inzercia, predaj, predám, bazár

Prepravka pre zvieratá

Kategória: Chovateľské potreby

Predám prenosnú prepravku pre zvieratá,rozmery 56x40x36cm,len osobný odber
Prepravka pre zvieratá
Podobné inzeráty
Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá
Ponúkam na predaj králikárne/kuríny/klietky pre zvieratá. Viac informácií poskytnem po telefóne. Cena je uvedená pri obrázku. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má nespočetné množstvo „vychytávok“. Patrí medzi ne veľká zásuvka na trus, ktorá uľahčuje cez vytiahnuteľnú zásuvku likvidáciu trusu. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má 4 veľké otvárateľné dvierka pre pohodlný prístup do každej časti s možnosťou otvorenia strechy - sklopenia strechy na jednoduché čistenie s možnosťou vybratia zvieraťa cez strechu, resp. cez strechu doplniť zvieraťu krmivo. Okrem toho má Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá tú výhodu, že cez rampu sa zviera môže dostať hore. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá má moderný dizajn, ponúka všetok komfort. Králikáreň sa dá rýchlo zmontovať podľa návodu a postaviť kdekoľvek; v záhrade, pod prístreškom pre auto alebo na balkóne. Materiál tejto králikárne je trvácny a odolný voči poveternostným vplyvom. Králikáreň, kurín, klietka pre zvieratá je pevná vhodná tak pre zajace, králiky alebo aj morčatá prípadne prepelice ako aj sliepky..
Nová Ferplast prepravka ATLAS 10 EL Rezervovana
Predám novú nepoužitú prepravku pre zvieratá Ferplast prepravka ATLAS 10 EL kúpenú za 20 eur, ponúkam teraz za 15 eur. Veľkosť: 48x32,5x29cm Písať len mail.
Prenášačka/prepravka pre malé zvieratá (hlodavce)
Transportný box pre malé zvieratá (hlodavce) zn. Ferplast Aladino velkost medium 30×23x21 cm červenej farby. Je to plastová prepravka vybavená 2 praktickými držadlami na jej vrchu. Priehľadné veko, ktoré umožňuje neustály dohľad nad zvieratkom je vybavené niekoľkými otvormi pre správnu cirkuláciu vzduchu. Otváranie zhora.Vďaka prepravke Aladino môžete mať svojho malého maznáčika so sebou na cestách. Aladino Medium sa odporúča pre škrečky a pre morčatá. Maximálna kapacita: 0,5 kg. Z nasej strany velmi malo vyuzivana, v super stave. Iba osobny odber Trenčín.
Prenášačka/prepravka pre malé zvieratá (hlodavce)
Transportný box pre malé zvieratá (hlodavce) zn. Ferplast Aladino velkost large 36×26x23 cm žlto-zelenej farby. Je to plastová prepravka vybavená 2 praktickými držadlami na jej vrchu. Priehľadné veko, ktoré umožňuje neustály dohľad nad zvieratkom je vybavené niekoľkými otvormi pre správnu cirkuláciu vzduchu. Otváranie zhora.Vďaka prepravke Aladino môžete mať svojho malého maznáčika so sebou na cestách. Aladino Large sa odporúča pre morčatá a králiky. Maximálna kapacita: 0,5 kg. Z nasej strany velmi malo vyuzivana, v super stave. Iba osobny odber v Trenčíne
Prepravka pre psa
Ponúkam na predaj prepravku Ferplast Atlas 70 Rozmery:68,5×101×75,5cm Veľká prepravná debna má dostatok priestoru na pohodlnú prepravu.Vodné pre lietadlá.Certifikovaná plastová prepravka Atlas 70 Professional je vhodná pre stredné,veľké a obrie plemená.Poskytuje maximálne vetranie.Ľahko sa s ňou manipuluje pomocou sklápacieho držadla na hornej strane prepravky.Prepravka je vybavená samozatváracími rukoväťami s bezpečnostným uzamykacím systémom. •Certifikované aj pre leteckú dopravu •Vhodné pre akékoľvek plemená •Maximálne vetranie •Naklápacia rukoväť na jednoduchú manipuláciu •Bezpečnostný uzamykací systém so samozatváracími rukoväťami •Odložný priestor hore na prepravke napr.pre pamslsky,obojok,vodítko •Rozmery:68,5×101×75,5 +dohoda
prepravka pre male zvierata
Predám prepravky ALADINO LARGE pre malé zvieratá. Jedna prepravka nemá priehľadné veko. Rozmery: 36x26x23 cm Osobný odber BA. Cena je za obe kusy.