inzercia, predaj, predám, bazár

Priestranný rodinný dom na polosamote pri Banskej Štiavnici

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s pozemkom 1350m2. Polosamota Rovne spadá pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Polosamota je vzdialená od historickej Banskej Štiavnice len 5 kilometrov ,obklopená krásnou prírodou, tichom a vidieckou atmosférou.

Východne orientovaný rodinný dom bol postavený v sedemdesiatich rokoch a prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nová strecha, plastové okná, elektrické rozvody, kúpeľňa... Je vhodný na trvalé bývanie alebo aj ako chalupa a pozostáva z dvoch obytných podlaží, z ktorých každé má samostatný vchod, no navzájom sú prepojené vnútorným schodiskom. Dispozícia prvého podlažia (prízemia) pozostáva z kuchyne, kúpeľne, izby, toalety, komory, skladu na drevo, kotolne a chodby. Druhé podlažie je dispozične riešené tromi izbami, kuchyňou, kúpeľňou s WC a chodbou.

V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je riešený žumpou, centrálne kúrenie je na tuhé palivo. V oboch kuchyniach sa nachádzajú pekné, plne funkčné keramické šporáky, ktoré svojim výzorom a teplom spríjemňujú atmosféru domova. Podlahy v dome sú laminátové v kombinácii s dlažbou. Podkrovie domu priestranné s možnosťou vytvorenia podkrovných izieb, no momentálne nie je obývané a slúži na uskladnenie. Pozemok s rozlohou 1350m2 je pekný, slnečný, rovinatý a ponúka využitie na relax alebo záhradkárčenie.

Na polosamote Rovne je postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cesta od 700m vzdialenej hlavnej cesty, ktorá pokračuje na spomínaný vrch Sitno. Cesta je celoročne udržiavaná.

Svätý Anton je peknou, priestrannou a zároveň aj najväčšou obcou ležiaca južne od mesta Banská Štiavnica, od ktorej je vzdialená len niekoľko kilometrov. Obec je súčasťou krajinného celku Štiavnické Vrchy, ktorý vyniká množstvom kultúrnohistorických a stavebnotechnických pamiatok. Lokalita je známa predovšetkým vďaka Múzeu vo Svätom Antone - barokovo-klasicistickému kaštieľu, ktorý je určite jedným z najkrajších na Slovensku.

Viac fotogrfií: 185000

kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.
Priestranný rodinný dom na polosamote pri Banskej Štiavnici
Podobné inzeráty
Rodinný dom s pozemkom 1350m2 pri Banskej Štiavnici
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s pozemkom 1350m2. Polosamota Rovne spadá pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Polosamota je vzdialená od historickej Banskej Štiavnice len 5 kilometrov, obklopená krásnou prírodou, tichom a vidieckou atmosférou. Druh: Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa Stav: Čiastočná rekonštrukcia / možnosť okamžitého bývania Lokalita: Svätý Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 1350m2 Zastavaná plocha: 129m2 Úžitková plocha: 250m2 DISPOZÍCIA: Dom pozostáva z dvoch obytných podlaží, z ktorých každé má samostatný vchod, no navzájom sú prepojené vnútorným schodiskom. Dispozícia prvého podlažia (prízemia) pozostáva z kuchyne, kúpeľne, izby, toalety, komory, skladu na drevo, kotolne a chodby. Druhé podlažie je dispozične riešené tromi izbami, kuchyňou, kúpeľňou s WC a chodbou. TECHNICKÉ ÚDAJE: Východne orientovaný rodinný dom bol postavený v sedemdesiatich rokoch a prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nová strecha, plastové okná, elektrické rozvody, kúpeľňa... V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je riešený žumpou, centrálne kúrenie je na tuhé palivo. V kuchyniach na obidvoch podlažiach sa nachádzajú pekné, plne funkčné keramické šporáky, ktoré svojim výzorom a teplom spríjemňujú atmosféru domova. Podlahy v dome sú laminátové v kombinácii s dlažbou. Podkrovie domu priestranné s možnosťou vytvorenia podkrovných izieb, no momentálne nie je obývané a slúži ako priestor na uskladnenie. POZEMOK: Pozemok s rozlohou 1350m2 je pekný, slnečný, rovinatý a ponúka využitie na relax alebo záhradkárčenie. Na pozemku je postavený drevený altánok, starší skleník a niekoľko kamenných pozostatkov z predchádzajúcich hospodárskych budov. LOKALITA a DOSTUPNOSŤ: Na polosamote Rovne je postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cesta od 700m vzdialenej hlavnej cesty, ktorá pokračuje na spomínaný vrch Sitno. Cesta je celoročne udržiavaná. OBEC: Svätý Anton je peknou, priestrannou a zároveň aj najväčšou obcou ležiaca južne od mesta Banská Štiavnica, od ktorej je vzdialená len niekoľko kilometrov. VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Vizualizácie (virtuálny home-staging): vytvorené pre lepšiu predstavivosť prerobenia / vynovenia Viac fotografií: Cena: 159.000€ Kontakt: Juraj L
Chalupa s pozemkom 2146m2 pri Banskej Štiavnici - Sv.Anton
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný vidiecky dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s krásnym, slnečným a rovinatým pozemkom 2146m2 s možnosťou dokúpenia susednej rovinatej záhrady s veľkosťou 1913m2, na ktorej je možnosť stavby menšieho rodinného domu. Druh: Vidiecky / Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa / Hospodárska usadlosť Stav: Pôvodný - dobrý Lokalita: Svätý Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 2146m2 Možnosť dokúpenia: Pozemok / záhrada s prístupom 1913m2 Zastavaná plocha: 244m2 Úžitková plocha: 215m2 DISPOZÍCIA: Východne orientovaný vidiecky dom pozostáva z dvoch častí – obytnej a hospodárskej. Obytná časť domu bola postavená v šesťdesiatich rokoch a disponuje chodbou, izbou, kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou plus jednou izbou v podkroví (manzardkou). V suteréne domu sa nachádza až 6 miestností, ktoré slúžili ako pivnice, dielňa, letná kuchyňa a úložný priestor. Do suterénu domu sa prechádza vonkajším schodiskom a cez terasu (29m2), ktorá je zastrešená, z časti zasklená. Hospodárska časť domu, ktorá je pôvodná, je predelená na 3 miestnosti: dve miestnosti slúžiace na chov domácich zvierat jedna ako dreváreň. K hospodárskej budove je prirobený prístrešok na odkladanie strojov a materiálu. TECHNICKÉ ÚDAJE: V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je možný riešiť žumpou. Kúrenie tuhým palivom pieckami alebo kachľovými pecami nachádzajúcimi sa v izbe a obývačke. POZEMOK: Pozemok je veľmi pekný, rovinatý a slnečný, v záhrade sú niekoľkoročné, zdravé orechy. Do domu a hospodárskej časti sa vchádza cez dvor. Je vypracovaný nový geometrický plán, ktorý prerozdeluje pozemok na dve časti: dom s pozemkom 2146m2 a pozemok o veľkosti 1913m2, obe so samostatným vchodom z prístupovej cesty. LOKALITA: Polosamota Rovne patrí pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodná na chalupu alebo trvalé bývanie. Je tu postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cesta od 700m vzdialenej hlavnej cesty, ktorá pokračuje na spomínaný vrch Sitno. Cesta je celoročne udržiavaná. VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Cena: 120.000€ Extra 1913m2 pozemok / záhrada 25.000 € *Pozemok o veľkosti 1913m2 nie je možné samostatne odkúpiť! Viac fotografií: Kontakt : Juraj Ladziansky ,
Rodinný dom s pozemkom 1350m2 pri Banskej Štiavnici
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s pozemkom 1350m2. Polosamota Rovne spadá pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Polosamota je vzdialená od historickej Banskej Štiavnice len 5 kilometrov, obklopená krásnou prírodou, tichom a vidieckou atmosférou. Druh: Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa Stav: Čiastočná rekonštrukcia / možnosť okamžitého bývania Lokalita: Svätý Anton, okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 1350m2 Zastavaná plocha: 129m2 Úžitková plocha: 250m2 Cena: 145.000€ DISPOZÍCIA: Dom pozostáva z dvoch obytných podlaží, z ktorých každé má samostatný vchod, no navzájom sú prepojené vnútorným schodiskom. Dispozícia prvého podlažia (prízemia) pozostáva z kuchyne, kúpeľne, izby, toalety, komory, skladu na drevo, kotolne a chodby. Druhé podlažie je dispozične riešené tromi izbami, kuchyňou, kúpeľňou s WC a chodbou. TECHNICKÉ ÚDAJE: Východne orientovaný rodinný dom bol postavený v sedemdesiatich rokoch a prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nová strecha, plastové okná, elektrické rozvody, kúpeľňa... V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je riešený žumpou, centrálne kúrenie je na tuhé palivo. V kuchyniach na obidvoch podlažiach sa nachádzajú pekné, plne funkčné keramické šporáky, ktoré svojim výzorom a teplom spríjemňujú atmosféru domova. Podlahy v dome sú laminátové v kombinácii s dlažbou. Podkrovie domu priestranné s možnosťou vytvorenia podkrovných izieb, no momentálne nie je obývané a slúži ako priestor na uskladnenie. POZEMOK: Pozemok s rozlohou 1350m2 je pekný, slnečný, rovinatý a ponúka využitie na relax alebo záhradkárčenie. Na pozemku je postavený drevený altánok, starší skleník a niekoľko kamenných pozostatkov z predchádzajúcich hospodárskych budov. Časť pozemku je upravená na záhradu s úrodnou pôdou a možnosťou pestovania. Pozemok dopĺňajú ovocné stromy a kríky ako maliny, ríbezle alebo egreše. LOKALITA a DOSTUPNOSŤ: Na polosamote Rovne je postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cesta od 700m vzdialenej hlavnej cesty, ktorá pokračuje na spomínaný vrch Sitno. Cesta je celoročne udržiavaná. OBEC: Svätý Anton je peknou, priestrannou a zároveň aj najväčšou obcou ležiaca južne od mesta Banská Štiavnica, od ktorej je vzdialená len niekoľko kilometrov. Lokalita je známa predovšetkým vďaka Múzeu vo Svätom Antone - barokovo-klasicistickému kaštieľu, ktorý je určite jedným z najkrajších na Slovensku. VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč, kaštieľ s parkom. Kontakt : Juraj Ladziansky , 0944
Vidiecky dom polosamota pri Banskej Štiavnici s 4059 m2
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný vidiecky dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s krásnym, slnečným a rovinatým pozemkom 4059m2. Možnosť odkúpenia len samostatného domu s pozemkom 2146m2 za cenu 120.000€. Na pozemku s veľkosťou 1913m2 je možnosť stavby menšieho rodinného domu. Druh: Vidiecky / Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa / Hospodárska usadlosť Stav: Pôvodný - dobrý Lokalita: Svätá Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 4059m2 Možnosť prerozdelenia: Dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2 Zastavaná plocha: 244m2 Úžitková plocha: 215m2 - Obytná časť: 83m2 - Suterén: 65m2 - Hospodárska časť: 67m2 DISPOZÍCIA: Východne orientovaný vidiecky dom pozostáva z dvoch častí – obytnej a hospodárskej. Obytná časť domu bola postavená v šesťdesiatich rokoch a disponuje chodbou, izbou, kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou plus jednou izbou v podkroví (manzardkou). V suteréne domu sa nachádza až 6 miestností, ktoré slúžili ako pivnice, dielňa, letná kuchyňa a úložný priestor. Hospodárska časť domu, ktorá je pôvodná, je predelená na 3 miestnosti: dve miestnosti slúžiace na chov domácich zvierat jedna ako dreváreň. K hospodárskej budove je prirobený prístrešok na odkladanie strojov a materiálu TECHNICKÉ ÚDAJE: V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je možný riešiť žumpou. Kúrenie tuhým palivom pieckami alebo kachľovými pecami nachádzajúcimi sa v izbe a obývačke. POZEMOK: Veľkosť pozemku očarí milovníkov pestovania alebo chovania pretože s veľkosťou 4059 m2 ponúka veľkú škálu využitia. Pozemok je veľmi pekný, rovinatý a slnečný, v záhrade sú niekoľkoročné, zdravé vypracovaný nový geometrický plán, ktorý prerozdeluje pozemok na dve časti: dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2, obe so samostatným vchodom z prístupovej cesty. LOKALITA: Polosamota Rovne patrí pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodná na chalupu alebo trvalé bývanie. Na polosamote Rovne je postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cest VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Cena: 1/ Dom + pozemok 4059m2 - 145.000 € 2/ Dom + pozemok 2146m2 - 120.000€ *Pozemok o veľkosti 1913m2 nie je možné odkúpiť samostatne! Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@
Vidiecky dom polosamota pri Banskej Štiavnici s 4059 m2
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný vidiecky dom na polosamote pri Banskej Štiavnici s krásnym, slnečným a rovinatým pozemkom 4059m2. Možnosť odkúpenia len samostatného domu s pozemkom 2146m2 za cenu 120.000€. Na pozemku s veľkosťou 1913m2 je možnosť stavby menšieho rodinného domu. Druh: Vidiecky / Rodinný dom Využitie: Trvalé bývanie / Chalupa / Hospodárska usadlosť Stav: Pôvodný - dobrý Lokalita: Svätá Anton , okres Banská Štiavnica Orientácia: Východná Pozemok: 4059m2 Možnosť prerozdelenia: Dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2 Zastavaná plocha: 244m2 Úžitková plocha: 215m2 DISPOZÍCIA: Východne orientovaný vidiecky dom pozostáva z dvoch častí – obytnej a hospodárskej. Obytná časť domu bola postavená v šesťdesiatich rokoch a disponuje chodbou, izbou, kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou plus jednou izbou v podkroví (manzardkou). V suteréne domu sa nachádza až 6 miestností, ktoré slúžili ako pivnice, dielňa, letná kuchyňa a úložný priestor. Hospodárska časť domu, ktorá je pôvodná, je predelená na 3 miestnosti: dve miestnosti slúžiace na chov domácich zvierat jedna ako dreváreň. K hospodárskej budove je prirobený prístrešok na odkladanie strojov a materiálu TECHNICKÉ ÚDAJE: V dome je zavedená voda a elektrina, odpad je možný riešiť žumpou. Kúrenie tuhým palivom pieckami alebo kachľovými pecami nachádzajúcimi sa v izbe a obývačke. POZEMOK: Veľkosť pozemku očarí milovníkov pestovania alebo chovania pretože s veľkosťou 4059 m2 ponúka veľkú škálu využitia. Pozemok je veľmi pekný, rovinatý a slnečný, v záhrade sú niekoľkoročné, zdravé vypracovaný nový geometrický plán, ktorý prerozdeluje pozemok na dve časti: dom s pozemkom 2146m2 a pozemok s prístupom 1913m2, obe so samostatným vchodom z prístupovej cesty. LOKALITA: Polosamota Rovne patrí pod obec Svätý Anton a nachádza sa priamo pod najvyšším „štítom“ Štiavnických vrchov – Sitno. Krásna okolitá príroda, ticho a výborná dostupnosť, vhodná na chalupu alebo trvalé bývanie. Na polosamote Rovne je postavených 8 domov s hospodárskymi budovami, ktoré sú obývané pôvodnými, ale aj novými obyvateľmi. Nachádza sa tu Ranč s možnosťou jazdenia a nádherná okolitá príroda. Na svoje si prídu milovníci ticha a vidieka. Prístup na Rovne je veľmi dobrý – asfaltová cest VYBAVENOSŤ OBCE: Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku. Cena: 1/ Dom + pozemok 4059m2 - 145.000 € 2/ Dom + pozemok 2146m2 - 120.000€ *Pozemok o veľkosti 1913m2 nie je možné odkúpiť samostatne! Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.