inzercia, predaj, predám, bazár

Príslušenstvo na analog

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám kanistre na 35mm film (5x matná priehľadná, 5x čierna) , prázdne cievky na 35mm (5ks) a 120 film(4ks). 2x svetloizolacny papier na 120 film, ak by niekto chcel robit bulk load a jeden zpe vyvolaný 120 film, môžeš si s ním cvičiť navíjanie filmu na cievku vyvojnice pri svetle.
Drôtená spúšť 40cm.

Cable release film spool 120 135 canister
Príslušenstvo na analog
Podobné inzeráty
Predám analog fotoaparát Smena 8m
Dobrý deň, predám foťák Smena 8m. Pridávam aj puzdro. Fotoaparát stále funguje. lomo, analog, retro, zssr, 35mm, film, lomography
Fotoaparát analog zn. Carena Top 35F na kinofilm
Predám velmi zachovalý, spolahlivý analog. fotoaparát zn. Carena Top 35F. Zaostrovanie fix fokus, integrovaný blesk pri nepriaznivých svetelných podmienkách. Napájanie 2 ks AAA bat. Počítadlo expozícií, mechanické prevíjanie. Bezpečnostný remienok proti pádu. Cena 35e + poštovné.Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Analóg Minolta Dynax 500si
Predám filmový analóg Využívala som ho na fotenie prírody Stále je vo výbornom stave, nič mu nechýba Pre viac info SMS alebo telefonát
Canon eos 300 + 28-90mm kinofilmová zrkadlovka
Nové analog kúsky aj príslušenstvo k nim dávam pravidelne na Predám tento šikovný a kompaktný foťáčik na kinofilm. Má všetko čo by mohol človek potrebovať; rýhly 7 bodový AF, blesk, všestranný EF bajonet a automatické aj manuálne módy pre začiatočníkov aj pokročilých. Dá sa teda používať podobne ako kompakty, v plnom automate a ako sa človek učí vie prejsť na manuálnejšie módy. Objektív je užitočného rozsahu, vhodný do každej situácie. Je veľmi kompaktný a ľahký, super na doplnenie napríklad k digitálnemu EF systému nakoľko vďaka EF objektívom z neho viete vyťažiť maximum a objektív ide využiť aj na digi. Vzorové fotky z neho pošlem do správy. Osobne PN TT BA alebo pošlem.
Nikon Japan
Nikon F401S Analóg (na film) zaseknutý. Cena 14€. Nikon D70 digitál neviem posúdiť. Nemám k nemu žiadne príslušenstvo. Cena 24€ Predávam, ako na súčiastky, aj keď je možné, že stačí len málo ich spojazdniť... Len osobný odber! Nikon Japan. Ak čítate sú aktuálne!
Príslušenstvo Nikon F
Predám príslušenstvo Nikon v krásnom stave väčšina s krabicami Objektívy Nikkor-S Auto 50mm 1,4 (krabica + záručný list) 130€ Nikkor Auto 28mm 3,5 (krabica) 130€ Nikkor Auto 13,5cm 3,5 (krabica) 230€ Nikkor-Q Auto 20cm 1,4 150€ Nikkor 105mm 2,5 170€ Ostatne príslušenstvo Nikon Photomic FTN Finder (krabica + záručný list) 150€ Nikon F slnečné clony 20€/ks (Niektoré predané) Nikon Compartment Case (krabica) 50€ Pri odbere viac veci dohoda mozna. Pri odbere všetkého spolu cena 800€.