inzercia, predaj, predám, bazár

Príprava na Testovanie 9 z matematiky

Kategória: Učebnice, skriptá - ZŠ

5 strán je vypísaných. Prosím písať emailom, telefónne číslo vymyslené.
Príprava na Testovanie 9 z matematiky
Podobné inzeráty
Učebnice matematiky pre 5., 6., a 7. ročník ZŠ
Ponúkam na predaj učebnice z matematiky pre 5., 6., a 7. roč. ZŠ v zachovalom stave. Sú určené na učenie a precvičovanie matematických príkladov, ktoré sa učia žiaci v škole. Spĺňajú základné okruhy matematiky v danom ročníku. Sú úplne čisté, nepopísané. Majú farebný dizajn. Učebnica matematiky pre 5. roč. - VYPREDANÉ Učebnica matematiky pre 6. roč. - VYPREDANÉ Učebnica matematiky pre 7. ročník - V PONUKE EŠTE 1 KS Cena: 3 € za 1 ks + poštovné Pôvodná cena jednej knihy bola 4,90 (viď fotky v prílohe). Samozrejme, možný je aj osobný odber v Poprade. Vydavateľstvo: LiberaTerra Rok vydania: 2015 Viac informácií poskytnem na e-mailovej adrese: viliamnoga@
Testovanie 9
Dobrý deň Predam 3 testovacie učebnice na monitor pre 9 ročník. Testy sú nové , no žiaľ jedna mala od zakúpenia tlačovú chybu na konci má trosku roztrhnutý list, ale je všetko ostatne čitateľné. 1. Testovanie 9 2. Testovanie zo slovenského jazyka a literatúry 3. Testovanie z matematiky Cena je 10+ poštovné.
Testovanie T9
Predám materiál na prípravu na Testovanie T9 z matematiky:Testovanie 9 - Testy z matematiky, cena 5eur. Vyplnena je asi z polovice.
Pomocník z matematiky na prípravu testovanie 9
Pomocník z matematiky na prípravu testovanie 9 NOVÝ ani jedna strana neni popísaná cena 4€
Testovanie 9 z matematiky
Predám testovanie 9 z matematiky
Zbierka úloh z matematiky
Predám zbierky úloh z matematiky, vo veľmi dobrom stave, málo používanú. Zbierka je perfektnou prípravou na monitor a hlavne dobre vysvetľuje konkrétnu látku z matematiky. Zbierka úloh z matematiky pre 5. Ročník ZŠ = 5€ V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č.