inzercia, predaj, predám, bazár

Prestige roma jump

Kategória: Kone - potreby

Predám skokové sedlo prestige roma jump new. posedlie 17 komora 14cm sedlo mám 2roky, málo používané v top stave. pravidelne ošetrované, nemá žiadne škrabance. krásne podrží pri skokoch, pohodlné, veľké kolenné opierky. ale bohužial mne na koníka už nesedí.Na fotkách nevyčistené. Na cene sa pri vážnom záujme a rýchlom predaji vieme dohodnúť.
Prestige roma jump
Podobné inzeráty
SEDLO PRESTIGE ROMA JUMP
SEDLO SKOKOVÉ HLADKÁ KOŽA PRESTIGE ROMA JUMP 2021 viac otázok telefonicky sms whatsapp
Prestige ROMA JUMP
Sedlo Prestige ROMA JUMP v používanom ale dobrom stave, nedostatky na foto. Posedlie 17, komora stredná 32. Sedielko na vlnených vankúšoch so strednými opierkami. Na jednej strane chýba poistka na strmeňovom držiaku čo je zohľadnené v cene.
Prestige Roma VSD New
Predám hnedé všestranné sedlo Prestige Roma VSD New, sedlo je ako nové, nepoškodené, používané minimálne, po kontrole sedlárom. Posedlie 17, komora 33. Sedlo je mimoriadne pohodlné a mäkké, vďaka výrazným predným opierkam poskytuje maximálnu oporu či už v teréne alebo na jazdiarni. Je vyrobené z mäkkej teľacej kože. Predávam spolu s obalom a strmeňovými remeňmi. Bez strmeňov. Cena nového sedla: 2100 Eur. Predám za 1300 Eur bez strmeňových remeňov alebo 1350 Eur s remeňmi Prestige v rovnakej farbe + poštovné.
Prestige Roma VSD New
Predám hnedé všestranné sedlo Prestige Roma VSD New, sedlo je ako nové, nepoškodené, používané minimálne, po kontrole sedlárom. Posedlie 17, komora 33. Sedlo je mimoriadne pohodlné a mäkké, vďaka výrazným predným opierkam poskytuje maximálnu oporu či už v teréne alebo na jazdiarni. Je vyrobené z mäkkej teľacej kože. Predávam spolu s obalom a strmeňovými remeňmi. Bez strmeňov. Cena nového sedla: 2100 Eur. Predám za 1000 Eur s remeňmi Prestige v rovnakej farbe + poštovné.
Crossové sedlo Genius Jump
Prodám crossové jednobočnicové sedlo velmi kvalitní značky Genius Jump, sedlo je na elastické kostře a na vlně, docpané 2022, kontrolované sedlářem, od té doby minimálně ježděné. Posedlí 17,5. Sedlo je velmi pohodlné, má přední i zadní opěrky, podrží v každé situaci. Má par kosmetických vad, jinak ve výborném stavu. Možnost dokoupit okopávací podbřišník Jump’in ONE, parkrat na koni, PC 5000 Kč, délka 65 cm. Cena holého sedla 16 000, vč podbřišníku nechám za 19 000 Kč a zdarma přidám obal na sedlo.
Sedlo
Kupim sedlo (idealne moznost skusky) 1. komora, otvorena, na vyssi krcok. -skokove sedlo, typovo prestige venezia, roma jump, hlavne nech su velke opierky, musia podrzat v skoku nad 100cm, aj v terene na lahsie military. -western sedlo 1 komora, na vyssi krcok tiez s moznostou skusky najlepsie aj so zadnym podbrusnikom, kvoli kapsam na turistiku, kon prijazdeny aj na skoky aj western takze preferujem aj so zadnym podbrusnikom Foto kona v prilohe cca aktualna forma. Cena dohodou Pisat mail