inzercia, predaj, predám, bazár

Priestranný dom v tichej časti mesta na krátkodobý prenájom

Kategória: Domy

Plne vybavený, kompletne zariadený a pred pár rokmi kompletne zrekonštruovaný 4 izbový dom na kraji mesta, vo veľmi lukratívnej a tichej časti. Krásny dvor s altánkom, grilom a vonkajším sedením. Na dvore sa nachádza aj krásna kaďa na kúpanie s pieckou (viď. Foto) Kúpeľňa spoločná s wc a obrovským sprchovým kútom. 2x TV, kompletné vybavenie od práčky so sušičkou cez žehličku až po fén, umývačku riadu atď. Parkovanie pre tri autá. Minútu od domu autom sa nachádza reštaurácia s obedovým menu. Dve minúty autom malé potraviny. Štyri minúty autom je centrum mesta.
Kapacita je maximálne 8 osôb. Cena za noc je 50 eur. Pri dlhodobom prenájme 1 mesiac + cena za mesiac 1500 eur.
Priestranný dom v tichej časti mesta na krátkodobý prenájom
Podobné inzeráty
Prenájom rodinný dom Šimnovany
Prenájom rodinný dom Šimnovany - [30.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom rodinný dom Šimnovany - 1 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 2 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 3 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 4 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 5 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 6 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 7 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 8 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 9 Prenajmem ideálne dlhodobo rodinný dom ul. Nitrianska, rovno pri hlavnej ceste. Parkovanie rovno pred domom, pri vstupe pre 3 autá. Pozemok je rohový, príjazd aj z boku. Dom má pri vstupe 2 veľké miestnosti, potom jednu menšiu cez ktorú sa ide do kúpeľne, ktorú treba dokončiť podľa požiadaviek nájomcu. Celková úžitková plocha je 100m2 a pozemok domu je 591m2. Dom je možné upraviť podľa požiadaviek nájomcu a typu prevádzky - z tohto dôvodu nie je rekonštrukcia dokončená. Cena je bez energií - tie sa budú počítať podľa reálnej spotreby. Viac info na telefóne.
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá. Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiér. dvere,ako aj ďalší nábytok sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.Dom má aj krb.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu. Dom je samozrejme zateplený a má nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený, tak ako už bolo uvedené, v novovybudovanej lokalite, pričom je to posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa, elektrika, 10 m3 žumpa. Už čoskoro dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce. Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Vo vedľajšej obci Valaliky sa buduje továreň Volvo, kde sa budú vytvárať nové pracovné miesta.V súvislosti s tým bude aj kompletne vybudovaná nová infraštruktúra v smere do mesta Košice (MHD,cyklotrasy,cesty,atď.).Rozumná dohoda na cene je možná.
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
Rodinný dom Považská Bystrica
Popis ponúkanej nehnuteľnosti: DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, ponúka na predaj luxusný 5 izbový, dvojpodlažný rodinný dom s bazénom a vlastnou studňou v krásnej, tichej lokalite Považskej Bystrice, iba 5 minút peši od centra mesta. PREDMET PONUKY Jedná sa o severo-západne orientovaný, slnečný, priestranný dvojpodlažný rodinný dom, ktorý sa nachádza na Hliníkoch v tichej časti mesta Považská Bystrica. Celý dom prešiel kompletnou, veľmi vkusnou, modernou rekonštrukciou, ktorá spĺňa aj požiadavky náročného klienta. Nevyžaduje si žiadne dodatočné investície. Dispozične dom pozostáva z jedného prízemného a jedného nadzemného podlažia a pivnice. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa s wc a chodba, z ktorej vedie vstup aj na menšiu terasu orientovanú do záhrady. Úžitková plocha poschodia je 83m2. Na prízemí sa nachádza kuchyňa so vstupom na terasu a do záhrady, obývacia izba, spálňa a kúpeľňa so sprchovým kútom a wc. . Úžitková plocha prízemia je 83m2. Zo vstupnej chodby vedie vstup aj do pivnice, v ktorej sa nachádza ja kotolňa. Podlahová plocha pivnice je 41m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, je vybavený optickým pripojením na internet a televíziu, zabezpečený kamerovým systémom. Pohodlný vstup k domu poskytuje elektrický bránový systém priamo na parkovacie státie pri dome, kde po zotmení osvetlenie zabezpečí súmrakový spínač. Fasáda domu je zateplená, dom je kompletne odvodnený a na terase na poschodí sú namontované slnečné kolektory na ohrev vody napojené na 200l zásobník. Vykurovanie v dome je ústredné, plynovým kotlom. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 996m2 a v dlhodobom užívaní k pozemku prináleží aj menšia parcela o výmere 350m2. Pozemok je kompletne oplotený, vo väčšej časti rovinatý, zadná časť sa mierne dvíha do svahu. Na pozemku sa nachádza aj samostatná garáž, terasa s prístupom k bazénu a vlastná studňa. LOKALITA Mesto Považská Bystrica poskytuje svojím obyvateľom plnú občiansku vybavenosť s napojením na diaľnicu spájajúcu Bratislavu a Žilinu, čo predstavuje rýchle a pohodlné spojenie s väčšími mestami. V meste sa nachádza niekoľko materských škôl, viaceré základné a stredné školy vrátane gymnázia. Taktiež je tu nemocnica, viacero pôšt, kino, množstvo obchodov a nákupné centrum. Uspokojenie tu nájdu priaznivci kultúry, športu ale aj turistiky či rybolovu. V blízkosti mesta sa nachádzajú prírodné krasové útvary Manínska a Kostolecká tiesňava a Súľovské skaly, zrúcanina Považského hradu či rybníky v Považskej Teplej. HODNOTENIE MAKLÉRA Moderný, priestranný rodinný dom v tichej lokalite s nádherným výhľadom bude určite pre nových majiteľov príjemným a komfortným domovom, ktorý splní aj očakávania náročného klienta. CENA 323 000,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkov
Na predaj priestranný rodinný dom Krupina
Priestranný 6i rodinný dom, v tichej časti s výhľadom na mesto, 10 min chôdze od centra. Ponúkame na predaj priestranný 6 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v tichej časti mesta. Iba 10 minút chôdze od centra mesta a 1 minútu od prírody. Na jednu stranu s výhľadom na Krupinu a na druhú s pohľadom na Vartovku - najobľúbenejšie miesto výletov. Dom ponúka moderne zariadenú obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou. S veľkými oknami smerom na mesto, s drevenými parketami a krbom. Na príjemné rodinné stretnutia. Kuchyňa je čerstvo a vkusne zariadená, vhodná k okamžitému užívaniu. Gazdinku poteší komora a digestor s odvetraním von. Prízemie je ďalej vybavené menším WC a pôvodne zamýšľaná zimná záhrada bola upravená na domácu pracovňu. Na druhom poschodí sú tri priestranné izby, veľká kúpeľňa s WC, vaňou a sprchovacím kútom. Z chodby vedie východ na veľkú terasu. Je orientovaná na juhovýchod s nádherným výhľadom na mesto a okolie. Veľkým plusom je jej praktické prekrytie, ktoré zabezpečí tieň počas slnečných dní a zabráni a zbytočnému prehrievaniu priestorov. Terasa má ďalší samostatný vchod zo záhrady. Samostatný vstup do garáže a altánok pre dve autá poskytnú dostatok priestoru pre domácu rodinu aj autá návštevy. Spolu tak priamo pri dome dokáže pohodlne parkovať až 6 áut. Udržiavaná záhrada plná okrasnej zelene s dospelými rastlinami, ponúka dostatok súkromia od okolia. Celý dom je podpivničený. Časť bola určená ako odkladací priestor, časť bola dielňou domáceho kutila. Presvetlená oknami, s ďalším prístreškom rozširujúcim odkladacie priestory. Celý dom je vykurovaný pevným palivom v kombinácii s elektrikou. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie. Tienenie zabezpečujú vonkajšie žalúzie. Dom bol postavený koncom 90-tych rokov. Obývala ho rodina stolárskeho majstra, čo vidieť na pravidelnej a starostlivej údržbe. Do domu je možnosť vstupu až z 3 miest, preto ponúka aj možnosť 3 samostatných bytových jednotiek po úpravách. Dom sa predáva zariadený s možnosťou dohody s majiteľmi. #reality #vlastnébyvanie #financovanie #investičnápríležitosť #artgsro #artgreality Počet poschodí: 2 Počet izieb: 7 Dodatok k cene: , možnosť HÚ Zastavaná plocha: 120m² Obytná plocha: 305m² Celková rozloha: 575m² Rozloha pozemku: 575m² Úžitková plocha: 305m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha: po rekonštrukcii Krb: áno Klimatizácia: nie Predzáhradka: áno Okná: drevené Terén: mierny svah Prístupová cesta: asfaltová cesta
RealityKolesár predáva priestranný dom Kavečany, Na hôrke –
Typ: Rodinný dom Ulica: Na Horke Obec: Košice-Kavečany RealityKolesár predáva priestranný rodinný dom Kavečany, ulica Na hôrke – Košice I. Dom je na upravenom terasovitom pozemku o výmere 1590 m2 a nachádza sa v lukratívnej časti s vynikajúcou polohou v danej lokalite. Samotný dom je v tichej nepriechodnej súkromnej ulici uzatvorenej rampou. Je orientovaný na slnečné svetové strany s výhľadom na okolie a s dostatočným súkromím. Samotný dom a priamy výstup z domu je na rovine. Dom pôsobí veľmi priestranným dojmom čo vyzdvihujú výšky stropov a plocha miestností. Prízemné podlažie 54 m2 je projektované ako garáž s dostatkom priestoru spolu pre dve veľké a vysoké autá, motorku, štvorkolku /vjazd vrátane strešného boxu/ výška 2,7 m až 4,1 m a schodisko do obytnej časti. 1. podlažie 213 m2 s výškou 3,3 m je riešené bezbariérovo a sú tam:  chodba so vstavanými skriňami, WC s umývadlom, technická miestnosť s kotlom na plyn a výlezom na strechu, veľká spoločenská hala s kachľovou pecou /vynikajúca výhrevnosť s hybridnou cirkuláciou ohrevu do rozvodov/, jedáleň a kuchyňa. Z haly je východ na krytú terasu, pozemok a k vonkajšiemu ohnisku. Celé obytné podlažie je na jednej úrovni. Na 1. podlaží sú 3 izby. V jednej izbe priestrannej /spálni/ sú dva samostatné šatníky. Dve spálne majú spoločnú veľkú kúpeľňu /vaňa, veľké umývadlo a sprchovacia parná kabína/, spoločné samostatné WC s umývadlom a bidetom. V zadnej časti domu je ešte jedna izba s vlastnou kúpeľňou /spchový kút s WC/ a samostatný šatník na chodbe. Na chodbe sa nachádza taktiež práčovňa s výlevkou a množstvo úložného priestoru. Trávnatý pozemok so závlahou je plný kríkov a drevín, z pozemku je krásny výhľad do vzdialeného okolia a dokonalé súkromie.  Dom je 15-ročný tehlový zateplený s kompletnými sieťami, plynovým kotlom s rozvodom podlahového aj radiátorového kúrenia. Podlahy a obklady v chodbách a úžitkových priestoroch sú kamenné z prírodnej žuly /výborná údržba/, kvalitné drevené parkety sú v hale a v izbách. Okná prvotriedne drevené s izolačnými sklami, všetky vstavané skrine a dvere sú z masívu s nadštandardnou výškou, strecha je pokrytá škridlovou krytinou Bramac. Tehla Porotherm, zateplenie polystyrén Baumit. Internet optika Antik. Obytná plocha 213,45 m2, terasa 36,4 m2, garáž 54 m2, spolu úžitková plocha do 300 m2. V okolí množstvo cyklotrás /detská cyklotrať/ a možností prechádzok a turistiky, chata Hrešná na dohĺad, Zoo, výhliadková veža a okolité lúky.    Dom je z časti vysťahovaný a voľný /prázdny/ okamžite. Všetky fotky, virtuálna prehliadka RealityKolesár predáva priestranný dom Kavečany, Na hôrke – Košice I. | Reality Kolesár (), video, 3D pôdorys a 2D pôdorys sú aj na alebo youtube - Dom na predaj Košice