inzercia, predaj, predám, bazár

Prijíma čašníčku

Kategória: Obchod a predaj

Pizzeria Alekšince príjima čašníčku. Pracuje sa na dlhý~krátky týždeň. Ponúkaný plat je 5€/hod+tringelty. Ak ťa naša ponuka zaujala, tak príď sa informovať k nám do pizzerii, prípadne na tel. čísle . Tešíme sa na teba.
Prijíma čašníčku
Podobné inzeráty
Hľadáme čašnika/čašničku
Hľadáme čašnika/čašníčku s praxou do East West cafe Bidovce,práca na smeny, odmena - dohoda na osobnom pohovore podľa praxe a skúsenosti, hyg. minimum. tel. kontakt
Prijímem do pracovného pomeru v Nitre čašníčku, čašníka
Prijímem do pracovného pomeru čašníčku, čašníka do kaviarne, reštauracie v Nitre.Ponúkam prácu v príjemnom mladom kolektíve. Požadujem spolahlivosť a serioznosť,to isté aj ponúkam.Viac info po telefone :
Prijmeme čašníčku
Prijmeme čašníčku do kaviarne Lucia na TPP. Platové ohodnotenie 5€. Viac info na tel. Čísle alebo Zaučeny v odbore.
Hľadáme čašníčku/čašníka
Do prevádzky v Trnave hľadáme čašníčku/čašníka. Pracuje sa krátky/dlhý týždeň. Plat 5€/hodina. Pre viac info volať alebo pisať na tel.číslo: .
Hľadáme čašníčku/čašníka
Hľadáme šikovnú čašníčku/čašníka. Pracuje sa krátky/dlhý týždeň. Plat 5€/hodina. Prax je výhodou. Pre viac info volať alebo pisať na tel.číslo: .
Príjmem čašníčku, čašníka do reštaurácie v Nitre.
Prijmem do pracovného pomeru čašníčku, čašníka do prevádzky v Nitre.Ponúkam prácu v príjemnom mladom kolektíve. Požadujem spolahlivosť a serioznosť,to isté aj ponúkam.Viac info po telefone :