inzercia, predaj, predám, bazár

Prievidza/ S. Chalúpku/ Byt 3+1, EXKLUZÍVNY, 56 m2,

Kategória: Byty

Dávame Vám do pozornosti Lukratívny bonbónik v ponuke bytov po rekonštrukcii a to byt na Starom sídlisku, ulica S. Chalupku. Byt prešiel naozaj kvalitnou celkovou rekonštrukciou a úpravou dispozičného rozloženia:

Zmenou dispozičného riešenia z pôvodne 2 – izbového bytu vznikol priestranný 3 – izbový byt s presvetlenou obývačkou spojenou s kuchyňou ktorá už na prvý pohľad očarí, kvalitná kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, odsávanie, indukcia, rúra, umývačka riadu -  všetky značky Electrolux),

Steny bytu brúsené sadrové stierky, podlahy plávajúce (10mm), krásna kúpeľňa so sprchovacím kútom, závesným wc, sanita a doplnky značky GROHE, nové vodovodné a teplovodné vedenia. Vstup do bytu chránený bezpečnostnými dverami SHERLOOCK.

2x spálňa, Naozaj ,, BYT“ po nasťahovaní vlastného nábytku si môžete užívať benefity kvalitne rekonštruovaného Domova ako s katalógu. K bytu prináleží aj vlastné parkovacie miesto.

BONUS 1: Vlastný plynový kotol ( teplo a ohrev vody) – Nízke náklady na bývanie.

BONUS 2: Možnosť prikúpenia parkovacieho miesta do osobného vlastníctva

         Neváhajte, zavolajte, dohodnite si prehliadku, a pri osobnej návšteve si uvedomíte aj Benefity polohy bytu, tiché prostredie, oplotený areál ( Rezidenčné bývanie),  v tesnej blízkosti Materská škôlka, detské ihrisko, blízkosť nákupných centier len umocňujú lukrativitu tejto ponuky.

Kvalitná rekonštrukcia so záručnými lehotami investora, cena akceptujúca kvalitu použitých materiálov. Platba možná aj cez úver, byt k dispozícii okamžite po kúpe.

         Radšej Raz vidieť, ako stokrát počuť ( čítať), - Oplatí sa Vám k Nám Prísť, splňte si svoje sny o bývaní s pomocou Reality JIST.
Prievidza/ S. Chalúpku/ Byt 3+1, EXKLUZÍVNY, 56 m2,
Podobné inzeráty
REZERVOVANÉ. Predaj 2,5 izbový byt, Prievidza.
REZERVOVANÉ. Exkluzívne ponúkame na predaj 2,5 izbový byt, 61 m2, Prievidza. Nachádza na ulici J. Murgaša 701/16, na 5 poschodí/7, čínsky múr, Staré sídlisko. Túžite bývať vo vyhľadávanej lokalite v tichom, kľudnom prostredí a pritom len na skok od rušného centra mesta a mať tiež v dosahu kompletnú občiansku vybavenosť? Bonusom je bezbariérový prístup do bytového domu až k výťahu, čo mnohí ocenia. Tento útulný, slnečný byt, by určite splnil všetky vaše očakávania. Pre viac foto a pôdorys kliknúť na link nižšie: POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej je samostatný vstup do každej miestnosti. Obývacia izba, detská izba, polizba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou bytu je balkón, loggia a murovaná pivnica 2,75 m2. Je to stredná sekcia. Orientácia bytu je V/Z. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Nové plastové okná so žalúziami. V roku 2008 sa zrekonštruovalo bytové jadro, v ktorom sa okrem nového obkladu a sanity vymenila elektroinštalácia a vodoinštalácia, dali sa bodové svetlá na strop. V detskej izbe sa robili nové stierky, plávajúca podlaha. Nové radiátory sú v celom byte. V obývacej izbe sú parkety. Ostatné je v pôvodnom stave. Bytový panelový dom je od roku 2013 zateplený, vykonaná bola aj rekonštrukcia strechy. Vymenené sú schodiskové okná, vchodové dvere, schránky. Vykurovanie centrálne plynové. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. Energetický certifikát nie je. ENERGIE a POPLATKY: Správcom je Okresné stavebné bytové družstvo Prievidza. Mesačné náklady pre 4 osoby * správca: 270 € * elektrika: 24 € * plyn: 11 € CENA a PLATBA: - cena 84 400 € - byt je v OV, bez tiarch - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) LOKALITA A OKOLIE: Byt sa nachádza v atraktívnej časti mesta, Staré sídlisko. V blízkosti je všetko na čo si len človek môže spomenúť: zastávka MHD, MŠ, ZŠ, SŠ, sieť obchodov a služieb, športové centrá, oddychová zóna, KD. Výhodou je rýchle napojenie sa na hlavné dopravné tepny. Viac o živote sa dozviete tu: CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt vo vyhľadávanej, tichej lokalite. Výhodou je, že si nový majiteľ môže byt zmodernizovať podľa vlastnej predstavy. Ponúka priestrannosť, dobrú dostupnosť, bezbariérový prístup, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. Bonusom je kompletná občianska vybavenosť a hlavne VÝBORNÁ CENA. Bližšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky i osobne na obhliadke.
4 izbový byt o výmere 95 m2, Staré sídlisko, ul. S. Chalupku
... Ak ste 4-členná rodina a hľadáte bývanie, kde každý člen rodiny bude mať svoje miesto a súkromie a zároveň celá rodina miesto kde bude môcť tráviť čo najviac času spoločne – tak tento domov by sa vám mohol páčiť. Ponúkame bývanie pre tých, ktorí prišli na to, že starať sa o rodinný dom je časovo a finančne náročne a radšej svoj čas strávia s rodinnou a činnosťami, ktoré sú im milšie a dispozícia 3 izbového bytu nespĺňa požiadavky komfortného bývania. Súčasťou tohto inzerátu je aj video, nezabudnite si prosím ešte pred osobnou obhliadkou celý byt pozrieť s pohodlia vášho domova, link na video: - Bývanie pre 4 – člennú rodinu - Bývanie kde je v dosahu úplne všetko - Bývanie s celkovou rekonštrukciou - Bývanie vo vyhľadávanej časti Prievidze – Staré sídlisko, ul. S. Chalupku - Priestranné 4 izby, každá vo výmere cca 17 m2 4 izbový byt, o výmere 95 m2, sa nachádza na ul. S. Chalupku, na Starom sídlisku kde k svojmu rodinnému životu máte všetko v dosahu. Bývanie na skvelej adrese v tehlovom bytovom dome komorného charakteru, vo vchode sú len štyria susedia. DISPOZÍCIA BYTU/ pôdorys nájdete vo fotkách /:  výmera podlahovej plochy bytu je 95 m2 vrátane pivníc  Čistá výmera bytu je 88 m2, výmera 2 pivníc 7 m2 Dispozične byt pozostáva zo štyroch samostatných priestranných izieb, obývacia izba / 17m2/, spálňa / 14,5m2/ , detská izba / 17m2/ - tieto izby sú orientované do zeleného vnútro bloku domu s juhovýchodnou orientáciou. Kuchyňa / 10 m2/, štvrtá izba / 17 m2 / sú orientované do ulice. Samostatná murovaná kúpeľňa / 5,2m2/ a samostatná murovaná toaleta sú dostupné z chodby / 7m2/. TECHNICKÉ VYBAVENIE BYTU: Byt prešiel postupnou rekonštrukciou, ktorá prebehla v rokoch 2000 – 2019. V celom byte je vymenená elektroinštalácia, pri prerábke kúpeľne a kuchyne bola vymenená komplet vodoinštalácia. V celom byte sú plastové okná so žalúziami ( rok 2015 ), podlahy v izbách sú drevené parkety, ktoré zostali pôvodné – revitalizované. Na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a toalete je keramická dlažba. Priestranná kúpeľňa disponuje vaňou, dostatočným priestorom pre práčku, radiátorom a odvetrávanie je zabezpečené cez okno. Pri rekonštrukcii bola upravená dispozícia bytu a vytvorená samostatná toaleta s umývadlom, radiátorom a odvetrávanie je tak isto cez okno. Na chodbe a tak isto v spálni, detskej izbe a jedálni sú vstavané skrine. V roku 2019 prebehli na byte posledné rekonštrukčné práce v rámci ktorých boli upravené stropy na chodbe, sadrokartónovými podhľadmi s bodovými svetlami, interiérové dvere – biele laminátové na báze dreva s obložkami, vstupné dvere - bezpečnostné, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi: plynová varná doska, digestor, el. rúra, mikrovlnka a umývačka riadu. Ak sa chcete dozvedieť o tomto byte viac informácii volajte, píšte Ing Galambošová Ludmila/ LARES reality , prípadne si dohodneme osobnú obhliadku.
4 izbový byt, Staré sídlisko ul.S.Chalúpku, 95 m2
4 izbový byt, o výmere 95 m2, sa nachádza na ul. S. Chalupku, na Starom sídlisku kde k svojmu rodinnému životu máte všetko v dosahu. Bývanie na skvelej adrese v tehlovom bytovom dome komorného charakteru, vo vchode sú len štyria susedia. Súčasťou tohto inzerátu je aj video, nezabudnite si prosím ešte pred osobnou obhliadkou celý byt pozrieť s pohodlia vášho domova, link na video: - Bývanie pre 4 – člennú rodinu - Bývanie kde je v dosahu úplne všetko - Bývanie s celkovou rekonštrukciou - Bývanie vo vyhľadávanej časti Prievidze – Staré sídlisko, ul. S. Chalupku - Priestranné 4 izby, každá vo výmere cca 17 m2 DISPOZÍCIA BYTU/ pôdorys nájdete vo fotkách /:  výmera podlahovej plochy bytu je 95 m2 vrátane pivníc  Čistá výmera bytu je 88 m2, výmera 2 pivníc 7 m2 Dispozične byt pozostáva zo štyroch samostatných priestranných izieb, obývacia izba / 17m2/, spálňa / 14,5m2/ , detská izba / 17m2/ - tieto izby sú orientované do zeleného vnútro bloku domu s juhovýchodnou orientáciou. Kuchyňa / 10 m2/, štvrtá izba / 17 m2 / sú orientované do ulice. Samostatná murovaná kúpeľňa / 5,2m2/ a samostatná murovaná toaleta sú dostupné z chodby / 7m2/. TECHNICKÉ VYBAVENIE BYTU: Byt prešiel postupnou rekonštrukciou, ktorá prebehla v rokoch 2000 – 2019. V celom byte je vymenená elektroinštalácia, pri prerábke kúpeľne a kuchyne bola vymenená komplet vodoinštalácia. V celom byte sú plastové okná so žalúziami ( rok 2015 ), podlahy v izbách sú drevené parkety, ktoré zostali pôvodné – revitalizované. Na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a toalete je keramická dlažba. Priestranná kúpeľňa disponuje vaňou, dostatočným priestorom pre práčku, radiátorom a odvetrávanie je zabezpečené cez okno. Pri rekonštrukcii bola upravená dispozícia bytu a vytvorená samostatná toaleta s umývadlom, radiátorom a odvetrávanie je tak isto cez okno. Na chodbe a tak isto v spálni, detskej izbe a jedálni sú vstavané skrine. V roku 2019 prebehli na byte posledné rekonštrukčné práce v rámci ktorých boli upravené stropy na chodbe, sadrokartónovými podhľadmi s bodovými svetlami, interiérové dvere – biele laminátové na báze dreva s obložkami, vstupné dvere - bezpečnostné, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi: plynová varná doska, digestor, el. rúra, mikrovlnka a umývačka riadu. Ak sa chcete dozvedieť o tomto byte viac informácii volajte, píšte Ing Galambošová Ludmila/ LARES reality , prípadne si dohodneme osobnú obhliadku.
4 izbový byt o výmere 95 m2, Staré sídlisko, ul. S. Chalupku
.. Ak ste 4-členná rodina a hľadáte bývanie, kde každý člen rodiny bude mať svoje miesto a súkromie a zároveň celá rodina miesto kde bude môcť tráviť čo najviac času spoločne – tak tento domov by sa vám mohol páčiť. Ponúkame bývanie pre tých, ktorí prišli na to, že starať sa o rodinný dom je časovo a finančne náročne a radšej svoj čas strávia s rodinnou a činnosťami, ktoré sú im milšie a dispozícia 3 izbového bytu nespĺňa požiadavky komfortného bývania. Súčasťou tohto inzerátu je aj video, nezabudnite si prosím ešte pred osobnou obhliadkou celý byt pozrieť s pohodlia vášho domova, link na video: - Bývanie pre 4 – člennú rodinu - Bývanie kde je v dosahu úplne všetko - Bývanie s celkovou rekonštrukciou - Bývanie vo vyhľadávanej časti Prievidze – Staré sídlisko, ul. S. Chalupku - Priestranné 4 izby, každá vo výmere cca 17 m2 4 izbový byt, o výmere 95 m2, sa nachádza na ul. S. Chalupku, na Starom sídlisku kde k svojmu rodinnému životu máte všetko v dosahu. Bývanie na skvelej adrese v tehlovom bytovom dome komorného charakteru, vo vchode sú len štyria susedia. DISPOZÍCIA BYTU/ pôdorys nájdete vo fotkách /:  výmera podlahovej plochy bytu je 95 m2 vrátane pivníc  Čistá výmera bytu je 88 m2, výmera 2 pivníc 7 m2 Dispozične byt pozostáva zo štyroch samostatných priestranných izieb, obývacia izba / 17m2/, spálňa / 14,5m2/ , detská izba / 17m2/ - tieto izby sú orientované do zeleného vnútro bloku domu s juhovýchodnou orientáciou. Kuchyňa / 10 m2/, štvrtá izba / 17 m2 / sú orientované do ulice. Samostatná murovaná kúpeľňa / 5,2m2/ a samostatná murovaná toaleta sú dostupné z chodby / 7m2/. TECHNICKÉ VYBAVENIE BYTU: Byt prešiel postupnou rekonštrukciou, ktorá prebehla v rokoch 2000 – 2019. V celom byte je vymenená elektroinštalácia, pri prerábke kúpeľne a kuchyne bola vymenená komplet vodoinštalácia. V celom byte sú plastové okná so žalúziami ( rok 2015 ), podlahy v izbách sú drevené parkety, ktoré zostali pôvodné – revitalizované. Na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a toalete je keramická dlažba. Priestranná kúpeľňa disponuje vaňou, dostatočným priestorom pre práčku, radiátorom a odvetrávanie je zabezpečené cez okno. Pri rekonštrukcii bola upravená dispozícia bytu a vytvorená samostatná toaleta s umývadlom, radiátorom a odvetrávanie je tak isto cez okno. Na chodbe a tak isto v spálni, detskej izbe a jedálni sú vstavané skrine. V roku 2019 prebehli na byte posledné rekonštrukčné práce v rámci ktorých boli upravené stropy na chodbe, sadrokartónovými podhľadmi s bodovými svetlami, interiérové dvere – biele laminátové na báze dreva s obložkami, vstupné dvere - bezpečnostné, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi: plynová varná doska, digestor, el. rúra, mikrovlnka a umývačka riadu. Ak sa chcete dozvedieť o tomto byte viac informácii volajte, píšte Ing Galambošová Ludmila/ LARES reality , prípadne si dohodneme osobnú obhliadku.
3 izbový byt na predaj, 64m2, S. Chalupku, Prievidza
Finalreality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt Prievidza, Sama Chalúpku. Byt sa nachádza na 1. podlaží v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Plocha: 64m2. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Rekonštrukcia zahŕňa plastové okná, stierky, plávajúca podlaha, dlažba. Byt má 2 loggie s pekným výhľadom na Bojnice. Je tu vysoká sociálna vybavenosť: plaváreň, RM sport rezort, materská a základná škola, lekári, minigolf, park. Super cena, oplatí sa vidieť.
3 izbový byt na predaj, 64m2, S. Chalupku, Prievidza
Finalreality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt Prievidza, Sama Chalúpku , staré sídlisko. Byt sa nachádza na 1. podlaží v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Plocha: 64m2. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Rekonštrukcia zahŕňa plastové okná, stierky, plávajúca podlaha, dlažba. Byt má 2 loggie s pekným výhľadom na Bojnice. Je tu vysoká sociálna vybavenosť: plaváreň, RM sport rezort, materská a základná škola, lekári, minigolf, park. Super cena, oplatí sa vidieť.