inzercia, predaj, predám, bazár

Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO Solid čierna matná

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám prilbu, málo nosená(10x), ak bola na hlave tak len s kuklou, vložka je vyprata, prilba nenesie žiadne známky opotrebenia, predavam, lebo sa mi zrejme zväčšila hlava ???? je to veľkosť XXL.
Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO Solid čierna matná
Prilba je vyrobená z polykarbonátu.

Odnímateľná bradová časť.

Prilbe dominuje vrchná a bradová ventilácia.

Vnútorná sklápacia slnečná clona.

V prilbe možno nosiť všetky dioptrické okuliare.

Hypoalergénny, plne vyberateľný a prateľný interiér.

Zapínanie prilby mikroprackou.

Homologizácia ECE 22.05.

Hmotnosť 1300 g (+ / - 50 g).


Požadujete integrálnu a otvorenú prilbu v jednom jedinom modeli?

Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO je pre vás ako stvorená!

Cena novej bola 199€, mierna dohoda na cene je možná
Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO Solid čierna matná
Podobné inzeráty
Prilba Scorpion EXO 3000 Air
Predám novú prilbu SCORPION EXO-3000 AIR. Veľkosť 3XL (v skutočnosti skúšaná veľkosť medzi XL a XXL 62-63cm). Dofukovanie lícnice podľa potreby pre lepšie pohodlie. Veľký brat EXO-910 AIR. Tento model EXO-3000 AIR má rovnaké modulárne funkcie ako model 910, ale s novým štýlom a vláknovou škrupinou TCT! Vylepšený o dlhoročné skúsenosti s EXO-900 a 910 AIR, táto špičková modulárna prilba vyhovuje vašim potrebám v každom prípade. Vlastnosti: ULTRA-TCT: Revolučná nová technológia pre-preg, vyvinutá spoločnosťou Scorpion EXO ™, ponúka bezkonkurenčnú ochranu. Extrémne ľahká, degresívna integrita pri náraze absorbuje viac energie 3D KONTUR ELLIP-TEC ™ RATCHET SYSTEM: Ľahké, bezpečné, beznástrojové zmeny plexi za pár sekúnd. Počas zatvárania vytiahnite priezor proti tesneniu výrezu, aby ste zaistili správne utesnenie. SPEED VIEW: Stiahnuteľná slnečná clona - na obidvoch stranách ošetrená antifogom PINLOCK® 100% MAX VISION® 3D: Pinlock® 100% Max Vision® zaisťuje 100% videnie bez zahmlievania. LINKOVÁ LÁTKA KWIKWICK III® BRADOVÝ DEFLEKTOR: Dychový box pomáha jazdcovi dobre dýchať bez toho, aby zvlhčil vnútro plexi AIRFIT® LINER INFLATION SYSTEM: Nafukovací systém chráničov tváre pre dokonalé prispôsobenie. 3 VEĽKOSTI ŠKRUPINY: Na optimalizáciu hmotnosti, pohodlia a pohodlia sú niektoré prilby Scorpion EXO ™ postavené so 4 rozmermi škrupiny a 6 vložkami EPS. KWIKFIT: lícnice umožňujú použitie najbežnejších štýlov okuliarov. FACESHIELD LOCK: Bezpečne uzamkne štít na svojom mieste Príprava na komunikátor.
Helma Scorpion EXO-520 AIR Solid čierna matná - Veľkosť : XL
Predám túto helmu Scorpion EXO-520 AIR Solid čierna matná - Veľkosť : XL kúpenú 19.6.2022. Je ako nová, predal som motorku tak predávam aj veci čo som ku nej mal. Prilba je vyrobená z polykarbonátu. AirFit® system - systém pre dofukovanie lícnych vypchávok. Vyberateľný a prateľný antibakteriálny interiér KwikWick®. KwikFit™ - priestor pre okuliare, t. j. úprava interiéru umožňujúca použitie väčšiny štandardných typov dioptrických okuliarov v prilbe. Ellip-Tec™ Ratchet System umožňuje veľmi ľahkú a rýchlu výmenu plexiskla bez použitia akéhokoľvek náradia do 10 sekúnd. SpeedView® - vnútorná tmavá clona s antifogovou úpravou, možnosť nastavenia výšky clony. Prilba je štandardne dodávaná s čírym plexisklom (plexisklo na obrázku je iba ilustračné a nie je súčasťou prilby). Plexisklo s prípravou pre Pinlock. Pinlock je súčasťou balenia prilby. Tri vrchné, jedna bradová ventilácia. Certifikácia ECE 22.05 Kvalitne spracovaná a inovatívna prilba EXO-520 značky Scorpion. PARAMETRE Pinlock folia Antibakteriálne interiér Slnečná clona Dofuk lícnic Priestor pre okuliare Ventilácia
Prilby Scorpion
Predám nové prilby Scorpion EXO 390(M)90€,EXO490(XL)110€,EXO500(L)130€. Integrálna prilba Scorpion EXO-390 CLARA Vyrobená z polykarbonátu. Prilba je štandardne dodávaná s čírym plexisklom. Plexisklo má prípravu pre proti zahmlievaciu fóliu (fólia nie je súčasťou). Ellip-Tec™ System umožňuje veľmi ľahkú a rýchlu výmenu plexiskla bez použitia akéhokoľvek náradia. Nastaviteľná ventilácia spoločne s aerodynamickým zadným spojlerom maximalizujú prúdenie vzduchu cez prilbu. Prilba umožňuje nosenie všetkých dioptrických okuliarov. Plne vyberateľný a prateľný interiér. Zapínanie prilby mikroprackou. Bradový deflektor. Homologizácia ECE 22.05. Hmotnosť 1500 g (+ / - 50 g) Scorpion EXO-490 TOUR Športovo/cestovná motocyklová prilba Materiál škrupiny: termoplast novej generácie Tri veľkosti škrupiny Regulovateľný ventilačný systém Číry priezor Pinlock MaxVision® Pinlock fólia nie je súčasťou balenia - nutné dokúpiť! Systém pre jednoduchú výmenu priezoru bez použitia náradia Elip-Tec Integrovaná slnečná clona SpeedView™ Vyberateľné čalúnenie z moderného hypoalergénneho materiálu KwikWick2® Zmäkčené lícnice KwikFit™ s úpravou pre jednoduché nasadenie dioptrických okuliarov Bradový a nosový deflektor prispievajúci k zníženiu hluku Jednoduché zapínanie prackou CE homologizácia Hmotnosť od 1450 g (+/-50 g) Moto prilba Scorpion EXO-500 AIR ARDENT Materiál: Termoplast novej generácie, 3 veľkosti škrupiny. Výbava: Plexisklo MAXVISION vrátane Pinlock systému (dvojité, rozoberateľné sklo - nikdy sa nezahmlieva). Vnútorná tmavá sklopná clona. AIR FIT systém k dofúknutiu lícnych vypchávok. Bradový a nosový deflektor. Homologizácia ECE 22-05 Certified a TÜV (nemecká homologizácia). Vyberateľný antibakteriálny prateľný interiér. Vetrací uzatvárateľný otvor na brade a 2krát na čele prilby. O odvod vodnej pary sa stará zadný spojler prilby. Zapínanie pomocou rýchlo-upínacej pracky. Hmotnosť: 1650 gramov. Prilba štandardne dodávaná s čírym plexisklom.
Scorpion EXO-COMBAT EVO Solid
Priľba Scorpion EXO-COMBAT EVO Solid, čierna matná, málo používané, vo veľmi dobrom stave, ako nové, veľkosť L.
Prilby Scorpion
Predám nové prilby Scorpion EXO 390(M)90€,EXO500(L)130€. Integrálna prilba Scorpion EXO-390 CLARA Vyrobená z polykarbonátu. Prilba je štandardne dodávaná s čírym plexisklom. Plexisklo má prípravu pre proti zahmlievaciu fóliu (fólia nie je súčasťou). Ellip-Tec™ System umožňuje veľmi ľahkú a rýchlu výmenu plexiskla bez použitia akéhokoľvek náradia. Nastaviteľná ventilácia spoločne s aerodynamickým zadným spojlerom maximalizujú prúdenie vzduchu cez prilbu. Prilba umožňuje nosenie všetkých dioptrických okuliarov. Plne vyberateľný a prateľný interiér. Zapínanie prilby mikroprackou. Bradový deflektor. Homologizácia ECE 22.05. Hmotnosť 1500 g (+ / - 50 g) Moto prilba Scorpion EXO-500 AIR ARDENT Materiál: Termoplast novej generácie, 3 veľkosti škrupiny. Výbava: Plexisklo MAXVISION vrátane Pinlock systému (dvojité, rozoberateľné sklo - nikdy sa nezahmlieva). Vnútorná tmavá sklopná clona. AIR FIT systém k dofúknutiu lícnych vypchávok. Bradový a nosový deflektor. Homologizácia ECE 22-05 Certified a TÜV (nemecká homologizácia). Vyberateľný antibakteriálny prateľný interiér. Vetrací uzatvárateľný otvor na brade a 2krát na čele prilby. O odvod vodnej pary sa stará zadný spojler prilby. Zapínanie pomocou rýchlo-upínacej pracky. Hmotnosť: 1650 gramov. Prilba štandardne dodávaná s čírym plexisklom.
Scorpion EXO-COMBAT EVO Samurai čierno-červená
Prilba je vyrobená z polykarbonátu. Odnímateľná bradová časť. Prilbe dominuje vrchná a bradová ventilácia. Vnútorná sklápacia slnečná clona. V prilbe možno nosiť všetky dioptrické okuliare. Hypoalergénny, plne vyberateľný a prateľný interiér. Zapínanie prilby mikroprackou. Homologizácia ECE 22.05. Hmotnosť 1300 g (+ / - 50 g). Požadujete integrálnu a otvorenú prilbu v jednom jedinom modeli? Prilba Scorpion EXO-COMBAT EVO je pre vás ako stvorená! veľkosť S (ostatné prilby som mal M takže ju treba radšej skúsiť )