inzercia, predaj, predám, bazár

Preprava do 3,5 tony

Kategória: Sprostredkovateľské služby

Hľadám zprostredkovateľa na prepravné zákazky v rámci SR do 3,5t . Provízia podľa dohody zaručená. Mám Fiat Ducato L2H2.
Preprava do 3,5 tony
Podobné inzeráty
Odťahová služba nonstop
Non-stop odťahová služba. Mali ste nehodu alebo poruchu a potrebujete pomôcť? Asistencia a zabezpečený odťah pre klienta ZDARMA, cez jeho PZP alebo HP. Máme zmluvy s väčšinou poisťovní... Informujte sa u nás na dispečingu , či máte aj Vy nárok na využitie našich služieb bezplatne... PONÚKANÉ SLUŽBY: - odťah pojazdných a nepojazdných vozidiel (až do 5 ton) na krátke aj dlhé trasy (vrámci EU) - odťah havarovaných vozidiel - odťah veľkých havarovaných vozidiel - vyprostenie havarovaného vozidla mimo vozovky - naloženie vozidla s použitím hydraulickej ruky (zablokovaná prevodovka, zablokované brzdy...) - poskytujeme aj odvoz posádky havarovaného vozidla, batožiny, nákladu a tovaru - krátkodobé uskladnenie vozidla - v prípade potreby zabezpečíme autoservis - preprava strojov a iných zariadení, veľkoobjemového tovaru, preprava stavebného materiálu - možnosť zapožičania vozidla Na všetkých vozidlách máme uzatvorené poistenie dopravcu na prevoz nových, jazdených a havarovaných vozidiel, takže o Vaše prepravované vozidlo sa nemusíte báť. Okrem toho sú naše vozidlá monitorované GPS systémom, aby sme vedeli kde sa naše ale aj Vaše prevážané vozidlo práve nachádza. Stali ste sa účastníkom dopravnej nehody, ktorú ste nezavinili? Potrebujete počas opravy Vášho vozidla náhradné vozidlo? Tak nás neváhajte kontaktovať a informovať sa o možnostiach BEZPLATNÉHO prenájmu náhradného vozidla v rámci náhrady škody. Zapožičanie náhradného vozidla od nás nie je podmienené využitím našej odťahovej služby. * podmienky bezplatnej služby vysvetlíme ešte pred poskytnutím Pojmy pre vyhľadávanie. Odťah, odťahovka, vyprostenie, dovoz PHM, dovoz auta,preprava materiálu, zapožičanie auta, náhradné vozidlo, nonstop, non-stop služba.
Preprava
Renault Master s odkrytou korbou 2x3bm Preprava do 1200kg
Autodoprava s hydraulickou rukou
Autodoprava na prevoz stavebného materiálu, mechanická ruka, kontajner/malý aj veľký, odvoz stavebného odpadu, doprava stavebného materiálu, nosnosť 7,5 tóny,doprava štrkov, pieskov, polosuchého betónu. Doprava /1eur+DPH/1km Vykládka palety/3eur+DPH Práca s rukou/1hod/25eur+DPH Doprava v rámci Prešova/30eur+DPH
LODNY KONTAJNER 40´HC ONE WAY_Poľsko
Ponúkam lodný kontajner 40´HC po jednej ceste (d: 12 192, š: 2 438, v: 2 895 mm) z depa Slawkow. Preprava do NO 520€ nie je v cene. Presnú sumu vrátane prepravy môžem vypočítať podľa adresy dodania. Celá ponuka na: Predaj len platcom DPH!
LODNY KONTAJNER 40´HC_používaný_Poľské depo
Ponúkam používaný lodný kontajner 40´HC (d: 12 192, š: 2 438, v: 2 895 mm) z depa Varšava. Preprava do TN cca 1120€ nie je v cene. Presnú sumu vrátane prepravy môžem vypočítať podľa adresy dodania. Celá ponuka na: Predaj len platcom DPH!
Lodný kontajner 20´DC_Varšava
Ponúkam používaný lodný kontajner 20´DC (d: 6 058, s: 2 438, v: 2 591 mm) z depa Varšava. K dispozícii 2ks. Pri objednávke 2ks zľava 50€/ks. Preprava do ZV 1170€/auto/1 alebo 2 x 20´ nie je v cene. Presnú sumu vrátane prepravy môžem vypočítať podľa adresy dodania. Celá ponuka na: Predaj len platcom DPH!