inzercia, predaj, predám, bazár

Prírodný Levanduľový sirup - ukľudňujúci

Kategória: Potraviny

Prírodný Levanduľový sirup
Pomáha upokojovať nervovú sústavu, Prispieva k zmierneniu podráždenosti a nervozity, Priaznivo ovplyvňuje funkčnosť tráviacej a vylučovacej sústavy, Prispieva k uvoľneniu žalúdka a čriev, Podporuje prirodzené trávenie a tvorbu žlče, Slúži pri ťažkostiach nervového pôvodu, Pomáha pri nespavosti, Nervovej slabosti, Návaloch krvi a bolestiach hlavy. Užíva sa taktiež pri reume, Príjemne vonia a chutí
Anjelsky jemná levanduľová chuť sirupu Vám navodí krásne sladký spánok, uľaví od bolesti hlavy a migrény. Milé žienky ak Vás trápia menštruačné problémy odložte ružové tabletky a stavte na silu prírody.
Ako dochucovadlo na palacinky či lievance, výborný na panna cottu, fantastické sladidlo do čaju či ako sirup zaliaty minerálkou/vodou, perfektná náhrada časti cukru do rôznych koláčov kedy dodáte cestu jemnú levanduľovú vôňu a chuť, perfektná poleva na muffiny, podľa chuti a fantázie široké využitie.
Cena 250ml/4,10€
500ml/7,30€
Aktuálne v ponuke nasledovné príchute konzumných sirupov: ZÁZVOROVÝ, BAZOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, TYMIANOVÝ, CVIKLOVÝ, ŽIHĽAVOVÝ, PÚPAVOVÝ s levanduľou.
Bylinné - Kamilkový, sirup zo 7 bylín na kašeľ vykašliavanie.
Kontaktujte ma mailom. Ďakujem

Pozrite si moju ponuku možno vás ešte niečo zaujme

Prírodný Levanduľový sirup - ukľudňujúci
Podobné inzeráty
Prírodný Levanduľový sirup - ukľudňujúci
Prírodný Levanduľový sirup Pomáha upokojovať nervovú sústavu, Prispieva k zmierneniu podráždenosti a nervozity, Priaznivo ovplyvňuje funkčnosť tráviacej a vylučovacej sústavy, Prispieva k uvoľneniu žalúdka a čriev, Podporuje prirodzené trávenie a tvorbu žlče, Slúži pri ťažkostiach nervového pôvodu, Pomáha pri nespavosti, Nervovej slabosti, Návaloch krvi a bolestiach hlavy. Užíva sa taktiež pri reume, Príjemne vonia a chutí Anjelsky jemná levanduľová chuť sirupu Vám navodí krásne sladký spánok, uľaví od bolesti hlavy a migrény. Milé žienky ak Vás trápia menštruačné problémy odložte ružové tabletky a stavte na silu prírody. Ako dochucovadlo na palacinky či lievance, výborný na panna cottu, fantastické sladidlo do čaju či ako sirup zaliaty minerálkou/vodou, perfektná náhrada časti cukru do rôznych koláčov kedy dodáte cestu jemnú levanduľovú vôňu a chuť, perfektná poleva na muffiny, podľa chuti a fantázie široké využitie. Obsah 250ml/3,80€. Aktuálne v ponuke nasledovné príchute konzumných sirupov: ZÁZVOROVÝ, BAZOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, TYMIANOVÝ, CVIKLOVÝ, ŽIHĽAVOVÝ, PÚPAVOVÝ s levanduľou. Bylinné - Kamilkový, sirup zo 7 bylín na kašeľ vykašliavanie. Kontaktujte ma mailom. Ďakujem Pozrite si moju ponuku možno vás ešte niečo zaujme
ZÁZVOROVÝ sirup 2023.
Ponúkam na predaj domáci ZÁZVOROVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám momentálne tiež PÚPAVOVÝ sirup, ŽIHĽAVOVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom, TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu a tiež TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ: €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
ZÁZVOROVÝ sirup 2022.
Ponúkam na predaj domáci ZÁZVOROVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám momentálne tiež sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, PÚPAVOVÝ a ŽIHĽAVOVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom, TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu a tiež TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. Vypredané sú už: AGÁTOVÝ, LIPOVÝ, BAZOVÝ, SKOROCELOVÝ sirup od kašľa ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ: €4,30 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,00 / 0,5l TINKTÚRY: €6,50 / 200 ml €3,80 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
PÚPAVOVÝ sirup 2023.
Ponúkam na predaj domáci PÚPAVOVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám tiež: ŽIHĽAVOVÝ, ZÁZVOROVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom a TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu, TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
ŽIHĽAVOVÝ sirup 2023.
Ponúkam na predaj domáci ŽIHĽAVOVÝ sirup bez chemických konzervačných látok. V ponuke mám tiež: PÚPAVOVÝ, ZÁZVOROVÝ sirup, TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom a TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu, TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!
TINKTÚRA z PALINY PRAVEJ.
Ponúkam na predaj domácu TINKTÚRU z PALINY PRAVEJ vhodnú na problémy so žalúdkom. V ponuke mám momentálne tiež ZÁZVOROVÝ sirup, PÚPAVOVÝ sirup, ŽIHĽAVVÝ sirup, TINKTÚRU ZO ŽIHĽAVY DVOJDOMEJ vhodnú na detoxikáciu, chudokrvnosť a dnu a tiež TINKTÚRU z KAPUCÍNKY ako prírodné antibiotikum na prevenciu a liečbu zápalov horných dýchacích ciest a močových ciest. V ponuke budú postupne tiež BAZOVÝ, AGÁTOVÝ, ŠALVIOVÝ, MÄTOVÝ, LIPOVÝ, MEDOVKOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ a tiež SKOROCELOVÝ sirup od kašľa. ZÁZVOROVÝ sirup: €5,00 / 0,7l BYLINKOVÉ sirupy: €4,00 / 0,7l Sirup z PLODOV BAZY ČIERNEJ: €4,50 / 0,7l SKOROCELOVÝ sirup: €6,50 / 0,5l TINKTÚRY: €7,50 / 200 ml €4,50 / 100 ml €2,00 / 40 ml (prípadne iné veľkosti fľaštičiek) Všetko bez problémov posielam aj poštou. Výška poštovného je podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné samozrejme neúčtujem ;-) Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailu alebo sms. ĎAKUJEM!