inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem predavačku na TK Podhajska

Kategória: Obchod a predaj

Prijme šikovnú spoľahlivú a zodpovednu predavačku na TK Podhájska,,textil a obuv,,
Denný zárobok 36e-44e čisteho
Info:

Pracovná doba
2-dni robi,2-dni volno


(Brigadničkky na sezónu 1.6.2023-31.82023)
2-dni robí,2-dni voľno

tl:

predavačka,predavačku, a pod.
Prijmem predavačku na TK Podhajska
Podobné inzeráty
Príjmeme predavačku na TK-PODHAJSKA.
Príjmeme šikovnú a najmä zodpovednú predavačku na TK-PODHÁJSKA. OBOR TEXTIL.Plat od 32eur.čisteho na deň.viac info na tel.č.
Prijmem predavačku
Prijmem do zamestnania skúsenú a samostatnú predavačku s príjemným vystupovaním s praxou a zdravotným preukazom na 6 alebo 8 hod. denne. Jedná sa o Delia potraviny menšiu predajňu. Obchod sa nachádza v centre BA. Pracuje sa pondelok až piatok, na dve smeny otváracie hodiny od 6:00 do 19:00, Mzda 6eur/hod. V prípade vážneho záujmu nás môžete kontaktovať na t.č.:
Príjmem predavačku do kiosku s kameňmi
Príjmem predavačku do predajneho kiosku v OC DITURIA v Leviciach. Jedna sa o predaj prírodných kameňov, polodrahokamov, šperkov a doplnkový sortiment. Žiadam prijemné vystupovanie, komunikaciu, ochotu učit sa nové poznatky o kameňoch a vediet poradit zakazníkom. Dochvíľnost a čistotu. Práca je na dohodu. Pracuje sa krátky (stredu, štvrtok) a dlhý (pondelok, utorok, piatok sobota nedela) tyždeň, od 9:00-20:00. Poprosim iba ženy, ktoré bývajú v Leviciach. Uprednostňujem tie, ktoré poznajú aspon základné názvy kameňov. Všetko ostatne sa dá doučiť. Pre viac info cez tel. Pri zaujme poprosím poslať životopis+fotku na email: barborkakmetova@ Nástup možný IHNEĎ
Príjmem predavačku kvetov
Príjmem predavačku kvetov, aranžérku.
Prijmem predavacku.
Prijmem do zamestnania samostatnu predavacku alebo zivnostnicku s praxou.Jedna sa o predajnu s darcekovym sortimentom v meste Detva.Poziadavky-skusenost v obore.Ponukany plat 4e v cistom.Nastup na t.c..
Príjmem predavačku kvetov
Príjmem predavačku kvetov, aranžérku.