inzercia, predaj, predám, bazár

Pristroj na meranie detekcnymi trubickami

Kategória: Ostatné

Presam pristroj na meranie plynov detekcnymi trubickami. Pristroj znacky Universal. Je k nemu kozene puzdro.
Pristroj na meranie detekcnymi trubickami
Podobné inzeráty
Predám detský teplomer NUK 2v1
TEPLOMER NUK Detský teplomer 2v1 pre rýchle a pohodlné meranie teploty v ušku a na spánku za použitia infračerveného senzora. Teplomer môže byť používaný aj na meranie teploty detskej stravy, alebo teploty vody na kúpanie či vzduchu v detskej izbe. POPIS: Pre meranie teploty v ušku a na spánku za použitia infračerveného senzora. 2 metódy merania v jednom prístroji – v ušku a na spánku. Presný výsledok za pár sekúnd. Extra – malý merací nástavec – ideálny pre detské uško. Okamžité varovanie pri zvýšenej teplote LED kontrolkou LCD display , ktorý ukazuje zmeranú hodnotu. S pridaným displayom pre meranie teploty v miestnosti , tichý mode a pamäť. Telesná teplota je dôležitým ukazovateľom zdravia dieťaťa. Preto je pre rodičov obzvlášť dôležité , aby mohli jeho teplotu zmerať presne a bez komplikácií. S NUK Detským teplomerom 2 v 1 je to veľmi ľahké a jemné. NUK Detský teplomer 2 v 1 je vybavený inovatívnou , extra malou meracou koncovkou s infračerveným vysielačom. Toto umožňuje zmerať detskú teplotu v ušku počas jednej sekundy. Alternatívne môžu rodičia tiež prejsť dieťaťu po spánku a počas 5 sekúnd dostanem tiež úplne presný výsledok. Šetrné pre dieťa , bez komplikácií pre rodičov. Meranie teploty telíčka je vďaka extra malému meraciemu nadstavcu obzvlášť jemné. Pri zvýšenej teplote sa LED svetielko na meracej špičke rozsvieti na červeno a pri normálnej teplote sa rozsvieti zelene. S funkciou pamäti. Vďaka pamäti teplomeru je po dlhšiu dobu bez problému zaznamenaný vývoj teploty. Mnohostranné použitie. NUK Detský teplomer môže byť používaný aj na meranie teploty detskej stravy , alebo teploty vody na kúpanie. LCD – display uvádza aj teplotu vzduchu v detskej izbe. Súčasťou balenia výrobku je tiež praktický stojan a batérie ( CR 2032 , 3 Volty ) , s ktorými môžete uviesť teplomer okamžite do chodu. PARAMETRE: Typ teplomeru kontaktné Pamäť meraní áno Meranie tela áno Meranie povrchov áno Meranie teploty miestnosti áno Napätie batérie 3 V Druh batérie lithiové Systém napájania batérie Batéria je súčasťou áno Počet batérií 1 Šírka výrobku 13.3 cm Výška výrobku 16.1 cm Hĺbka výrobku 4.5 cm Hmotnosť výrobku 0.3 kg Šírka balenia 11.2 cm Výška balenia 15.8 cm Hĺbka balenia 28.4 cm Váha balenia 0.3 kg
Latex maska s dychacimi trubickami
Latex maska s dychacimi trubickami
Vysušovanie vlhkého muriva (vzlínajúca vlhkosť) - DryPol
Predám prístroj DryPol, ktorý slúži na vysúšanie vzlínajúcej vlhkosti muriva akéhokoĺvek stavebného materiálu až do 400m2 podkladových plôch. Prístroj funguje na základe bezkontaktnej technológie DryPol. Vykonáva sanáciu, ekologickú hydroizoláciu a vysušovanie vlhkého muriva i základov stavieb. Prístroj len nainštalujete na stenu (netreba žiadne stavebné zásahy). Záruka na prístroj je 30 rokov, ja predávam prístroj, ktorý sme mali na stene cca 4 roky. Na fotkách je vidno, že plomby sú neporušené, bočné plastové kryty sú od prístroja oddelené (tie kryty zakryjú skrutky do steny), mám k tomu originál adaptér, návod, záručný list. Viac info sa dočítate na týchto 2 stránkach: Systém, ako funguje tento prístroj: Po inštalácii elektroosmózy DryPol putuje voda v kapilárách muriva súäť k podkladu stavby od kladného (+) k zápornému (-) pólu. Využíva sa teda zemský magnetizmus (v tomto prípade elektromagnetizmus). Silný minusový elektromagnetický pól máme v podlade stavby, mierny kladný pól dodáme prístrojom DryPol system do molekúl vody obsiahnutých v murive . Po tom, čo voda klesne z múrov späť do zeme - v ďalších rokoch potom už elektroosmóza pôsobí ako štít proti vzlínavej vlhkosti a bráni jej opätovnému vzostupu do muriva. Dom zostáva suchý, vrátanie pivnice a podkladu stavby. Nie je to žiadna "zázračná krabička" ale sofistikovaný elektronický systém, ktorý využíva fyzykálne zákony planéty. Nový prístroj stojí 1.393 Eur (na stránke ). Náš prístroj nie je nový, bol používaný (rozumej - bol namontovaný na stenu), nič mu nie je, funguje 100%, ponúkam ho za 700 Eur + DPH. (Predávam ho z firmy, takže máte možnosť odpočtu DPH.) Dôvod predaja je, že ma už zlínavá vlhkosť netrápi - problém je vyriešený.
BEHA UNITEST 9032
Predám tester strojov nemeckej výroby BEHA UNITEST 9032. Merací prístroj slúži k revíziám pracovných strojov, elektrických spotrebičov a ručného náradia. Tester stroja BEHA UNITEST umožňuje pohodlné meranie podľa DIN VDE 0113/EN 60204 a DIN VDE 0701/0702/BetrSichV. Funkcie Meranie poklesu napätia ochranného vodiča Meranie izolácie Meranie reziduálneho prúdu Meranie odolnosti ochranného vodiča Meranie náhradného únikového prúdu Zariadenie Pamäť pre 1500 meraní Integrované rozhranie IR/RS-232 na prenos nameraných hodnôt do počítača Schémy pripojenia vo veku zariadenia Limitné hodnoty je možné nastaviť individuálne pre každú meracia funkcia S hodnotením výsledkov merania GOOD/FALSE Dátum a číslo skúšobnej vzorky (číslo systému) je možné nastaviť samostatne pre každú skúšku Zobrazenie obyčajného textu PUR kábel odolný voči rezom, kyselinám a olejom Rozsah dodania 1 ks UNITEST tester 1 ks súprava meracích káblov 1 ks používateľská príručka v angličtine 1 ks pohotovostná taška Platná kalibrácia ! Okamžite môže začať pracovať. Cena je 400 eur plus dohoda. Osobný odber v Leviciach.
GNSS Leica Viva GS12 s rádio ovládačom CS15 - Rezervované
Predám používaný kompletný bezkáblový GNSS Smart Rover Leica Viva GS12 pripravený na meranie. Využiteľnosť si nájde aj ako SmartPole v kombinácii s totálnou stanicou. Ovládač má inštalované rádio WIT2450 pre komunikáciu s rádiorúčkou RH15 ovládania totálnej stanice. Vysoko spoľahlivé meranie a výsledky, 3 frekvenčný, 120 kanálový prijímač GPS/GLONASS/GALILEO a patentovaná technológia SmartCheck zabezpečuje vysoko spoľahlivé RTK meranie. RTK presnosť 5 mm + 0.5 ppm (2D), možnosť ukladať raw dáta Leica MDB a RINEX. Viac info na: Kompletný používaný balík obsahuje: 1x Leica GS12 SmartAnténa 1x Leica CS15 3,5G ovládač s rádiom 1x Leica GHT 62 + GHT 63 úchyt na tyčku 1x Leica stylus GDZ69 dotykové pero 4x používaná originálna batéria Leica GEB 212 1x Leica originál prepravný kufrík 1x nová pamaťová SD karta 2GB 1x nabíjačka originál GKL 211 1x nová 2,2m teleskopická karbónová výtyčka - rektifikovaná Inštalované licencie: Leica Viva Full s firmwarom V9.06 v CZ jazyku SmartAnténa má najnovší update firmwaru ME-6.407 Príjem GPS Príjem GLONASS Možný príjem GALILEO - dokúpenie licencie Neobmedzené RTK Obnova polohy po každej 0,2s (5Hz meranie) COGO Referenčná priamka DXF Import/Export LandXML export Meranie Vytyčovanie Vytyčovanie z DTM modelu Povrchy a objemy Prístroj nesie bežné známky požívania, je vo veľmi dobrom optickom stave, je bezproblemový a plne fukčný. Prístroj bol zakúpený u autorizovaného predajcu. Na displeji inštalovaná ochranná fólia. Prednastavený pre nového používateľa. Ukážem, predvediem, nastavím na Vaše konto SKPOS prípadne SmartNet. Budete potrebovať: sim kartu s dátami, konto SKPOS alebo SmartNet. Kúpno-predajná zmluva samozrejmosťou. Zmluvná záruka 30dni. Na batérie sa zmluvná záruka nevzťahuje. Preferovaný osobný odber z dôvodu odskúšania prístroja kupujúcim. Pre viac informácii ma kontaktujte. SN, AN a EQ sériové čísla na vyžiadanie.
GNSS Leica Viva GS12 s rádio-ovládačom CS15
Predám používaný kompletný bezkáblový GNSS Smart Rover Leica Viva GS12 pripravený na meranie. Využiteľnosť si nájde aj ako SmartPole v kombinácii s totálnou stanicou. Ovládač má inštalované rádio pre komunikáciu s rádiorúčkou totálnej stanice. Vysoko spoľahlivé meranie a výsledky, 3 frekvenčný, 120 kanálový prijímač GPS/GLONASS/GALILEO a patentovaná technológia SmartCheck zabezpečuje vysoko spoľahlivé RTK meranie. RTK presnosť 5 mm + 0.5 ppm (2D), možnosť ukladať raw dáta Leica MDB a RINEX. Viac info na: Kompletný používaný balík obsahuje: 1x Leica GS12 SmartAnténa 1x Leica CS15 3,5G rádio-ovládač 1x Leica GHT 62 + GHT 63 úchyt na tyčku 1x Leica stylus GDZ69 dotykové pero 4x používaná originálna batéria Leica GEB 212 1x Leica originál prepravný kufrík 1x nová pamaťová SD karta 32GB 1x nabíjačka GKL 311 1x nová 2,2m teleskopická karbónová výtyčka - rektifikovaná Inštalované licencie: Leica Viva Full s firmwarom V6.04 v CZ jazyku SmartAnténa má najnovší update firmwaru ME-6.407 Príjem GPS Príjem GPS L5 Príjem GLONASS Príjem GALILEO Neobmedzené RTK Obnova polohy po každej 0,2s (5Hz meranie) COGO Referenčná priamka Referenčná rovina a skenovanie v mriežke DXF Import/Export LandXML export Meranie Vytyčovanie Vytyčovanie z DTM modelu Povrchy a objemy Roadrunner Roadrunner Importer Prístroj nesie bežné známky požívania, je vo veľmi dobrom optickom stave, je bezproblemový a plne fukčný. Prístroj bol zakúpený u autorizovaného predajcu. Na displeji inštalovaná ochranná fólia. Prednastavený pre nového používateľa. Ukážem, predvediem, nastavím na Vaše konto SKPOS prípadne SmartNet. Budete potrebovať: sim kartu s dátami, konto SKPOS alebo SmartNet. Faktúra samozrejmosťou. Záruka 30 dni. Na batérie sa zmluvná záruka nevzťahuje. Preferovaný osobný odber z dôvodu odskúšania prístroja kupujúcim. Pre viac informácii ma kontaktujte. SN, AN a EQ sériové čísla na vyžiadanie. Cena prístroja je uvedená s DPH, možnosť odpočtu DPH. Cena prístroja bez DPH: 3750€.