inzercia, predaj, predám, bazár

Přeštické prasiatko, odstavča cca 25kg

Kategória: Prasatá

Kanček nekastrovaný, obaja rodičia s POP., z rozmnožovacieho registrovaného chovu. Po kastrácii vhodný aj na výkrm. Predám alebo vymením. Ponúknite.
Přeštické prasiatko, odstavča cca 25kg
Podobné inzeráty
Přeštické prasiatko, odstavča od cca 35kg
Kanček nekastrovaný, obaja rodičia s POP., z rozmnožovacieho registrovaného chovu. Po kastrácii bude vhodný aj na výkrm. Predám alebo vymením. Ponúknite.
Kupim odstavca
Kupim prasiatko. Odstavca. Plemeno mangalica,durok,vietnamska. Moze byt aj krizenec. Nie bielu. Iba registrovana. Ponuknite. Fotka je stiahnuta ,ilustracna.
Odstavca
Dobry den mal by som zaujem o male prasiatko odstavca za takych 50€..KUS.....MAL BY SOM ZAUJEM O 2...KUSI.....TEL.......okres levice...dakujem
Preštické odstavčatá
Ponúkam na predaj posledné dve odstavčatá preštické čierno strakaté.jeden kanček a jedna prasnička. Váha cca 20kg.
Prasa prasata ošípané PRESTICKE
Touto cestou by som rad ponúkol na Vás zabíjačkový stôl moje prasiatka plemena Presticke. Mäsko je z nich až neskutočne šťavnaté nakoľko do masa toto plemeno tlači tuk a vzniká tam fantastické mramorovanie masa a tým potom vzniká nebíčko v papuľke. Prasiatka neboli zatvorene v chlieve cely ich život bolo voľne priestranstvo farmy. Prasiatka si užívali slnečné lúče spávali a opaľovali sa pri slniečku keď potrebovali tak sa váľali v blate a keď bolo treba tak sa sprchovalo na daždi. Ich apetít bol napĺňaný zelenou travičkou ,lucernou, ďatelinou, púpavou a rôznymi korienkami a dážďovkami. Dokrmovane boli vlastnou miešankou šrotu kukurica-pšenica-jačmeň(vlastne dopestovane obilniny). Ich váha je 180 - 250kg. 101% kvalita mäsa = cena 3€/kg živej váhy :-) :-) :-)
Odstavčatá 100% Preštické čiernostrakaté a Vietnamské prasa
K dispozicii Preštické čiernostrakaté, PreštickeXBiele, Vietnamske, Biele a Mangalice z registrovaneho farmového chovu. Krmene bez GMO, len odcervovane. Ziadne ATB ani ina medikacia. K dispozicii najma odstavcata, pripadne aj vacsie. Vietmské aj pripustene matky. Moznost si vybrat, vhodne na vykrm aj do chovu. Cena od 5O EUR za odstavcata vietnamskeho, ostatne dohodou. U Přeštického čiernostrakatého možné POP.