inzercia, predaj, predám, bazár

Prilba, helma Scorpion Exo tech

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám preklápaciu prilbu na motocykel zn. Scorpion Exo tech, čierna lesklá. Veľkosť XL.
Prilba je úplne nová, iba vyskúšaná.
Kompletné balenie s pinlockom a náhradnými dielikmi.
Vynikajúca prilba pre toho kto rád jazdí s otvorenou prilbou, oveľa lepšie ako vyklápacie, ktoré robia odpor vzduchu. Veľmi vhodné na chopper, cruiser. Dôvod predaja prechod z Choppra na enduro-chcem farebnú :)
Pôvodná cena 300€.
Prilba, helma Scorpion Exo tech
Podobné inzeráty
Prilba Scorpion EXO 3000 Air
Predám novú prilbu SCORPION EXO-3000 AIR. Veľkosť 3XL (v skutočnosti skúšaná veľkosť medzi XL a XXL 62-63cm). Dofukovanie lícnice podľa potreby pre lepšie pohodlie. Veľký brat EXO-910 AIR. Tento model EXO-3000 AIR má rovnaké modulárne funkcie ako model 910, ale s novým štýlom a vláknovou škrupinou TCT! Vylepšený o dlhoročné skúsenosti s EXO-900 a 910 AIR, táto špičková modulárna prilba vyhovuje vašim potrebám v každom prípade. Vlastnosti: ULTRA-TCT: Revolučná nová technológia pre-preg, vyvinutá spoločnosťou Scorpion EXO ™, ponúka bezkonkurenčnú ochranu. Extrémne ľahká, degresívna integrita pri náraze absorbuje viac energie 3D KONTUR ELLIP-TEC ™ RATCHET SYSTEM: Ľahké, bezpečné, beznástrojové zmeny plexi za pár sekúnd. Počas zatvárania vytiahnite priezor proti tesneniu výrezu, aby ste zaistili správne utesnenie. SPEED VIEW: Stiahnuteľná slnečná clona - na obidvoch stranách ošetrená antifogom PINLOCK® 100% MAX VISION® 3D: Pinlock® 100% Max Vision® zaisťuje 100% videnie bez zahmlievania. LINKOVÁ LÁTKA KWIKWICK III® BRADOVÝ DEFLEKTOR: Dychový box pomáha jazdcovi dobre dýchať bez toho, aby zvlhčil vnútro plexi AIRFIT® LINER INFLATION SYSTEM: Nafukovací systém chráničov tváre pre dokonalé prispôsobenie. 3 VEĽKOSTI ŠKRUPINY: Na optimalizáciu hmotnosti, pohodlia a pohodlia sú niektoré prilby Scorpion EXO ™ postavené so 4 rozmermi škrupiny a 6 vložkami EPS. KWIKFIT: lícnice umožňujú použitie najbežnejších štýlov okuliarov. FACESHIELD LOCK: Bezpečne uzamkne štít na svojom mieste Príprava na komunikátor.
Prilby Scorpion
Predám nové prilby Scorpion EXO 390(M)90€,EXO490(XL)110€,EXO500(L)130€. Integrálna prilba Scorpion EXO-390 CLARA Vyrobená z polykarbonátu. Prilba je štandardne dodávaná s čírym plexisklom. Plexisklo má prípravu pre proti zahmlievaciu fóliu (fólia nie je súčasťou). Ellip-Tec™ System umožňuje veľmi ľahkú a rýchlu výmenu plexiskla bez použitia akéhokoľvek náradia. Nastaviteľná ventilácia spoločne s aerodynamickým zadným spojlerom maximalizujú prúdenie vzduchu cez prilbu. Prilba umožňuje nosenie všetkých dioptrických okuliarov. Plne vyberateľný a prateľný interiér. Zapínanie prilby mikroprackou. Bradový deflektor. Homologizácia ECE 22.05. Hmotnosť 1500 g (+ / - 50 g) Scorpion EXO-490 TOUR Športovo/cestovná motocyklová prilba Materiál škrupiny: termoplast novej generácie Tri veľkosti škrupiny Regulovateľný ventilačný systém Číry priezor Pinlock MaxVision® Pinlock fólia nie je súčasťou balenia - nutné dokúpiť! Systém pre jednoduchú výmenu priezoru bez použitia náradia Elip-Tec Integrovaná slnečná clona SpeedView™ Vyberateľné čalúnenie z moderného hypoalergénneho materiálu KwikWick2® Zmäkčené lícnice KwikFit™ s úpravou pre jednoduché nasadenie dioptrických okuliarov Bradový a nosový deflektor prispievajúci k zníženiu hluku Jednoduché zapínanie prackou CE homologizácia Hmotnosť od 1450 g (+/-50 g) Moto prilba Scorpion EXO-500 AIR ARDENT Materiál: Termoplast novej generácie, 3 veľkosti škrupiny. Výbava: Plexisklo MAXVISION vrátane Pinlock systému (dvojité, rozoberateľné sklo - nikdy sa nezahmlieva). Vnútorná tmavá sklopná clona. AIR FIT systém k dofúknutiu lícnych vypchávok. Bradový a nosový deflektor. Homologizácia ECE 22-05 Certified a TÜV (nemecká homologizácia). Vyberateľný antibakteriálny prateľný interiér. Vetrací uzatvárateľný otvor na brade a 2krát na čele prilby. O odvod vodnej pary sa stará zadný spojler prilby. Zapínanie pomocou rýchlo-upínacej pracky. Hmotnosť: 1650 gramov. Prilba štandardne dodávaná s čírym plexisklom.
Prilby Scorpion
Predám nové prilby Scorpion EXO 390(M)90€,EXO500(L)130€. Integrálna prilba Scorpion EXO-390 CLARA Vyrobená z polykarbonátu. Prilba je štandardne dodávaná s čírym plexisklom. Plexisklo má prípravu pre proti zahmlievaciu fóliu (fólia nie je súčasťou). Ellip-Tec™ System umožňuje veľmi ľahkú a rýchlu výmenu plexiskla bez použitia akéhokoľvek náradia. Nastaviteľná ventilácia spoločne s aerodynamickým zadným spojlerom maximalizujú prúdenie vzduchu cez prilbu. Prilba umožňuje nosenie všetkých dioptrických okuliarov. Plne vyberateľný a prateľný interiér. Zapínanie prilby mikroprackou. Bradový deflektor. Homologizácia ECE 22.05. Hmotnosť 1500 g (+ / - 50 g) Moto prilba Scorpion EXO-500 AIR ARDENT Materiál: Termoplast novej generácie, 3 veľkosti škrupiny. Výbava: Plexisklo MAXVISION vrátane Pinlock systému (dvojité, rozoberateľné sklo - nikdy sa nezahmlieva). Vnútorná tmavá sklopná clona. AIR FIT systém k dofúknutiu lícnych vypchávok. Bradový a nosový deflektor. Homologizácia ECE 22-05 Certified a TÜV (nemecká homologizácia). Vyberateľný antibakteriálny prateľný interiér. Vetrací uzatvárateľný otvor na brade a 2krát na čele prilby. O odvod vodnej pary sa stará zadný spojler prilby. Zapínanie pomocou rýchlo-upínacej pracky. Hmotnosť: 1650 gramov. Prilba štandardne dodávaná s čírym plexisklom.
Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO Solid čierna matná
Predám prilbu, málo nosená(10x), ak bola na hlave tak len s kuklou, vložka je vyprata, prilba nenesie žiadne známky opotrebenia, predavam, lebo sa mi zrejme zväčšila hlava ???? je to veľkosť XXL. Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO Solid čierna matná Prilba je vyrobená z polykarbonátu. Odnímateľná bradová časť. Prilbe dominuje vrchná a bradová ventilácia. Vnútorná sklápacia slnečná clona. V prilbe možno nosiť všetky dioptrické okuliare. Hypoalergénny, plne vyberateľný a prateľný interiér. Zapínanie prilby mikroprackou. Homologizácia ECE 22.05. Hmotnosť 1300 g (+ / - 50 g). Požadujete integrálnu a otvorenú prilbu v jednom jedinom modeli? Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO je pre vás ako stvorená! Cena novej bola 199€, mierna dohoda na cene je možná
Helma Scorpion EXO-520 AIR Solid čierna matná - Veľkosť : XL
Predám túto helmu Scorpion EXO-520 AIR Solid čierna matná - Veľkosť : XL kúpenú 19.6.2022. Je ako nová, predal som motorku tak predávam aj veci čo som ku nej mal. Prilba je vyrobená z polykarbonátu. AirFit® system - systém pre dofukovanie lícnych vypchávok. Vyberateľný a prateľný antibakteriálny interiér KwikWick®. KwikFit™ - priestor pre okuliare, t. j. úprava interiéru umožňujúca použitie väčšiny štandardných typov dioptrických okuliarov v prilbe. Ellip-Tec™ Ratchet System umožňuje veľmi ľahkú a rýchlu výmenu plexiskla bez použitia akéhokoľvek náradia do 10 sekúnd. SpeedView® - vnútorná tmavá clona s antifogovou úpravou, možnosť nastavenia výšky clony. Prilba je štandardne dodávaná s čírym plexisklom (plexisklo na obrázku je iba ilustračné a nie je súčasťou prilby). Plexisklo s prípravou pre Pinlock. Pinlock je súčasťou balenia prilby. Tri vrchné, jedna bradová ventilácia. Certifikácia ECE 22.05 Kvalitne spracovaná a inovatívna prilba EXO-520 značky Scorpion. PARAMETRE Pinlock folia Antibakteriálne interiér Slnečná clona Dofuk lícnic Priestor pre okuliare Ventilácia
Prilba, helma Scorpion Exo tech
Predám preklápaciu prilbu na motocykel zn. Scorpion Exo tech, čierna lesklá. Veľkosť XL. Prilba je úplne nová, iba vyskúšaná. Nesadla Veľkosť. Kompletné balenie s pinlockom a náhradnými dielikmi. Vynikajúca prilba pre toho kto rád jazdí s otvorenou prilbou, oveľa lepšie ako vyklápacie, ktoré robia odpor vzduchu. Veľmi vhodné na chopper, cruiser. Pôvodná cena 300€.