inzercia, predaj, predám, bazár

Prepínač

Kategória: Wireless, WiFi

Predám stolný prepínač
Prepínač
Podobné inzeráty
ASUS GX-U1081
Predám nový ASUS GX-U1081v zaruke.prepínač s VIP portom • 8× gigabitový port • automatické nastavenie rýchlosti pripojených zariadení • VIP port s prioritnou kapacitou • úsporný režim • kompaktný dizajn • kovový vzhľad • tichý chod • vhodný do domácností i kancelárií • Plug & PlayAsus GX-U1081 je prepínač, ktorý vám umožní k domácej sieti pripojiť ešte viac zariadení. Na prístroji nájdete 8 gigabitových portov, ktoré sa postarajú o rýchly prenos dát a pohodlné využívanie online obsahu na hernej konzole, inteligentnej televízii a nespočetnom množstve ďalších prístrojov. Jeden z portov je VIP, energia sa mu dodáva prednostne, aby ste mali istotu, že pripojený prístroj bude stabilne pripojený a nebude dochádzať k odkladu a spomaľovaniu výkonu. Okamžité sprevádzkovanie Svojím elegantným vzhľadom a modernými kovovými materiálmi sa prepínač výborne hodí do každej miestnosti, kde ho môžete nechať položený na stole, alebo pripevniť na stenu. S funkciou Plug & Play je ho možné hneď začať používať bez zdĺhavých inštalácií a konfigurácií. Zariadenie pracuje úsporne, aby ste nemuseli doplácať pri medziročnom vyúčtovaní, keď ho máte nepretržite pripojené do zásuvky.
Router D-Link
Predam router znacky D-LINK model DI-524. Je to 4portovy zmiesavac plus WAN. Je skoro jak novy ani jeden skrabancek a este ma aj ochrannu foliu. Vsetko je v TIP TOP STAVE odskusane na 100% funkcne a bezchybne. CENA JE UVEDENA PRI OSOBNOM ODBERE V BA-PETRZALKA popripade mozem doviest v ramci BA po dohode. Da sa poslat aj na dobierku za priplatok plus 5e k cene za postovne. Vdaka. NAJLEPSIE MAILOVAT CISLO JE VYMYSLENE a fotky su realne. Info : Bezdrôtový smerovač D-Link AirPlusG DI-524 je ideálne sieťové riešenie pre domácnosti a malé kancelárie. Tento smerovač spája vysokorýchlostnú bezdrôtovú technológiu 802.11g a robustnú firewallovú zabezpečovaciu funkciu, aby poskytol širokopásmové pripojenie k Internetu pre malé pracovné skupiny. Je to ideálne zariadenie pre tých, ktorí budujú svoju prvú bezdrôtovú sieť, a tiež pre skúsenejších užívateľov, hľadajúcich lepšiu ochranu siete a filtrovanie obsahu. Vysokorýchlostné bezdrôtové spojenie Smerovač DI-524 ponúka prostredníctvom svojich bezdrôtových kanálov maximálnu rýchlosť bezdrôtového spojenia až 54 Mb/s, a tak umožňuje sledovanie streamovaného videa a používanie ďalších aplikácií, náročných na šírku pásma, napríklad on-line hranie alebo prenos videoklipov, bez obťažujúcich ethernetových káblov. Schopnosť obslúžiť širokopásmové aplikácie robí prenos programov v reálnom čase príjemnejší a efektívnejší. Pokročilý zabudovaný firewall Zabudovaný firewall DI-524 neuľahčuje prienik hackerov do vašej siete. Firewall obsahuje funkcie, ktoré povolia alebo zablokujú možnosť otvorenia určitých portálov pre určité aplikácie. Pre pravidlá firewallu je možné použiť časový rozvrh, aby boli určité porty otvorené len v určitej dobe a inak uzavreté. Funkcie ako filtrovanie obsahu, filtrovanie MAC, blokovanie URL a blokovanie domén sú užitočné nástroje, ktoré zabraňujú nežiadúcim votrelcom v pripojení sa k vašej siete lebo nedovoľujú prehliadať zakázané stránky. Ľahká inštalácia a bezpečný prenos dát DI-524 má jednoduchého, inteligentného sprievodcu inštalácie s webovým rozhraním, ktorý užívateľom umožňuje rýchle nakonfigurovať smerovač a pripojiť počítače pre pridelenie vysokorýchlostného pripojenia k Internetu, súborov, zdrojov a hier alebo pre komunikáciu. Bezdrôtoví klienti môžu byť bezpečne pripojení k sieti s použitím 64– alebo 128bitového WEP šifrovaných dát. Integrovaný ethernetový prepínač Integrovaný prepínač so 4 portmi umožňuje ľahké pripojenie až 4 počítačov. Ušetrí vám to náklady na kúpu a inštaláciu samostatného prepínača pre káblové pripojenie počítačov k sieti.
Netgar ADSL2+ modem router - DG834gb
Predám tento router za symbolickú cenu. Popis : Výborné multifunkčné WiFi prístupový bod kombinovaný s ADSL modemom a switchom.Vďaka RJ45 zdířkám môžete káblom pripojiť štyri počítače a ďalšie pomocou bezdrôtovej siete WiFi.Samozrejmosťou je veľmi dobrá ochrana pred útokmi z internetu vo forme integrovanej brány Firewall.Z 80% je prístroj vyrobený z recyklovaných materiálov, čo ho robí veľmi ekologickým. Hlavné funkcie: Zdieľanie vysokorýchlostného internetu po Ethernetu (router) Prepínač so štyrmi porty (switch) Bezdrôtový prípojný bod Firewall pred útokmi z internetu, ochrana WiFi Parametre a špecifikácie: Porty: 1 x RJ11 WAN 4 x RJ45 LAN 10/100Mbit/s Bezdrôtový prenos: Štandardy:802.11g Prenosová rýchlosť:až 54 Mbit / s Frekvencia:2,412 ~ 2,472 GHz (Európa) Anténa 2 dBi Bezpečnosť: Firewall:SPI, DoS ochrana WiFi:WPA2-PSK, WPA-PSK, WEP, WPA-802.1x, WPA2-802.1x Podporované OS: Microsoft Windows NT, 98, Me, 2000, XP, Vista MacOS NetWare Unix / Linux Napájanie: 12 V DC, 1 A Rozmery: 175 x 28 x 119 mm
TP link T2600G-28TS, TP link TL-SG1016
Predám skoro nepouzivaný Switch TP link, osobný odber možný v Bratislave Pri rýchlom jednaní dohoda možná Väčší 28ks - 150€ Gigabitový riadený L2 switch TP-LINK JetStream T2600G-28TS je vybavený 24 portami 10/100/1000 Mbit/s a4 gigabitovými SFP sloty Menší 16ks - 50€ Výkonný prepínač so šestnástimi portami typu RJ45 podporujúcimi prenosovú rýchlosť až 1 Gb/s na každý z portov. Pri odbere spolu 180€
[pokazené] Vertikálna bezdrôtová myš Tracer Flipper RF
Predám pokazenú bezdrôtovú optická vertikálnu myš (vertical wireless optical mouse) "Tracer Flipper RF KTM 44214" Napájaná dvoma AAA článkami. USB modul počítač detekuje ale myš nereaguje ani nesvieti (prepínač v polohe zapnuté). Používané, bez záruky, nevyčistené.