inzercia, predaj, predám, bazár

Princíp Varenia

Kategória: Kuchárky

Moderná kuchárska kniha
- menšia škvrnka na zadnej strane

+ poštovné
Princíp Varenia
Podobné inzeráty
Princíp varenia
Predám nerozbalenú knihu - princíp varenia Pôvodná cena 20€
Moje skvelé jedlo , princíp varenia +1 zadarmo
2 knižky za cenu jednej z mojej ponuky
Grilovanie, Nejen romská kuchařka, Židovská kuchyňa
Nejen romská kuchařka – 5 € Židovská kuchyňa – 5 € Tapas – 4 € Všechno o jídle – 8 € Vysoká škola varenia – 8 € Velká mezinárodní kuchařka – 6 € Marie Janků Sandtnerová: Veľká kuchárska kniha – 8 € Veľká rodinná kuchárka – 6 € Ázijská kuchyňa – Malá škola varenia – 4 € Báječné recepty na párty – 3 € Domáce zaváraniny – 6 € Grilovanie Raklet fondue – 3 € Varíme proti rakovine – 8 € Tajomstvo omáčok – 5 € Kuchyňa zdravia – 4 € Pikantní kuchyně Pálivé speciality a aromatická jídla pro každodenní vaření – 4 € Vaříme bez soli – 7 € Ryby a plody mora – 3 € Lexikon – Těstoviny – 6 € Speciality, které vás proslaví – 6 € Těstoviny, rýže a ještě mnohem více – 6 € Zdravá kuchyně – 4 € Grilovanie a letné šaláty – 3 € Kurča – 4 € Cestoviny jednoduché i nápadité – 4 € Burina na zjedenie – 4 € Nápoje pro imunitu – 4 € Mária Hajková: Múčniky – 7 € Cena € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave – Nivy. Urobte si radosť. Pozrite si aj moje ďalšie knihy na
Harmónie zdraví,krásy a vitality Antónia Mačingová
Kniha poslúžila, rada posuniem ďalej. Pôvodná cena 15€ Je v 100%stave. V Žiline a okolí možnosť osobného odberu alebo zasielam po úhrade vopred. (K dispozícii v balícku 3x kniha o strave - rovanký žáner spolu 3knihy 16€) Autorka v této nové knize vysvětluje jednoduchý princip přechodu od běžného stravování, k správnému stravování. Běžné stravování a nevhodný způsob rozmýšlení o sobě, způsobuje to, že jsme snadnou kořistí farmaceutického průmyslu a drahých, často neúčinných doplňků stravy. V knize najdete i velké množství receptů pro lidi, kteří nekonzumují maso. Dále pak ukázku nejen Vánočního menu, ale i příběh Simonky, žákyně Antónie Mačingové. Simonka je jednou z vás. Uvidíte proměnu jejího fyzického těla a v receptech to, jak se při odbourání zděděných a získaných návyků změnila na kreativní mladou ženu, jejíž kuchyně je nejen chutná, ale i zdraví a tělu prospěšná. Pochopila, že jen my sami jsme tou překážkou, která nám brání být spokojenými a šťastnými lidmi. Jojo efekt se neprojeví v tom případě, pokud se nevrátíte do původních stravovacích návyků.
Kniha o využití zvyškov z varenia
Čítaná, bez vady. Už nevyužijem.
Knihy o varení, pečení - kuchárky
Kuchárky: - Veľká škola varenia - Preklad: Roman Mikuláš, 10 Eur, raz čítaná vo výbornom stave, ako nová - je vhodná aj ako darček - Pečieme s pôžitkom: Najlepšie recepty na koláče a zákusky na rôzne príležitosti Annette Wolterová Christian Teubner - cena: 10 Eur, veľmi dobrý stav - Veľká škola pečenia S mnohými receptami a informáciami o prísadách - cena: 10 Eur, veľmi dobrý stav Časopisy o varení Tesco a Albert pridám k nákupu po požiadaní.