inzercia, predaj, predám, bazár

Prilba Giro Encore 2 veľkosť L 59-62,5 cm

Kategória: Lyžovanie

Lyžiarska snowboardová prilba.
Prilba Giro Encore 2 veľkosť L 59-62,5 cm
Podobné inzeráty
GIRO ARTICLE Pôvodná cena:169EUR Lyžiarske okuliare
Predám Lyžarske okuliare GIRO ARTICLE Pôvodná cena:169EUR (nahrádné sklíčko poškodenie viď foto č.6)Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023)Nakupujte všetky Giro Úplne nové vybavenie pre tieto vaše špecifikácie. Okuliare Giro Article sú nabité dobrými vecami – polorámová základňa EXV s trojvrstvovou tvárovou penou a kompatibilitou s prilbou všetko začína, zatiaľ čo súprava torických, sférických šošoviek Zeiss zakrýva vaše základne pre absolútnu čistotu v takmer akomkoľvek svetle. podmienky. Detaily produktu Rám Expansion View (EXV) Frame – Tento prelomový nový dizajn rámu, zdokonalený v testovacom laboratóriu Giro v Scotts Valley v Kalifornii, poskytuje bezkonkurenčné periférne videnie. Giro začal s okuliarmi kompatibilnými s prilbou, potom oholil okraj rámu a pridal bezrámové zóny na optimalizáciu masívnej sférickej šošovky zameranej na najlepšie možné periférne videnie v okuliaroch. Okuliare Super Fit™ OTG Medium – Giro sú navrhnuté s odkazmi na anatomické merania a vstup jazdca pre produkt, ktorý sedí a funguje na najvyššej úrovni. Objektív Systém výmeny šošovky Slash Seal Torické sférické vstrekované šošovky – Sférický tvar, táto vstrekovaná šošovka napodobňuje tvar ľudského oka, čím poskytuje vynikajúcu optiku a zároveň vytvára väčší objem vzduchu vo vnútri okuliarov, aby sa zabránilo zahmlievaniu. Výrobu, testovanie a kontrolu kvality všetkých sférických šošoviek Giro zabezpečuje spoločnosť Zeiss, globálny líder v oblasti optických technológií a fotografie. VIVID Lens by Zeiss – Patentovaná technológia šošoviek – vyvinutá spoločnosťou Giro v spolupráci so spoločnosťou Zeiss Optics – ktorá zlepšuje vizuálny zážitok na snehu vylepšením kontrastu a definície. VIVID znižuje únavu očí, zlepšuje reakčný čas, zvyšuje sebadôveru a poskytuje presné videnie bez presýtenia farieb. VIVID efektívne manipuluje so svetlom tým, že necháva kontrast zosilňujúce modré svetlo a zároveň blokuje škodlivé UV svetlo. VIVID filtruje opar a oslobodzuje vaše oči, aby si všimli vašu líniu a sústredili sa na vychutnávanie si zážitku z jazdy. Povrchová úprava proti zahmlievaniu – Každá šošovka okuliarov Giro má povrchovú úpravu proti zahmlievaniu, aby bol váš zrak a zážitok z jazdy na mieste. Vetranie EVAK Vent Technology – Používa novú penu vyrobenú z ultra odolného, nenasiakavého materiálu. Vetracie otvory EVAK minimalizujú možnosť zahmlievania tým, že uvoľňujú vlhkosť a zároveň vytvárajú bariéru od prvkov. Popruh Adapt Strap – Vymeniteľný remienok na okuliare vám umožní prispôsobiť si okuliare tak, aby ladili alebo kontrastovali so zvyškom vášho oblečenia. Pena na tvár Trojvrstvová tvárová pena s mikroflísovou povrchovou úpravou – trojitá tvárová pena je trojdielny systém, ktorý poskytuje plyšovú kontaktnú vrstvu na tvári, super mäkkú strednú vrstvu, ktorá umožňuje maximálne obrysy, a odolnú zadnú vrstvu spojenú s rámom okuliarov.
Lyžiarska prilba Giro XS Nova
Giro Pri nosení prilby GIRO sa nemusíte obávať vážneho úrazu na lyžiach. Zabezpečí totiž spoľahlivú ochranu vašej hlavy. Tento model je vhodný pre deti. Prilbe dominuje mäkký materiál pokrývajúci uši, vďaka čomu má nižšiu hmotnosť. In-mold technológia zariadila, aby lyžiarska prilba zostala ľahká. Podstatné vlastnosti prilby GIRO model je navrhnutý pre deti Typ: mäkké uši Technológia In-mold znižuje hmotnosť prilby Veľkosť prilby: XS (49-52 cm) Ventilácia prilby Giro: Super Cool otvory 49-52 Výrobce: Giro Dovoz Nemecko pc 69,95 Dá sa poslať
lyžiarska Prilba GIRo , lyžiarske okuliare
Predam lyžiarsku prilbu GIro EDIT adult 52 do 55 , nastavitelná , je najlahsia od znacky GIRO nenápadný držiak na kameru GoPro. Jednoducho sa do neho môže nasadiť a rovnako vybrať. Manipulácia a nastavenie kamery v držiaku je taktiež jednoduché. Low profile dizajn zaručí kompaktný vzhľad na hlave a bezchybnú kompatibilitu s okuliarmi Giro. Veľkosť prilby sa prispôsobí hlave prostredníctvom malého kolieska v zadnej časti Roc Loc 5 Fit System. Odvetranie je zabezpečené prostredníctvom 10 Super Cool otvorov, vetracieho otvoru Stack Vent, ktorý je v prednej časti prilby a skvele spolupracuje s lyžiarskymi okuliarmi Giro. Ku kvalitnému odvetraniu taktiež prispieva Thermostat™ Control , možnosť uzatvárať a otvárať odvetranie prilby. Vnútorná výplň prilby X-Static Anti-Bacterial Padding sa postará o vetky zárodky baktérii a je samozrejme vyberateľná. - inmould kontrukcia - Trip Clip Helmet Carry System - skoba na jednoduché nosenie prilby - držiak na okuliare v zadnej časti prilby iba 375 g. cena 48 Eur . Prilba cena 48 eur . Predam okuliare nikdy nepouzite Hubo , original zabalene ,Zrkadlové sklo s efektom dúhy dvojité sklo , proti roseniu , 100% UV400 vrátane ochranného vrecka antifog povlak Cena okuliare 30 Eur .
GIRO PC: 119EUR
Predám lyžiarske okuliare GIRO Pôvodná cena: 119EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (01122023) Šošovky Crisp Zeiss, profilový rám, široké zorné pole - všetko za viac ako primeranú cenu. Giro rozdrví trh so štýlom, pohodlím a kompatibilitou s prilbou v jednom dizajne. Vlastnosti Technológia rozšírenia zobrazenia (EXV) Trojvrstvová tvárová pena s mikrovlnou vrstvou Proti zahmlievaniu Bezproblémová kompatibilita so všetkými prilbami Giro Sférický objektív pre zníženie skreslenia (01122023)
GIRO ONSET PC: 150 EUR Lyžiarske okuliare
Predám lyžiarske okuliare GIRO ONSET PC: 150 EUR (škrabanec na sklíčku) Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (01122023) Šošovky Crisp Zeiss, nízkoprofilový rám, široké zorné pole - všetko za viac ako primeranú cenu. Giro Onset rozdrví trh so štýlom, pohodlím a kompatibilitou s prilbou v jednom dizajne. Vlastnosti Technológia rozšírenia zobrazenia (EXV) Trojvrstvová tvárová pena s mikrovlnou vrstvou Proti zahmlievaniu Bezproblémová kompatibilita so všetkými prilbami Giro Sférický objektív pre zníženie skreslenia (01122023)
GIRO Vue MIPS Mat Black L
Predam novu prilbu GIRO Vue MIPS Mat Black L, model 2021/22. unisex, so štítom, čierna, veľkosť 59-62.5 cm, MIPS, hmotnosť 500g - Giro pre perfektnú bezpečnosť a pohodlie na svahu - In Mold konštrukcia pre účinnú absorpciu nárazov - Optimálne odvetrávanie vďaka Thermostat Control - Stack Ventilation podporujúci odvetrávanie okuliarov - Technológia MIPS pre vysokú ochranu hlavy v prípade pádu - Výškové nastavenie prilby zaisťuje systém Vertical Tuning - Upínacie koliesko In Firm pre precízne upnutie prilby Giro Vue - Antibakteriálne výstelky Polar Power Grid