inzercia, predaj, predám, bazár

Priestranný luxusný 4 spálňový apartmán s panoramatickým výh

Kategória: Byty

Referenčné číslo: SAOC_2270

Dispozícia: 4x spálňa, 3x kúpeľňa, 2x terasa, výhľad na more

Rozloha apartmánu: 200 m2

Poschodie: 10 s dvoma výťahmi

Komunitný bazén, parkovacie miesto

Vzdialenosť od mora: 300m

Vzdialenosť od golfového ihriska: 15 km

Lokalita: Španielsko, Alicante, Torrevieja, La Veleta

Najbližšie letisko: 45 km

Rok výstavby: 2005

Cena: 477.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu)

Popis:

Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj 4 izbový luxusný mezonetový apartmán nachádzajúci sa v prestížnej rezidenčnej štvrti v južnej časti Torrevieja na nábreží La Veleta. Tento strešný apartmán sa nachádza na 10. poschodí luxusného uzavretého komplexu s dvoma výťahmi a naskytá sa z neho úchvatný výhľad na more a pláž. Okná nehnuteľnosti sú orientované na juhozápad.

Apartmán má celkovú obytnú plochu až 200m2 a pozostáva z dvoch podlaží. Apartmán pozostáva zo 4 veľkých spální s nádherným výhľadom na Stredozemné more.

Tri luxusné kúpeľne, šatník, obývačka, kuchyňa, komory, dve vonkajšie terasy.

Na spodnom poschodí sa nachádza vstupná hala, kúpeľňa so sprchovacím kútom, veľká kuchyňa s výhľadom na more, práčovňa, veľká obývacia izba s balkónom a panoramatickým výhľadom na more, hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatňa s terasou.

Na prvom poschodí sa nachádza veľká spálňa (50 m²) so šatňou a veľkou kúpeľňou s vírivkou. Z kúpeľne sa naskytá výhľad na more. Veľká terasa ponúka panoramatický výhľad na more, prístav, soľné jazero a mesto.

V rámci apartmánového komplexu sa nachádza veľký komunitný bazén.

K bytu prislúcha aj parkovacie miesto a komora. Tento krásny mezonetový apartmán sa predáva kompletne zariadený a vybavený.

Rezidenčný komplex sa nachádza 5 minút od centra mesta Torrevieja.

Vybudovaná infraštruktúra je v pešej vzdialenosti do 150m a nachádza sa tu: supermarket, nemocnica, reštaurácie, bufety, promenáda, športové areály a detské hry, zastávky MHD a pod.

Kontaktujte nás pre viac informácií.

Lokalita:

Na juhovýchode Španielska, na pobreží Costa Blanca sa rozprestiera mesto Alicante. Známe je hlavne vďaka dlhým piesočným plážam s bielym pieskom a krásnym morom. Historická časť mesta sa mieša s modernými budovami a hotelmi. Pláž La Mata – Playa de la Mata patrí medzi najznámejšie v tomto okolí, má dĺžku skoro 2,5 km a šírkou viac ako 40 m je pokrytá jemným svetlo žltým pieskom. V lete sa pohybujete po drevených chodníkoch, pretože piesok býva poriadne horúci. Všade naokolo na pláži je dostatok ležadiel a slnečníkov, ako aj požičovne vodných športových potrieb. Pláž je lemovaná reštauráciami, snek-barmi, obchodmi, detskými ihriskami, ihriskami na plážový volejbal a futbal.
Priestranný luxusný 4 spálňový apartmán s panoramatickým výh
Podobné inzeráty
TOP apartmán Hrebienok Resort II - Stary Smokovec
Predám luxusný, štýlovo zariadený apartmán v srdci Vysokých Tatier, v centre Starého Smokovca, v najmodernejšom komplexe Hrebienok Resort II, len 150 m od lanovky na Hrebienok. Komplex bol skolaudovaný v roku 2018 a získal ocenenie stavba roka. Komplex disponuje 24/7 recepciou, vonkajším bazénom, wellness, a fitness centrom. V okolí sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, potraviny, cukráreň, rôzne športové obchody, lekáreň a alzabox. Apartmán je bezbariérový, má juhozápadnú orientáciu s výhľadom na Slavkovský štít a vďaka veľkým presklenným oknám je veĺmi slnečný. Apartmán predávame komplet zariadený kvalitným nábytkom (kuchynská linka s jedálenským kútom, vstavané skrine, rozkladací gauč, TV, internet, Magio, posteľ). Apartmán ma roylohu 38m2 a pozostáva z kúpeľne, kuchyne spojenej s obývačkou a spálňovou časťou. Priestor je možno rozdeliť na dve miestnosti pomocou posuvných dveri Ecclisse, čo zaručuje súkromie. Súčasťou apartmánu je balkón s vonkajším sedením. Apartmán je vhodný pre 4 osoby alebo rodinu s deťmi. Jeho využitie je celoročné. Apartmán aktuálne prenajímame prostredníctvom s vynikajúcim ratingom 9,7 (79 hodnotení). Samozrejme, apartmán je môžné prenajímať aj cez hotelový systém, ktorý zabezpečí komplexný servis. Ročný príjem z prenajímania je približne 25 000 ,- Eur. Na apartmán je možný odpočet DPH. Kúpa je skvelá investícia, apartmán je perfektný na prenajímanie alebo iné firemné, či súkromné účely. Apartmán nemá žiadnu ťarchu a je dostupný ihneď. Cena je 240 000,- Eur bez DPH. Nie som RK.
2 IZBOVÝ APARTMÁN BLÍZKO CENTRA LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ
Realitná kancelária Residence Vám ponúka na predaj 2 izbový apartmány určené aj na celoročné bývanie v novopostavenom polyfunkčnom dome na Nálepkovej ulici v Liptovskom Mikuláši. Apartmány sú vo výmere 54,70 m2 má vlastné kúrenie i ohrev teplej vody. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa s obývačkou. Výstup na slnečnú terasu 17,00 m2 je z obývačky. Kúpou apartmánu získa nový majiteľ voucher 3.000,-€ na kuchynskú linku u nášho dodávateľa. K apartmánu prislúcha pivnica a parkovacie miesto za príplatok 3.000,-€. Apartmán sa predáva v stave viď foto – bez kuchynskej linky a stropných svietidiel. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Stop Shop, rehabilitačné centrum, reštaurácia, známa kaviareň Arch Caffe, lesopark Háj-Nicovô. Centrum mesta je vzdialené 5 min chôdzou. Ceny apartmánov: VYVÝŠENÉ PRÍZEMIE Apartmán 1.13 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.14 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.15 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.16 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.17 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ 1. POSCHODIE Apartmán 2.14 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.15 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.16 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.17 – 54,70 m2– balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.18 – 54,70 m2– balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Pre viac informácii alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra , jan.kakos@residence-real
2-izbový luxusný apartmán na PREDAJ - Štrbské Pleso - HOTEL
Luxusný apartmán v TOP LOKALITE - na Štrbskom Plese - HOTEL OVRUČ. 2-izbový luxusne zariadený apartmán o celkovej výmere 60,56 m2 , z toho terasa 10,30 m2 . Nachádza sa na prvom nadzemnom podlaží .Je orientovaný na severovýchod s nádherným výhľadom na Tatranské štíty. Dispozične apartmán pozostáva z obývacej zóny,luxusný nábytok vyrobený na mieru s dizajnovým plynovým krbom a s dvoma pohovkami z toho jedna rozkladacia, jedálenskej časti a kompletne zariadenej kuchyne s umývačkou riadu, indukčnou doskou, mikrovlnou rúrou, kávovarom, chladničkou a práčkou. Autentická spálňa je vybavená kvalitnou posteľou s vstavanými úložnými priestormi. K dispozícii je štýlová kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou. 2x LED televízor. Pokojné večery môže nový majiteľ tráviť na 10 m² terase, ktorá ponúka neopakovateľnú atmosféru s výhľadom na štíty Vysokých Tatier. Kompletne vybavený apartmán so zmyslom pre hlboký detail, vhodný pre 2 dospelé osoby a 2 deti. Cena- apartmán . 498 000,- € Možnosť dokúpiť sklad s výmerou 3,86 m2. 9.000,- € Možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto 25.000,- € Ceny sú uvádzané bez DPH. Apartmán je k dispozícii ihneď. Možnosti následnej prevádzky, vyťažovania kapacity a využívania Vášho apartmánu sú dve: 1. Apartmán vyťažuje správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má plávajúci výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis 2. Majiteľ využíva apartmán sám pre seba, alebo ho sám vyťažuje. HOTEL OVRUČ má 2 podzemné podlažia, 5 nadzemných podlaží a podkrovie. V hoteli je wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, kotolňa, lyžiareň. HOTEL sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie. Link na virtuálnu prehliadku je tu:
Luxusný 83,5m2 apartmán | AKVAMARÍN – GinoParadise Bešeňová
RealityMaster ponúka EXKLUZÍVNE na predaj luxusný 83,5m2 investičný apartmán s terasou v Hoteli AKVAMARÍN – GinoParadise Bešeňová **** priamo v areáli Aquapark Bešeňová, s ktorým je hotel plne funkčne prepojený. Tento apartmán je jeden z mála veľkometrážnych a navyše rohových apartmánov – týchto sa tu nachádza iba 7. Nádherný výhľad priamo na akvapark, vodnú nádrž a okolité vrcholky hôr si užijete z terasy zo 7. poschodia. Každý z 235 apartmánov v hotelovom komplexe už má svojho majiteľa. Ide teda o skutočne raritnú investičnú príležitosť. Pozrite si s nami apartmán bližšie. 3D prehliadka TU: APARTMÁN - dispozícia Veľkometrážny 1-izbový apartmán na 7. poschodí má celkovú rozlohu 83,49m2, výmera terasy je 27,56m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, samostatného WC, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a druhým WC. Nasleduje hlavná izba s veľkou manželskou posteľou, decentne oddelenou kuchyňou, prístelka a veľká terasa so sedením. K apartmánu prislúcha kobka na lyže, ktorú nájdete na chodbe. APARTMÁN - vybavenie Apartmány disponujú plne vybavenou kuchynkou, chladničkou, mikrovlnnou rúrou, sklo-keramickou doskou, kávovarom, rýchlovarnou kanvicou, všetkým potrebným riadom. Každý apartmán má vlastný termostat s možnosťou kúrenia a chladenia. Hotel je napojený na geotermálny vrt, ktorým sa vykuruje. Použitá voda sa vracia naspäť do vrtu. PROJEKT & INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ Hotel Akvamarín Bešeňová **** sa nachádza priamo rezorte Thermal park Bešeňová. Apartmánový komplex je s ním funkčne prepojený. Na prvom podlaží sa nachádzajú vstupné priestory s recepciou, lobbybar a reštaurácia s kapacitou 225 osôb. Na najvyššom podlaží sky bar s jacuzzi poskytuje výhľad na Liptov, Nízke Tatry a Liptovskú Maru. Bazén s geotermálnou vodou priamo vo vnútornom nádvorí je otvorený celoročne. Majiteľ apartmánu ho môže nechať na základe zmluvy s hotelom prenajímať, prípadne ho vyťažovať podľa uváženia sám alebo si celoročne užívať pobyt podľa vlastného uváženia. V prípade prenajímania hotelu vlastník má výnos, ktorý závisí od skutočnej vyťaženosti hotela. Vlastníkovi bude štvrťročne vyplatené 65% z výnosu. Aj počas prenajímania majiteľ využíva benefity ako 4 voľné vstupy, zľavy a 30 dní v roku môže zdarma využiť na vlastný pobyt (mimo hlavných sezón). LOKALITA Aquapark Bešeňová je areál s celoročnou prevádzkou. Leží na území regiónu Liptov v kúpeľnej dedinke Bešeňová, 12 km od Ružomberka. Liptov je jedným z najkrajších a turistami najvyhľadávanejších regiónov cestovného ruchu na Slovensku a to najmä vďaka krásnej prírode Nízkych Tatier, kultúrno-historickými pamiatkam, ľudovej architektúre, veľkého počtu lyžiarskych stredísk (Jasná, Chopok, Malinô Brdo) a turistických chodníkov. Celý inzerát:
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
3-spáľňový apartmán, výhľad na more, ostrov Brač, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3637 Miesto: Brač Typ nehnuteľnosti: apartmán Cena 226.600 € Obytná plocha: 101 m² Dispozícia: 3 spálne a 2kúpeľne Vzdialenosť od mora: 850 m Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik / nie je tam odtokový systém Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Strešná terasa Vonkajšie stolovanie s pohľadom na more Panoramatický výhľad Orientácia sever, západ   Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj apartmán s krásnym výhľadom na more. Nachádza sa v budove, ktorá má celkovo 5 apartmánov a na predaj je posledný podkrovný apartmán, umiestnený pod strechou. Nehnuteľnosť obklopuje krásna záhrada a prostredie. K dispozícii je aj bazén, ktorý môžu využívať všetci vlastníci apartmánov.   Apartmán č. 2 – 226.600 € Apartmán sa nachádza na najvyššom poschodí a má rozlohu 101,8 m2. Ponúka úchvatný výhľad na more. K apartmánu prislúcha aj komora/technická miestnosť v rozmere 2,88 m2, v ktorej je práčka a umývadlo. Apartmán pozostáva z troch spální, dvoch kúpeľní, vybavenej kuchyne s kokteilovým barom a balkón s krásnym výhľadom na more. Apartmán disponuje parkovacím miestom.   Viac o ostrove Brač Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje. Brač má nádherné pláže. Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“. Na ostrove je malé letisko pre súkromné ​​lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej. Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel.