inzercia, predaj, predám, bazár

Prepravka

Kategória: Chovateľské potreby

Predám prepravku pre menšie zvieratko.V dobrom stave.
Prepravka
Podobné inzeráty
prepravka Ferplast Atlas Car 80
Minimalne pouzivana, kupovana pred polrokom. Podla mna dostatocne velka pre stredne plemeno, my sme v tom vozili vyzlu, alebo s deliacou prieskou pre dvoch mensich psikov, priecku alebo kolieska dokupite, zmesti sa aj do kufra maleho hatchbacku, mne sedela do Citroenu C3!!! Mam aj povodny blocek na cca 110 eur. Teraz za 90, v Kosiciach a okoli doveziem... Popis predajcu: Plastová prepravka do auta Atlas Car 80. Atlas Car 80 je vo výbave s hygienickou plastovou drenážnou vložkou, mriežkou pre vnútorné vetranie, dvoma priehradkami na predmety, obojsmerne posuvnými dverami a bezpečnostnou pružinovou západkou. Atlas Car 80 má praktické rúčky a je vhodná do väčšiny áut prevedenia hatchback. Prepravka Atlas Car 80 neobsahuje stredovú deliacu priečku! Rozmer: 82 x 51 x 61 cm (d*š*v)
Prenosná prepravka pre psa
Predám čisto novú Alu prepravku pre psa XL. Prepravka nebola ani jeden krát použita je na ňu dvoj ročná záruka. Prepravka je poskladaná. Bližšie informácie telefonicky. Popis prepravky a rozmery sú na fotke.
Prepravka pre psa
Predám: Plastová prepravka s oceľovými dverami do auta alebo do domácnosti ako búda. Prepravka s bezpečnostným zámkom a posuvnými dvierkami pre umiestnenie v kufri vášho auta. So spodným roštom a veľkými vetracími otvormi. V hornej časti sú umiestnené 2 boxy na chovateľské potreby. Obsahuje mriežku, ktorú možno priestor rozdeliť pre dvoch psov. Veľkosť: 100 x 80 x 71 cm. Možné aj rozobrať na 2 časti (horná spodná). Vhodné pre stredné a väčšie psy. Pôvodná cena 199€ Iba osobný odber. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez SMS
Nová Ferplast prepravka ATLAS 10 EL Rezervovana
Predám novú nepoužitú prepravku pre zvieratá Ferplast prepravka ATLAS 10 EL kúpenú za 20 eur, ponúkam teraz za 15 eur. Veľkosť: 48x32,5x29cm Písať len mail.
Curver prepravka Rattan 51x38x33cm mocha
Predám len párkrát použitú prepravku za polovičnú cenu, Curver prepravka Rattan 51x38x33cm mocha. Písať len mail.
Hliníková prepravka pre psa
Predám hliníkovú prepravku pre psíka, veľkosť M, asi 5 krát použitá. Rozmery - šírka spodok 54cm, šírka vrch 46cm, dĺžka spodok 70cm, dĺžka vrch 48cm,výška 51cm. Cena 69 eur. Hliníková prepravka, alu prepravka veľkosť M