inzercia, predaj, predám, bazár

Přežít a žít, Modřínová duše, Messner,Tanec smrti, 1Q84 atd

Kategória: Ostatné

Utek jsem z Osvětimi.....670kč
Císařská vyhlídka.....300kč
Císařova hrobka(insignie knihovny).....250kč
U Lovců mamutů.....400kč
Poustevník z Eytonskeho lesa.....400kč
Skinheadi.....600kč
Osudová volba.....250kč
Přežít a žít.....630kč
1Q84.....950kč
Lupiči z ostie.....prodáno
O čem mluvím, když mluvím o běhání.....350kč
Norské dřevo.....250kč
Hon na ovci...prodáno
Jan smiřický ze Smiřic.....350č
Páni z Dobrušky a z Opočna.....400kč
Krajířové z Krajku.....300kč
Modřínová duše...600kč
Princezna Alžběta + Královna Alžbeta.....450kč
Bílá samota.....300kč
Tanec smrti(insignie knihovny)....550kč
Mrazivé světlo.....prodáno
Serioví vrazi.....prodáno

mrkněte i na moje další nabídky :)
Přežít a žít, Modřínová duše, Messner,Tanec smrti, 1Q84 atd
Podobné inzeráty
Kletba porodní báby, Julia Quin,Dějiny Finska,Cesta šamana
Série Tajemství porodní báby(5 knih)...1000kč Militaria...500kč Krev a stříbro..prodáno Modřínová duše(vyřazena z knihovny)...700kč Noc jako ta dnešní...520kč Vše tvé polibky...420kč Tanec smrti(vyřazena z knihovny)..530kč Dějiny Finska..900kč Cesta šamana..1200kč mrkněte i na moje další nabídky :)
Žiť dlho žiť zanietene
Predám knihu Žiť dlho žiť zanietene. Ako nová 1x čitana Cena 8 eur + poštovné, pripadne dohodou.
Hladam tanecnu partnerku
Hladam tanecnu partnerku na tanecny kurz - Tango Argentino. Lokalita Bratislava, resp. okolie. Mozme rekreacne potrenovat/zatancovat si aj Spolocenske tance, ci Latino, a chodit na tanciarne (milongy), plesy a pod akcie. Ak sa clovek chce dobre naucit tancovat, je lepsie mat na treningy stabilneho zodpovedneho tanecneho partnera. Uvital by som niekoho s vasnou pre tanec, a vyskou do 165cm +/-. Viac informacii ti rad poskytnem emailom. Verim,ze sa stretneme na tanecnom parkete????. Tanec je radost a velka zabava????. #spolocenskytanec #tanec #tanecnypartner #tango #tangoargentino #tangopartner #milonga #tanciaren #latino
Končím so strachom
Nová kniha, Katarína Zacharová Osloboďte sa od strachu a limitácií a začnite naplno používať svoj najvyšší potenciál, aby ste mohli žiť slobodne a s radosťou. Strach je „vrahom” vašich snov, talentov a túžob. Strach vám nedovoľuje prejaviť váš najvyšší potenciál, brzdi vás v progrese a raste, ubíja vaše nadšenie a sebahodnotu. Pozrite sa späť na svoj život, čo všetko ste neurobili, neskúsili, nezažili, lebo ste sa báli? Tri dôležité kroky vedú ku oslobodeniu od strachu. Podstatou je uvedomiť si pôvod strachu a ako vznikol. Je dôležité pochopiť, ako funguje váš energetický systém a prečo vlastne máte strach. Súčasťou je prekonanie vlastného ega, ktoré vám nedovolí rozvíjať naplno váš potenciál. Ďalšou fázou, v ktorej získavate schopnosť strach kontrolovať a robiť bez jeho vplyvu odvážne rozhodnutia, je oslobodenie. Nakoniec sa dostanete do tretej, najdôležitejšej etapy, sebarealizácie. Začnete budovať nové návyky a postoje, ktoré vás nebudú viac limitovať, ale povzbudzovať v plnení vašich túžob a cieľov. Predstavte si, čo by ste robili, keby ste vedeli prekonať strach a konať s odvahou? Aké by boli vaše možnosti? Strach nie je reálny, je iba vo vašej hlave a vytvára vám bariéry. Končím so strachom je druhá kniha od úspešnej lektorky, koučky a autorky, Kataríny Zacharovej, ktorá sa dokázala oslobodiť nielen od vlastných strachov, ale pomohla aj ďalším stovkám ľudí prekonať ich limitácie a strachy na ceste za ich snami a cieľmi. V knihe nájdete všetko, čo Katarína za posledné tri roky učila iba na súkromných tréningoch a koučingoch. Ak ešte nedostávate od života to, čo chcete, nedarí sa vám dosiahnuť ciele a sny alebo nájsť naplnenie a úspech, aktívne používať svoje talenty a schopnosti, či tvoriť krásne vzťahy, je čas skončiť so strachom a prestať žiť v úzadí. Zaslúžite si viac a môžete vytvoriť viac. Každý sa niečoho bojí, ale nedovoľte strachu, aby vás sabotoval a zmenšoval vaše možnosti. Prekonajte ho, osloboďte sa a začnite žiť naplno svoj najvyšší potenciál! A táto kniha vám krok po kroku ukáže AKO na to! 10 odporúčaní ako prekonať negatívne myšlienky a emócie!
Taška symbol Dary smrti
Predám shopping tašku so symbolom Dary Smrti/Relikvie smrti ( Harry Potter) (Panta Rhei) Nikdy nosená, bola len poskladaná v skrini. Na dobierku neposielam. Možný osobný odber Trnava. Číslo je vymyslené, v prípade záujmu ma kontaktujte na mail. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Kniha Ruka na zrkadle od Janík Heaphy Durhamová
V roku 2004 Max Besler, manžel Janis Heaphy Durhamovej, zomrel na rakovinu pažeráka vo veku 56 rokov. V čase trúchlenia sa Heaphy Durhamová začala stretávať s fenoménmi, aké nikdy nezažila: s blikajúcimi svetlami, otvárajúcimi sa a zatvárajúcimi sa dverami. Hodinové ručičky zastali na 12.44, čo bol presný čas Maxovej smrti. Potom sa však udialo niečo alarmujúce, čo nadobro zmenilo jej život. Na prvé výročie Maxovej smrti sa na kúpeľňovom zrkadle z ničoho nič objavil odtlačok ruky z poprašku. Je to neuveriteľné, ale podobné obrazce sa objavili aj na druhé a tretie výročie Maxovej smrti. Bolo jasné, že ide o niečo nadprirodzené. Tak sa začala cesta Heaphy Durhamovej vedúca k transformácii jej duchovnosti, ktorá navždy zmenila jej spôsob nazerania na realitu. V jej priebehu sa autorka rozprávala s vedcami a s ľuďmi praktizujúcimi duchovný život. Objavila, že hranica medzi týmto a oným svetom nie je vôbec pevná a že tieto dva svety môže premostiť láska.