R a GSM komunikátor JA-82Y - 1set -sú predané 2. Bezdrôtová klávesnica vstup JA-81F k nemu je RFID karta -predané 3. Magnetický detektor otvorených dverí JA-81MB - biely -3ks - sú predané 4. Magnetický detektor otvorených dverí JA-81MB - hnedý -1ks -predaný 5. Bezdrôtový PIR detektor s FOTO - JA-84P- 1ks (PC 88,96) cena 30€ 6. Bezdrôtový PIR detektor aj s rozbitím okna JA - 80PB - 2ks -predané 7. Termostat TP-83- predané 8. Bezdrôtový PIR detektor JA-80P - 8ks sú predané 9. Vnutorna sirena JA 80L - predané 10. Bezdrôtová externá siréna s batériou JA-80A-1ks - predané 11.Univerzálny prijímač - AC-82 predané 12.Bezdrôtový dvojzónový detektor pohybu JA-86P - 1ks -predané Systém ešte pred pár týždňami zabezpečoval nehnuteľnosť je plne funkčný a vymena bola kvôli prechodu na novší systém. Ostal už iba posledný kus …
Prenosný štartér do auta/ power banka/zvlhčovač vzduchu
Prenosný štartér do auta 3 v 1 Joly Joy (zásuvka pre zapaľovač cigariet), zvlhčovač na batérie 200 ml, power banka 10 000 mAh Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami. Núdzový štartér pre vozidlo: 10 minút bezpečne a rýchlo nabite vybitú 12V batériu osobných/dodávkových/nákladných vozidiel/vozidiel prostredníctvom zapaľovača cigariet. Bezdrôtový zvlhčovač na batérie: 200ml vodná nádrž dokáže rozptýliť chladnú hmlu až 8 hodín, pomôže pridať vlhkosť a vyčistiť vzduch v aute alebo v malej jedinej miestnosti. Nastaviteľný model hmly a automatické vypínanie bez vody. Nejedná sa o difuzér esenciálneho oleja, nepridávajte do zásobníka aromaterapeutické oleje. Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami. Núdzový štartér pre vozidlo:
Bezdrôtový reproduktor Sony XB32
Predám prenosný bezdrôtový reproduktor sony XB32 s technológiou EXTRA BASS. Málo používaný ako nový. Link na info:
bezdrôtový reproduktor SONY SRS-XB33  extra bass
predám bezdrôtový reproduktor SONY SRS-XB33 extra bass wireless speaker 2 × reproduktor, Bluetooth, vodoodolny