inzercia, predaj, predám, bazár

Priestranný štúdiový apartmán 40m2, Sunset beach 4, 300m od

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2333

Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén

Rozloha: 40 m2

Vzdialenosť od mora: 300m

Lokalita: Slnečné pobrežie

Najbližšie letisko: 30km Burgas

Poschodie: 2 s výťahom

Stavba: tehla

Občianska vybavenosť: kompletná

Cena: 39.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu)

Popis:

Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento priestranný štúdiový apartmán s výhľadom na bazén a to len 300m od krásnej piesočnej pláže na Slnečnom pobreží v Bulharsku.

Slnečné pobrežie je najväčšie a najobľúbenejšie plážové letovisko v Bulharsku, má 8km dlhú pláž s promenádou a more v tomto letovisku bolo ocenené modrou vlajkou, pre svoju čistotu mora. Toto obľúbené dovolenkové miesto je ideálne pre strávenie rodinnej dovolenky vo vlastnom apartmáne, prípadne prenájom nehnuteľnosti a zhodnotenie si tak svojej investície v bezpečnej európskej krajine. Od januára 2024 Bulharsko plánuje prijať menu Euro, preto kúpa nehnuteľnosti práve teraz sa javí ako ideálna investícia.

Apartmán, ktorý je na predaj sa nachádza na 2. poschodí s výťahom, má celkovú obytnú plochu 40 m2.

Dispozičné riešenie bytu je: obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, kúpeľňa s WC a veľký balkón s výhľadom na bazén. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený pripravený na užívanie vrátane klimatizácie.

Vybavenie apartmánu je už zahrnuté v cene.

O komplexe:

Komplex Sunset Beach je navrhnutý tak, aby uspokojil potreby svojich hostí alebo obyvateľov. Komplex je dobrým príkladom života na pláži bez stresu a ponúka bazén s plytkou časťou pre deti, gril, bar, športové centrum s biliardom a stolným tenisom a upravené záhrady. Komplex je obsluhovaný recepciou a špecializovanou správou nehnuteľností, káblovou TV a pripojením na internet, vrátnikom zaručujúcim bezpečnosť a obmedzený prístup len pre vlastníkov.

Apartmánový komplex Sunset Beach sa nachádza v tesnej blízkosti širokej a veľmi príťažlivej pláže a zároveň má výbornú polohu pre nákupy a zábavu.

Areál prijíma turistov a majiteľov poskytujúcich dobrý štandard stravovacích a ubytovacích služieb. Kupujúci, ktorí majú záujem o prenájom svojej nehnuteľnosti, môžu podpísať u správcovskej spoločnosti zmluvu a nechať si prenajať svoju nehnuteľnosť na celú letnú sezónu (s turistami) a počas zimy u dlhodobých nájomníkov pracujúcich v stredisku.

Lokalita:

Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku.

Viac sa dočítate na našom Blogu tu:

Priestranný štúdiový apartmán 40m2, Sunset beach 4, 300m od
Podobné inzeráty
Veľký 2-izbový apartmán 70m2, v luxusnom 5 komplexe Barceló
Referenčné číslo: B_2182 Dispozícia: chodba, obývačka s kuchyňou, samostatná spálňa, balkón s výhľadom do okolia, kúpeľňa s WC. Rozloha: 70m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Slnečné pobrežie, Bulharsko Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2007 Ročný poplatok: 15 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 73 000EUR (cena zahŕňa vybavenie a realitnú províziu) Popis: Relax Properties Vám ponúka moderný 2-izbový apartmán v luxusnom 5* komplexe Royal Beach v centre Slnečného pobrežia. Barcelo Royal Beach sa nachádza v prvej línii hneď na pešej promenáde v najmodernejšom a najluxusnom dovolenkovom rezorte na Slnečnom pobreží. 2-izbový apartmán sa nachádza na 2. poschodí a má celkovú výmeru 70,13 m2. Pozostáva z: – priestranná spálňa; – otvorená kuchyňa s obývacou izbou; – kúpeľňa a WC; – terasu s otvoreným výhľadom na rezort a okolie. Apartmán je vybavený centrálnym systémom klimatizácie pre chladenie a kúrenie, elektrina sa zapína pomocou hotelovej karty, centrálny ohrev vody, kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Apartmán sa nachádza na 2. poschodí, má nádherný výhľad a predáva sa kompletne zariadený. Ročný poplatok za údržbu – 15 EUR/m2. O komplexe: O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákupnom centre sa nachádza viac ako 140 obchodov, ni
Nádherný 2 izbový apartmán s výhľadom na more a bazén, 5 kom
Referenčné číslo: B_2474 Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľký 2 izbový apartmán s výhľadom na bazén a more v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. 2 izbový apartmán má výmeru 71m2 a nachádza sa na 5. poschodí s výťahom a výhľadom na vnútornú časť komplexu, bazény a more. Ide o top umiestnenie. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Dispozícia: chodba, otvorená kuchyňa s obývacou izbou, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa s toaletou, terasa s výhľadom na more a bazén. Apartmán je plne vybavený a je výborne udržiavaný. Nehnuteľnosť je vhodná ako pre svoje vlastné využitie, tak aj na prenájom. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Komplex bol postavený v roku 2007, ide o sieť hotelov známej značky Barceló. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Ročný údržbový poplatok je 18€/m2 a platí sa komplexu 1x za rok. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v minulom roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákup
Štúdiový Apartmán  300m od mora, Slnečné pobrežie, Bulharsko
Referenčné číslo: B_2333 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 40 m2 Vzdialenosť od mora: 300m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 39.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento priestranný štúdiový apartmán s výhľadom na bazén a to len 300m od krásnej piesočnej pláže na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Slnečné pobrežie je najväčšie a najobľúbenejšie plážové letovisko v Bulharsku, má 8km dlhú pláž s promenádou a more v tomto letovisku bolo ocenené modrou vlajkou, pre svoju čistotu mora. Toto obľúbené dovolenkové miesto je ideálne pre strávenie rodinnej dovolenky vo vlastnom apartmáne, prípadne prenájom nehnuteľnosti a zhodnotenie si tak svojej investície v bezpečnej európskej krajine. Od januára 2024 Bulharsko plánuje prijať menu Euro, preto kúpa nehnuteľnosti práve teraz sa javí ako ideálna investícia. Apartmán, ktorý je na predaj sa nachádza na 2. poschodí s výťahom, má celkovú obytnú plochu 40 m2. Dispozičné riešenie bytu je: obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, kúpeľňa s WC a veľký balkón s výhľadom na bazén. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený pripravený na užívanie vrátane klimatizácie. Vybavenie apartmánu je už zahrnuté v cene. O komplexe: Komplex Sunset Beach je navrhnutý tak, aby uspokojil potreby svojich hostí alebo obyvateľov. Komplex je dobrým príkladom života na pláži bez stresu a ponúka bazén s plytkou časťou pre deti, gril, bar, športové centrum s biliardom a stolným tenisom a upravené záhrady. Komplex je obsluhovaný recepciou a špecializovanou správou nehnuteľností, káblovou TV a pripojením na internet, vrátnikom zaručujúcim bezpečnosť a obmedzený prístup len pre vlastníkov. Apartmánový komplex Sunset Beach sa nachádza v tesnej blízkosti širokej a veľmi príťažlivej pláže a zároveň má výbornú polohu pre nákupy a zábavu. Areál prijíma turistov a majiteľov poskytujúcich dobrý štandard stravovacích a ubytovacích služieb. Kupujúci, ktorí majú záujem o prenájom svojej nehnuteľnosti, môžu podpísať u správcovskej spoločnosti zmluvu a nechať si prenajať svoju nehnuteľnosť na celú letnú sezónu (s turistami) a počas zimy u dlhodobých nájomníkov pracujúcich v stredisku. Lokalita: Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku. Viac info:
Veľký štúdiový apartmán s výhľadom na more a bazén, 5 komple
Referenčné číslo: B_2291 Dispozícia: spálňa; otvorená kuchyňa s obývacou izbou; balkón s výhľadom na more a bazén Rozloha: 51 m2 Vzdialenosť od mora: druhá línia, 100m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 8 s výťahom (posledné poschodie) Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Ročný poplatok: 15€/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 70.990 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu a zariadenie apartmánu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľké moderné štúdio v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. Apartmánové štúdio sa nachádza na 8. poslednom poschodí s výťahom a je orientované na vnútornú časť komplexu s výhľadom na more a bazén. Celková výmera apartmánu je 51 m2. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v tomto roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôz
Veľký štúdiový apartmán 50m2 v luxusnom 5 komplexe Barceló R
Referenčné číslo: B_2473 Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľké moderné štúdio v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. Apartmánové štúdio sa nachádza na 8. poslednom poschodí s výťahom a výhľad má na tiché okolie a pohorie Stara planina. Celková výmera apartmánu je 50 m2. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Dispozícia: chodba, otvorená kuchyňa s obývacou izbou a spálňou, terasa s výhľadom na okolie. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Komplex bol postavený v roku 2007, ide o sieť hotelov známej značky Barceló. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Ročný údržbový poplatok je 18€/m2 a platí sa komplexu 1x za rok. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v tomto roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákupnom centre sa nachádza viac ako 140 obchodov, niekoľko kaviarní, piano bar a 4 veľké tematické reštaurácie. Mix tovaru je dokonale vyvážený a pokrýva všetky možné potreby zákazníkov zastúpen
Veľký štúdiový apartmán 50m2, Luxusný 5 komplex Barceló Roya
referenčné číslo: B_2368 Dispozícia: spálňa; otvorená kuchyňa s obývacou izbou; balkón s výhľadom na zeleň, pohorie Stara Planina a tenisový kurt Rozloha: 50 m2 Vzdialenosť od mora: druhá línia, 100m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 4. s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Ročný poplatok: 15€/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 56.000 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám s potešením ponúka na predaj toto veľké moderné štúdio v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii od mora, 2 minúty pešo od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. Apartmánové štúdio sa nachádza na 5. poschodí s výťahom a je orientované na vonkajšiu pokojnú časť komplexu do zelene s krásnym výhľadom na pohorie Stara planina. Apartmán má rozlohu 50m2. a je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Toto zariadenie je už zahrnuté v cene apartmánu. 5* Hotelový komplex Barceló Royal Beach je luxusný sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Apartmán viete využiť ako pre seba, tak aj pre svoju rodinu, prípadne ho zveriť do rúk manažmentu komplexu, ktorý zabezpečuje prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v tomto roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmo