inzercia, predaj, predám, bazár

Príslušenstvo na robot ETA 0010

Kategória: Ostatné

Predám príslušenstvo na kuchynský robot ETA 010
motor ETA 0010- 25eur
prevodovka- 20eur
mlynček na mak- 20eur
mlynček na kávu- 20eur
hnetač- 15eur
šľahač- 15eur
veľký a malý mixér- 20ur
Poprosím kontaktovať na e-mail, telefonicky, na SMS neodpovedám.
Príslušenstvo na robot ETA 0010
Podobné inzeráty
Príslušenstvo na robot ETA 0010
Predám príslušenstvo na kuchynský robot ETA 010 motor ETA 0010- 25eur- PREDANÉ prevodovka- 20eur- PREDANÉ mlynček na mak- 20eur- PREDANÉ mlynček na kávu- 20eur hnetač a šľahač- 20eur veľký mixér-20eur-PREDANÉ malý mixér- 20eur Poprosím kontaktovať na e-mail, telefonicky, na SMS neodpovedám.
Robot na závesy Robot SwitchBot/bluetooth
S Robot SwitchBot Curtain Rod 2 budete rozťahovať a zaťahovať závesy prostredníctvom mobilnej aplikácie bez nutnosti vstávať z pohovky. Samozrejmosťou je aj naplánovanie časov, kedy sa majú závesy samy roztiahnuť či zatiahnuť. Robot SwitchBot Curtain Rod 2 utiahne až 8 kg záťaže. switch Robot SwitchBot Curtain Rod 2 premení vaše závesy v múdra zariadenia Podporuje technológiu Bluetooth Je pripravený až na 8 kg záťaž Možno prepojiť s mobilnou aplikáciou Robot SwitchBot Curtain Rod 2 je kompatibilný s Androidom aj iOS Komunikuje s hlasovými asistentmi Kompatibilita s hlasovými asistentmi Robot SwitchBot Curtain Rod 2 je možné prepojiť s centrálnou jednotkou SwitchBot Hub Mini, vďaka ktorej budete môcť ovládať vaše závesy nech už ste kdekoľvek. Robot SwitchBot Curtain Rod 2 je kompatibilný s operačnými systémami Android aj iOS. Pre ešte väčší komfort ho môžete prepojiť s hlasovými asistentmi. Komunikuje s Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri skratky a Samsung Smart Things. Robot SwitchBot Curtain Rod 2 môžete tiež pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom.
Prachové filtre / sáčky / na vysávače Eta
Predám nové prachové filtre / sáčkx / na vysávače ETA : 1. horný rad zľava - 4x - ETA č. 406, 407 a 408 2.5x na vysávač ETA č.0427, 1427, a 2427 š. 4x ETA č. 424 spodný rad 1x ETA neviem na aký typ Predám len všetky sáčky spolu za celkovú cenu 2.- eura + poštovné 2.- eurá, alebo osobný odber v Bratislava. NIE SMS, nie dobierka, inzerát je platný do zmazania.
NOVÁ ETA vakuovačka a vakuovaci box
Vákuujte potraviny! Predĺžite tak ich trvanlivosť a zabránite plytvaniu. Vákuovací set ETA 0028 99040 je inteligentným príslušenstvom ku kuchynským robotom Gratus (ETA 0028/0038), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128/1128/3128/4128), Meno/Mezo (ETA 0030/00) Set môžete využiť aj na ochranu najrôznejších predmetov, dokumentov a cenností pred nežiaducimi vplyvmi. Okrem vákuovačky nájdete v balení aj praktický transparentný vákuový box s objemom 670 ml. Box je vyrobený zo zdravotne nezávadného BPA free materiálu. Neabsorbuje tak vôňu, chuť ani farbu potravín. Vo vákuovom boxe môžete potraviny skladovať v chladničke aj mrazničke. Pre väčšiu prehľadnosť môžete na veku označiť aj dátum vákuovania. Vákuový box je možné umývať v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti: Uchovávanie potravín umožní až 5× dlhšiu trvanlivosť Zdravotne nezávadný BPA free materiál neabsorbuje vôňu, chuť ani farbu potravín Dve intenzity sily vákuovania: normálne, silne Vhodná na ochranu predmetov a dokumentov pred vlhkosťou a nežiaducimi vplyvmi Veľmi rýchle zostavenie, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba
Eta mixér na kuchynský robot Gratus
Predám Eta mixér na kuchynský robot Eta Gratus. Nevyužijem. Nový, zabalený.
Kuchynský robot ETA 0021
Predám kuchynský robot ETA 0021 so všetkým príslušenstvom, ktoré bolo ku nemu. Tento robot bol skutočne len minimálne používaný a väčšinu času len odpočíval v krabici. Je naozaj ako nový a sú ku nemu aj nejaké tesnenia navyše. Vhodný je pre niekoho, kto tento typ stroja potrebuje napr. na výrobu klobás, mletie mäsa, robenie rôznych plniek a pod. Vhodný je aj pre nejakého zberateľa, prípadne pre niekoho kto podobný stroj má, ale chýbajú mu ku nemu diely. Prosím, len seriózny záujem. Ďakujem.