inzercia, predaj, predám, bazár

Prenosný ozvučovací systém Alesis PA 80

Kategória: Ostatné audio video

6
Prenosný ozvučovací systém alesis pa 80,
Inzeráty > Mobily, foto, elektronika > Iná elektronika
Použitý tovar
Prenosný ozvučovací systém Alesis PA 80
Iná elektronika Iná značka Čierna
Veľmi málo používaný.
Alesis PA System in a Box Bundle Prenosný ozvučovací PA systém
Kompaktný a kompletný PA systém, ktorý obsahuje 4-kanálový napájaný mixpult s výkonným 280 wattovým (špičkový výkon) zosilňovačom, dva 10" obojsmerné vysoko výkonné pasívne reproduktory a dva 6m dlhé káble pre reproduktory - všetko, čo je potrebné pre skvelé ozvučenie, uložené v jednej jedinej krabici. Okrem toho je tiež dodávaný s príslušenstvom, ktoré len rozširuje jeho použitie, vrátane mikrofónu, mikrofónového kábla a dvoch reproduktorových stojanov, ktoré zjednodušujú zostavenie celého systému. Tento model je ideálny pre každého, kto potrebuje cenovo dostupný, ale kompletný mobilný PA systém pre malý podnik či pódium, skúšobňu, prezentáciu, slávnosť, modlitebňu či športové podujatia. 4-kanálový napájaný mixpult PA80 je vybavený vyváženým XLR vstupom pre mikrofóny, nesymetrickým 6,3mm linkovým vstupom, 2-pásmovým EQ, a ovládačom úrovne pre FX na každom zo 4 kanálov. Ponúka tiež 3-pásmový Master EQ, rovnako ako master Level, Time a Repeat ovládač pre vstavaný digitálny delay efekt. Napájaný mixér poskytuje reproduktorom výkon 280 dynamických wattov (80 wattov kontinuálne) na doručenie skvelého, celú miestnosť zapĺňaujúceho zvuku. K dispozícii je tiež RCA vstup pre prehrávanie skladieb z ľubovoľného mobilného zariadenia, rovnako ako RCA výstup pre pripojenie prenosného rekordéra. Ak sú potrebné ďalšie vstupy, k dispozícii je ďalší 6,3mm linkový výstup a 6,3 mm linkový vstup pre pripojenie ďalších externých zariadení. Napájaný mixpult tiež ponúka vstupy pre USB a SC karty pre prehrávanie MP3 skladieb, ideálne pre hudobné prestávky počas akcií alebo pre výučbu hudby zo záznamu. Ovládacie prvky možno použiť na prehrávanie, zastavenie alebo zmenu skladby, rovnako ako zmenu EQ každého audio MP3 záznamu pre špecifický žáner, vrátane popu, rocku, jazzu alebo klasickej hudby.

Bez stojanov
Naviac 2x 15 metrové káble na repro
Prenosný ozvučovací systém Alesis PA 80
Podobné inzeráty
Slúchadla alesis
Predám slúchadla Alesis.Malo používané.
PRENOSNÝ REPRODUKTOR S VEĽKÝM TV (8)
Predám prenosný reproduktor s extra veľkým TFT displejom - 39cm, 2 x 10cm reproduktory + 2x bassreflex, rozmery: šírka 44cm, výška 47cm, hľbka 15cm, 7,4V/4,5Ah nabíjacia batéria, zdroj napájania/nabíjania 9-12V trafo, plnotlačítkové diaľkové ovládanie, bezdrôtový VHF KARAOKE mikrofón s vypínačom, ovládaním hlasitosti a funkciou ECHO, FM rádio s automatickým ladením a uložením staníc do pamäte, vysúvacia anténa, BLUETOOTH, vstupy USB, microSD, AUX, AV výstup, držadlo pre pohodlné premiestňovanie, uchytenie mikrofónu a diaľkového ovládania na zadnej stene, možnosť umiestniť na stojan, slov. návod. Cena 199,90€ osobne v ZC alebo dobierkou (+6€). Pridám darček v hodnote 40€. KLIKNI NA "Meno" PRE ĎALŠIE REPRO
Prenosný reproduktor GoGEN
Predám nový nepoužívaný prenosný reproduktor GoGEN BS 087B s výkonom 3 W vhodný aj na počúvanie vonku. Disponuje bezdrôtovým Bluetooth streamovaním hudby, dokáže prehrávať skladby vo formáte MP3 z SD kariet. Výdrž batérie na nabitie 3h. Káblové pripojenie cez USB, nabíjanie micro USB, microSD slot. Kompaktné rozmery, hmotnosť 203 g.
sandisk prenosný pevny disc velkost 2 T
predam novy zabaleny prenosný disk 2T rychlost 520 gb
Medion/BoomBox Prenosný/rádio
medion Rozmery produktu: 24 x 12,5 x 22,4 cm; 1,31 kg Majestic PORTABLE dab mp3-usb-ax s rádiom a CD Boom Box Prenosný s rádiom DAB+/FM PLL vstup USB CD/MP3 prehrávač LCD displej. Zásuvka pre slúchadlá / AUX Napájací kábel, návod na použitie (angličtina nie je zaručená) Bluetooth pre ľahké bezdrôtové prehrávanie Opakovaný program CD a náhodné prehrávanie. Hodí sa aj na precvičovanie jazykov Pripojte svoje zariadenie k externému vstupnému portu a vychutnajte si hudbu pomocou reproduktora na hlavnej jednotke Kompatibilný s "Wide FM", ktorý vám umožňuje počúvať AM programy pomocou FM frekvencií
Predam prenosny satelit
Predam prenosny satelitny prijimac v kufri, , parabola+prijimac, vhodny na chatu alebo na kempovanie,plne funkcny, plati do zmazania.