inzercia, predaj, predám, bazár

Prilba

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám novú prilbu na bicykel, veľkosť M...cena 9€.
Prilba
Podobné inzeráty
Prilba POC Axion Spin / veľkosť XXL / 59-62
Predám úplne novú cyklo unisex prilbu špičkovej značky POC, model Axion Spin, farba biela, veľkosť 59-62 (XL/XXL). Prilba je ľahká, dobre vetraná a s rozšíreným pokrytím okolo spánkov a v zadnej časti hlavy. Axion SPIN, navrhnutá pre trail a enduro jazdcov, reguluje prúdenie vzduchu pomocou vetracích otvorov, aby udržali jazdca v pohode za každých podmienok. Viac fotiek nájdete priamo v inzeráte. Prilba je úplne nová, zabalená v originálnej krabici s visačkami. Je to originál POC prilba z SK-CZ distribúcie. Fotky sú reálne, mnou nafotené. Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania. Cyklo prilba POC Axion SPIN je dokonale vyladená prilba, ktorá vás ochráni aj na trailoch. Poskytuje výnimočné pokrytie tam, kde je to najviac potrebné - to zaisťujú rozšírené ochranné zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy. Spolu s patentovaným systémom silikónových vložiek SPIN (Shearing Pad Inside) je tak vaša hlava v maximálnom bezpečí. Vankúšiky sú umiestnené priamo na hlave cyklistu a môžu sa pohybovať v ľubovoľnom smere. Redukciu síl, ktoré pôsobia na krčnú chrbticu, zase zaisťuje Breakaway systém šiltu. Nastaviteľný šilt sa pri páde odlomí a výraznú časť nárazu tak pohltí. Okrem bezpečnosti sa samozrejme nezabudlo ani na komfort. 360° systém nastavenia veľkosti umožní každému jazdcovi nájsť presné a pohodlné usadenie na hlave. Samozrejmosťou sú optimálne umiestnené vetracie otvory. Ak hľadáte špičkovú prilbu s maximálnou úrovňou bezpečia a pohodlia, s cyklo prilbou POC Axion SPIN chybu neurobíte. Je pripravená aj na tie najtvrdšie pády, ak k nim dôjde. Technický popis: ľahká a výborne odvetraná prilba vhodná aj pre trail a enduro jazdu rozšírené ochranné zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy SPIN (Shearing Pad Inside) - patentovaný systém silikónových vložiek pre maximálnu ochranu a pohodlie 360° systém nastavenia veľkosti pre presné a pohodlné usadenie nastaviteľný šilt s Breakaway systémom pre ochranu krčnej chrbtice pri páde optimálne umiestnené vetracie otvory pre dokonalú ventiláciu počet vetracích otvorov: 12 hmotnosť: 390 g (XXL)
Zjazdová prilba POC Coron Air Spin šedá - veľkosť S / 51-54
Predám úplne novú fullface cyklistickú prilbu špičkovej značky POC, je vhodná pre downhill a enduro, model Coron Air Spin, farba šedá, veľkosť XS-S (51-54). Prilba nebola nikdy použitá ani odskúšaná. Viac fotiek nájdete priamo v inzeráte. Prilba je úplne nová, zabalená v originálnej krabici s visačkami. Je to originál POC prilba z SK-CZ distribúcie. Fotky sú reálne, mnou nafotené. Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania. Vlastnosti prilby POC Coron Air Spin: Zjazdová prilba POC Coron bola vyvinutá s jazdcami tímu POC Martinom Söderströmem a Robinom Wallner tak, aby kombinovala vysokú mieru ochrany s výborným odvetranie a poskytovala celodenné pohodlie. Bola navrhnutá najmä pre súťažné použitie a je certifikovaná pre zjazd a enduro Coron Air Spin využíva škrupinu zo skleného vlákna s výstelkou z EPP, ktorá - na rozdiel od bežne používaného materiálu EPP - schopná odolávať opakovaným nárazom bez trvalého poškodenia a nutnosti výmeny helmy po prvom páde na hlavu. Vďaka tejto konštrukcii je helma schopná odolávať aj silným nárazov, je odolná a ľahká. Prilba rovnako obsahuje značkou POC patentovanú technológiu SPIN, ktorá bola navrhnutá pre eliminovanie rotačných síl, ktoré vznikajú pri pádoch vo vyššej rýchlosti a majú najničivejšie vplyv na mozog. Technológia SPIN dokáže vďaka použitiu špeciálneho polstrovanie eliminovať tieto sily bez ohľadu na to, z akého prichádzajú smeru. Technológia je založená na tom, že polstrovanie umožňuje škrupine prilby pohybovať sa nezávisle na pohybe hlavy jazdca. Helma Coron Air Spin disponuje vylepšenou ventiláciou so sériou vnútorných kanálikov, ktoré poskytujú zvýšenú úroveň odvetranie. To je optimalizované pre celodenné použitie s ohľadom na presuny medzi jednotlivými etapami enduro závodu v teplejších dňoch. Preto je odvetranie uspôsobené tak, že dobre funguje pri vysokých, ale aj nízkych rýchlostiach. Helma navyše ponúka odnímateľné bezpečnosťou polstrovanie v oblasti tvárí, ktoré je využiteľné v prípade úrazu krku či hlavy. Ušné komory sú navrhnuté tak, aby nedochádzalo k zhoršovaniu rovnováhu a vypočutia, chránič brady zvyšuje úroveň ochrany a pritom neobmedzuje dýchanie. Štítok proti slnku sa v prípade nárazu bezpečne uvoľní, aby sa o neho používateľ nezranil. Hlavné prednosti: škrupina zo skleného vlákna výborné odvetranie umožňujúce celodenné nosenie helmy EPP výstelka technológia SPIN pre elimináciu ničivých rotačných síl odnímateľné výstelky tvárou pre prípad úrazyu hlay alebo krku unikátny štítok, ktorý sa pri náraze uvoľní špeciálne ušné komory, ktoré nezhoršujú rovnováhu a vypočutia chránič brady optimalizovaný pre skvelú ochranu a neobmedzené dýchanie vyberateľná a prateľná výstelka jednoduchý systém upínania na pracku dokonale sedia s cyklistickými okuliarmi POC Ora
Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm)
Ostatné zimné Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - [12.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - 1 Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - 2 Detska cyklisticka prilba GIRO Veľkosť S (48-52 cm) - 3 Predám dievčenskú, detsku cyklistickú prilbu kvalitnej značky GIRO. Prilba je nosená, pouzivana ale vo veľmi dobrom stave. Veľkosť hlavy sa dá nastaviť zadným kolieskom na prilbe. 265g
Prilba SIX SIX ONE Comp 2017
Predám integrálnu DH prilbu na bike s odvetraním. Použitá 5x. S úchytmi na GoPro. Lehká integrální přilba od značky 661 v novém, povedeném designu pro rok 2017. Přilba je určená pro horská MTB a BMX kola, vhodná na Downhill, Freeride, 4X, Enduro, BMX. Nový model nabízí množství prvků, které nalezneme na dražších přilbách. Přilba 661 Comp využívá kombinaci plastu a polykarbonátu, vnitřek přilby je vyplněn velmi příjemným a pohodlným polstrováním. Přilba oproti starším modelům disponuje agresivnějším tvarem předního krytu nasávacího otvoru. Díky strategicky rozmístěným ventilačním otvorům přilba dokáže velmi dobře odvětrávat a zároveň přivádět čerstvý vzduch. Větší otvor pro brýle zajistí ještě lepší výhled a není probém i s velkými MX brýlemi. Hledáte-li lehkou a dobře větranou integrální přilbu pro výše zmíněné disciplíny, 661 Comp Bolt je super volba za cenu, která Vás jistě nepoloží. -lehká konstrukce -efektivní odvětrávání -větší otvor pro výhled a brýle -nastavitelný kšilt -vyjímatelné a pratelné polstrování -agresivnější tvar krytu nasávacího otvoru s mřížkou proti hmyzu -12 ventilačních otvorů -splňuje normy (CE1078) ale i dalším CPSC, AS/NZS - kolekce 2017 Barva:červeno-černá Hmotnost: 940 g – velikost M: 56-58cm obvod hlavy cez čelo ;-)
Cyklisticka prilba Bern vel. S - nova
Prilba je uplne nova, zial je velka, prisla pocas dovolenky a uz ju nie je mozne vratit. Prilba je velkost S. Povodna cena prilby bola 82 EUR. Predam ju za 35 EUR, cena je pevna. Je to cyklisticka prilba, vhodna aj ako damska prilba.
Prilba LAZER JACKAL MIPS - MTB
Predám MTB prilbu LAZER JACKAL MIPS zelenej farby. V dobrom stave, použitá na cca 8 výjazdoch. Prilba je ešte v záruke do konca februára 2023. Pri rýchlom jednaní rozumná dohoda na cene. Prilba Jackal vám poskytne nevídaný komfort a bezpečnosť počas vašej jazdy. ATS Advanced Turnfit systém upínania umožňuje rýchle 360° vertikálne aj horizontálne nastavenie pre maximálne pohodlie. Magnetická pracka uľahčuje upínanie aj v prípade, že máte rukavice. Prilba má vpredu dostatok miesta pre nosenie downhillových okuliarov, ktoré možno uložiť aj na vrch prilby. V zadnej časti prilby je silikónový lem, ktorý pomáha udržať okuliare na mieste. Strategicky umiestnené vetracie otvory a špeciálne vstupy na čele vás udržia v chlade aj pri dlhých letných výšľapoch. Nastaviteľný štit je možné umiestniť do 4 pozícii. Na prilbu je možné upevniť LED svetlo pre vyššiu viditeľnosť alebo kameru, aby ste si mohli vaše jazdy natočiť. VLASTNOSTI: Fit systém: ATS Advanced Turnfit System Konštrukcia: In-Mold Vetranie: 22 otvorov Hmotnosť: 340g (S) Certifikát: CE - CPSC - AS Veľkosť: M (55-59) Crash replacement program – zľava na kúpu novej prilby v prípade poškodenia pri páde. Recenzia: