inzercia, predaj, predám, bazár

Prenosný štartér do auta/ power banka/zvlhčovač vzduchu

Kategória: Ostatné drobné

Prenosný štartér do auta 3 v 1 Joly Joy (zásuvka pre zapaľovač cigariet), zvlhčovač na batérie 200 ml, power banka 10 000 mAh
Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami.
Núdzový štartér pre vozidlo: 10 minút bezpečne a rýchlo nabite vybitú 12V batériu osobných/dodávkových/nákladných vozidiel/vozidiel prostredníctvom zapaľovača cigariet.
Bezdrôtový zvlhčovač na batérie: 200ml vodná nádrž dokáže rozptýliť chladnú hmlu až 8 hodín, pomôže pridať vlhkosť a vyčistiť vzduch v aute alebo v malej jedinej miestnosti.
Nastaviteľný model hmly a automatické vypínanie bez vody.
Nejedná sa o difuzér esenciálneho oleja, nepridávajte do zásobníka aromaterapeutické oleje.
Funkcia tri v jednom: prenosný štartér do auta, zvlhčovač do auta na batérie a čistička vzduchu, power banka s duálnymi USB nabíjacími portami. Núdzový štartér pre vozidlo:
Prenosný štartér do auta/ power banka/zvlhčovač vzduchu
Podobné inzeráty
Klarstein DryFy Pro Connect
Jednoduchá cesta k ideálnej vlhkosti vzduchu: odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Pro Connect s WiFi rozhraním vysuší vlhké miestnosti po stavbe, renovácii alebo poškodeniach vodou. Rovnako ho môžete nekomplikovane využiť na reguláciu vlhkosti vzduchu v kuchyni, kúpeľni aj spálni. Cíťte sa lepšie vďaka správnej vlhkosti vzduchu: odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Pro Connect okamžite odstraňuje vlhký vzduch a zabezpečuje lepšie dýchanie v kuchyni, kúpeľni alebo spálni. Slúži tiež na rýchle schnutie po stavebných alebo renovačných prácach. S výkonom 370 W a recirkuláciou vzduchu 170 m³ za hodinu vytiahne zo vzduchu až do 20 litrov vlhkosti za jeden deň – vďaka tomu je odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Pro Connect ideálny do miestností s plochou 18 až 20 m². Veľká nádrž s objemom 4 litra zbiera zachytenú vodu, ktorá sa dá jednoducho vyliať. Trojfarebná LED plocha zobrazuje na prvý pohľad obsah vlhkosti od zelenej kontrolky cez oranžovú až po červenú. Vďaka WiFi rozhraniu sa dá zariadenie prihlásiť do domácej siete a bez problémov ovládať cez aplikáciu Klarstein. A to nie je všetko: Klarstein DryFy Pro Connect je vďaka integrovanému nylonovému filtru a filtru z aktívneho uhlia, vďaka prepínateľnému ionizátoru a UV funkcii plnohodnotným čističom vzduchu , ktorý filtruje zo vzduchu okrem prachu a pachov aj jemný prach a choroboplodné zárodky. Jedno zariadenie zlepšuje klímu v miestnosti hneď dvakrát. Rovnako praktická je aj používateľská prívetivosť: na hornom displeji nastavíte pár tlačidlami program zariadenia DryFy Pro Connect. Nastaviť sa dá aj cieľová vlhkosť vzduchu a časovač, programovateľný po hodinách. Okrem toho si môžete vybrať medzi režimom „power“ a „silent“. Dosiahnutie perfektnej vlhkosti vzduchu ešte nebolo také jednoduché. Odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Pro Connect zabezpečuje najlepšiu kvalitu vzduchu.
Predám ochladzovač vzduchu Home by Somogyi LH 300
Predám ochladzovač vzduchu Home by Somogyi LH 300. SOMOGYI LH 300 ochladzovač vzduchu poskytne svieže prostredie v byte alebo kancelárii. Výhodu je mobilita a umožní tak rýchlu možnosť zmeniť miestnosť, ktorú chcete schladiť. To všetko bez hadice na odvod teplého vzduchu. Rýchlosť prúdenia vzduchu zabezpečí ventilátor s 3 stupňami rýchlosti. Výstupná teplota vzduchu je daná teplotou vody, ktorú nalejete do zásobníka. Ešte dlhšieho efektu chladného vzduchu dosiahnete vložením chladiacich boxov do zásobníka na vodu. Dôvodom predaja je kúpa klimatizácie. Pri kúpe produktu zľava 4 eur na zvlhčovač vzduchu: ->
Klarstein Shetland 600, biely, odvlhčovač vzduchu, 220 ml/d,
Klarstein Shetland 600, biely, odvlhčovač vzduchu, 220 ml/d, 22 W Odvlhčovač vzduchu Klarstein Shetland 600 Vás oslobodí od vlhkého, zatuchnutého vzduchu v miestnosti a dýchanie urobí pôžitkom. Rozlúčte sa s vlhkým vzduchom a zrážaním kondenzovanej vody. S odvlhčovačom vzduchu Klarstein Shetland 600 teraz odstránite prebytočnú vlhkosť zo vzduchu. Odfiltruje zo vzduchu do 220 ml vody za deň a zhromažďuje ju vo svojom zásobníku s objemom 0,5 litra. Pomocou použitia Peltierovho článku je Shetland 600 maximálne energeticky úsporný, zariadenie spotrebuje iba 22 W – a pritom je veľmi tiché. Zariadenie pracuje, kým senzor rozpozná, že jeho nádrž na vodu je plná, potom sa automaticky vypne. Akonáhle je nádoba vyprázdnená – napríklad na polievanie izbových rastlín – prevádzka pokračuje. Dve LED diódy viditeľne zobrazujú, či je zariadenie v prevádzke a či treba vyprázdniť nádrž na vodu. Zlepšite si s odvlhčovačom vzduchu Klarstein Shetland 600 efektívne vzduch v miestnostiach do 40 m²: v šatníkoch, kúpeľniach a špajzách. Zariadenie odstraňuje nežiaducu vodnú paru a pomáha predchádzať plesniam a zrážaniu kondenzovanej vody. V spolupráci so zvlhčovačom vzduchu sa obe zariadenia postarajú o stálu vlhkosť vzduchu a zabezpečia tak zvlášť príjemnú vnútornú klímu. Osvedčený jednoduchý elegantný dizajn odvlhčovača vzduchu Klarstein Shetland 600 sa bez problémov začlení so svojimi kompaktnými rozmermi do každého obytného aj pracovného prostredia. Odvlhčovač vzduchu Klarstein Shetland 600 zbavuje prebytočnej vlhkosti a prispieva k príjemnej klíme v miestnosti. Dostupné farby: biela, čierna (produkt 10030043)
Xiaomi Smart inteligentný zvlhčovač vzduchu
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier. Predam novy, nerozbaleny zvlhcovac Xiaomi - nevhodny darcek. Osobny odber BA, PD, pripadne kurierom. Rozptyľuje do vzduchu chladnú hmlu, ktorá pomáha zvlhčovať vzduch UV-C svetelný zdroj zabudovaný vo vodnej nádrži ničí baktérie vo vode Nádrž s objemom 4,5 litra postačí pre 12-15 hodín hmly Individuálne nastavenie - 3 úrovne hmly Vstavané čidlo vlhkosti Ovládanie cez aplikáciu Mi Home Kompatibilné aj s Google Assistant a Amazon Alexa Tichá prevádzka - menej ako 38 dB. Ako na sprevádzkovanie? Sprevádzkovanie zvlhčovače nie je žiadna raketová veda, po zapojení zariadenia do elektrickej siete a zapnutí sa stačí prihlásiť do vašej aplikácie Mi Home. V tej vyhľadáte dostupné zariadenia v blízkosti mobilného telefónu. Akonáhle nájdete zvlhčovač, pripojíte ho k Wi-Fi a máte v podstate hotovo. Potom ho skrze aplikácii môžete ľahko nastavovať na diaľku, či kontrolovať hladinu vlhkosti v miestnosti. Ako to vlastne funguje? Zvlhčovač rozptyľuje do vzduchu chladnú hmlu, ktorá pomáha zvlhčovať vzduch v miestnosti. Intenzitu tejto hmly si môžete nastaviť, k dispozícii sú 3 voliteľné úrovne hmly, z ktorých si vyberiete podľa vašich preferencií či momentálnej situácie. Pre zaistenie zdravotnej nezávadnosti sú vodné molekuly pred samotným vypustením do prostredia "sterilizované" UV-C svetlom, čo odstráni väčšinu prípadných baktérií. Ak budete chcieť doplniť vodu, stačí zhora otvoriť nádržku vodu naliať dovnútra. Nádrž má objem 4,5 litra, jedno doplnenie tak postačí na tvorenie hmly po dobu 12-15 hodín. Samotný proces sterilizácie a vypúšťanie hmly je tichý a môžete tak prístroj nechať zapnutý aj cez noc.
Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro
Predám čističku vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro. Čistička na displeji okrem úrovne znečistenia vzduchu v miestnosti ukazuje aktuálnu teplotu a vlhkosť (viď foto). Takisto pri každom zapnutí ukazuje zostávajúcu životnosť filtra (aktuálne 67%). Filter nemusel byť ani raz menený t.z. že filter vydrží veľmi dlho. Dôvod predaja: kúpili sme kombo Dyson 3v1 (ventilátor, čistička, zvlhčovač). Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Pezinok, Senec, Trnava, Smolenice. Pôvodná cena: 200€ Moja cena: 100€ POPIS: Čistička vzduchu Xiaomi okamžite vylepší domácu klímu na oveľa zdravší vzduch všetkým, ktorých trápi astma či alergie. Tento oddaný prenosný kúzelník je ako uliaty pre všetky typy priestorov s veľkosťou až 60 m2. O nadštandardnej efektivite a spoľahlivosti vypovedá sám za seba vzduchový výkon – čistička vzduchu zvládne odfiltrovať množstvo do 500 m3/h. Na absorbciu všetkých nevhodných výparov a domácich pachov je jedničkou uhlíkový filter. Zaujímavé vlastnosti čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU je odporúčaná pre veľkosť miestnosti 60 m2 Uhlíkový filter absorbuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov Funkcie čističky vzduchu Xiaomi: senzor kvality ovzdušia, diaľkové ovládanie, displej a nočný režim Maximálna hlučnosť 69 dB(A), minimálna hlučnosť 31 dB(A) Vzduchový výkon 500 m3/h Prednosti čističky ovzdušia Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU Táto inteligentná čistička Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU je vybavená senzorom, vďaka ktorému spozná, aká je aktuálna kvalita ovzdušia, a potom podľa toho odhadne, či je potrebné ovzdušie v interiéri opätovne upraviť. Na činnosť čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU počas relaxácie bol vyhradený špeciálny nočný režim, ktorý je taký tichý, že vás neruší ani pri odpočinku, ani pri spánku.
Batériová stanica generátor powerbanka VIKING UP200
Predám nabíjaciu batériovú stanicu - vyuzitu par krat minule leto Batériový generátor VIKING UP200 (power banka) , je ľahký a prenosný generátor s kapacitou 150 Wh (3,7V; 40Ah; 40800mAh). Mobilný štartovací zdroj s powerbankou Zaruka 05/2024 Ide o spoľahlivý, prenosný a výkonný batériový generátor. Viacúčelový, ľahký a prenosný batériový generátor VIKING UP200 s možnosťou Car Jump Štartu, je vďaka svojej výdrži a kapacite užitočným spoločníkom kdekoľvek na Vašich cestách, alebo doma. Prenosný a multifunkčný batériový generátor, môžete použiť, ako núdzové napájanie pre vaše spotrebiče do max. výkonu 150W, alebo ako náhradný zdroj energie do kempu, na záhradu, na ryby, alebo pre akékoľvek vaše koníčky. Vďaka AC zásuvke s výstupným napätím 230V s maximálnym výkonom 150W (Modifikovaná sínusová vlna), môžete napájať Vaše zariadenie doma, na chate, chalupe, v kempe a kdekoľvek inde. VIKING UP200 je vybavený jedným výstupným portom USB-C s podporou rýchleho nabíjania PD 3.0 a max. výkonom až 60 W. K dispozícii sú 2 porty USB-A, 1x QC 3.0, ktoré sú 5V 4,5A, 9V 3A, 12V 2A (24W max.) a 1x USB-A 5V/2,4A. Tieto USB výstupy sú určené pre mobilné telefóny, iPad, fotoaparáty atď. technická špecifikácia Kapacita batérie 150Wh 3,7V 40Ah (40800mAh) Typ batérie Li-ion Nabíjanie DC 5V-24V/3A (72W Max.) USB-C 5V/2,4A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/3A (60W max.) Solárny panel 12-24V (50W max.) DC výstup USB-A 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/2A (24W Max), podpora QC3.0, AFC, FCP USB-A USB-A (5V/2,4A) 12W Celkom USB-C 5V/2,4A; 9V/3A; 12V/3A; 15V/3A; 20V/3A (60W Max), podpora QC3.0, AFC, FCP, PD3.0 Jack 5,5/2,1mm 12V/3A (36W Max.) Cigaretová zásuvka 12/3A (36W Max.) Car Jump Starter 12V/300A (Motocykel) AC výstup 1x AC zásuvka typ F 230V/50Hz Typ sínusovej vlny Modifikovaná Všeobecné informácie Rozsah prevádzkových teplôt -10~55°C Rozmery produktu 230×81×81mm Hmotnosť 1,6kg Príslušenstvo napájací adaptér, krokosvorky, návod v ČJ Životnosť min. 500 nabíjacích cyklov Certifikácia CE, FC, RoHS Typy el. ochran Ochrana proti prebitiu, Nadprúdová ochrana, Prepäťová ochrana, Ochranou proti skratu, Tepelná ochrana, Ochrana proti samovoľnému vybíjaniu, Ochrana proti nebezpečnému vybitiu Oblasti využitia batériového generátora VIKING UP200: TRHY, PREDAJNÉ AKCIE (ako hlavný zdroj el. energie pre mobilné pokladne a tlačiarne, zaistenie osvetlení...) CESTOVANIE, VÝLETY V PRÍRODE (nabíjanie fotoaparátov, kamier, prenosných tlačiarní, ďalekohľadov...) PRE FOTOGRAFY V PRÍRODE, NA SVÄTBÁCH (el. energia pre kamery, blesky, fotografické svetlá...) KEMPOVANIE (ideálny pomocník pri kempovaní, zaistí večerné osvetlenie, udrží v prevádzke prenosnú chladničku, rádio, televíziu, satelit..) PRE KAMERAMANOV (ideálny záložný zdroj pre tlačové konferencie, meeting mimo dosahu rozvodnej siete el. energie...) NA OSLAVY, PÁRTY, ako hlavný zdroj energie