inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme, brigadnicku

Kategória: Brigády

Dobrý deň.
Hladame šikovnu ženu/ može byt aj dôchodkyna na predaj fornetiek Peck snak do novootvorenej predajne v Bratislave na Plynarenskej ul.
Napln prace je pecenie fornetiek a predaj doplnkoveho sortimentu/ kava, nealko.
Pracovny cas Pon-Pia od 6:00 do 15:00. Vikendy a sviatky volne.
Cista mzda 4,20€/hod
V pripade zaujmu ma kontaktujte na tel na sms nereagujem. Volat aj cez vikend. Dakujem.
Prijmeme, brigadnicku
Podobné inzeráty
GAS Púchov - hľadáme brigádnika/brigádničku
Hľadáme brigádnika/brigádničku - GAS Púchov Prijmeme na dohodu brigádnika, brigádničku na čerpaciu stanicu GAS v Púchove. Práca vhodná pre študenta. Z úradu práce neberieme na dohodu! Náplň práce: - práca s pokladňou - dokladanie tovaru - obsluha v kaviarni na poschodí Práca aj cez víkendy (vrátane príplatkov za soboty, nedele a sviatky). Nástup možný ihneď. Práca dlhodobo. Mzda: 4-6€/hodina Vek minimálne 18 rokov. Viac info pri osobnom stretnutí.
GAS Púchov - hľadáme brigádnika/brigádničku
Hľadáme brigádnika/brigádničku - GAS Púchov Prijmeme na dohodu brigádnika, brigádničku na čerpaciu stanicu GAS v Púchove. Práca vhodná pre študenta. Z úradu práce neberieme na dohodu! Náplň práce: - práca s pokladňou - dokladanie tovaru - obsluha v kaviarni na poschodí Práca aj cez víkendy (vrátane príplatkov za soboty, nedele a sviatky). Nástup možný ihneď. Práca dlhodobo. Mzda: 4-8€/hodina Vek minimálne 18 rokov. Viac info pri osobnom stretnutí.
Hľadáme brigadničku- študentku
Hľadáme brigadničku- študentku Hľadáme brigadničku do predajne s kuchynskými potrebami na výpomoc počas vianočného obdobia prip.aj na dlhšie v Žiline 18+ študentka oceníme vlastnosti ako milá, spoľahlivá, ochotná, komunikatívna, flexibilná 4,4€/hod. prosím posielať životopisy na mail: kocur135@ NEVOLAT!!!
Príjmeme brigádničku do predajne Everland v OC Cassovia
Príjmeme brigádničku do predajne Everland v OC Cassovia na úseku domácich potrieb Pracovná doba: po dohode Pracovná náplň: -obsluha zákazníkov -Vykladanie tovaru -zodpovednosť za čistotu a estetickosť predajne Mzda:3,50 €/hodina V prípade záujmu zašlite životopis na email:filipnguyen0@
Príjmeme brigádničku/predavačku na pozíciu predaj koláčikov
Príjmeme brigádničku/predavačku na pozíciu predaj koláčikov a obsluha výdaja jedla Náplň prace: - predaj koláčov a zákuskov - práca s pokladňou - vydaj jedál z pultov - príprava kávy - udržiavanie čistoty na prevádzke Pracovný čas: LEN VIKENDY sobota - 10:00-19:00 nedeľa - 10:00-19:00 Práca vhodná aj pre študentov a na polovičný pracovný pomer. Platove podmienky: od 4,00€/hod + príplatky za sobotu a nedeľu Miesto: Presov - Lubotice V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle:
Prijmeme brigadničku
Prijmeme brigádničku na balenie do pernikárskej výroby v Holíči s nástupom ihneď. Info na