inzercia, predaj, predám, bazár

Profesionálne nastavenie reklamy na Facebooku a Instagrame

Kategória: Reklamné plochy ostatné

Som odborník na nastavenie reklamy v sociálnych sieťach.

Pracujem s reklamou na Facebooku a Instagrame a pomáham klientom dosiahnuť maximálnu efektívnosť reklamných kampaní.

Robím všetko pre maximálne výsledky pre svojich klientov:

Vyvíjam podrobnú reklamnú stratégiu pre každý podnik.
Hlboko analyzujem produkt, služby a konkurentov klienta.
Vytváram vysoko konverzné reklamné banery.
Píšem reklamné texty, ktoré predávajú.
Vykonávam úplnú technickú konfiguráciu reklamných kampaní v spravce reklám Facebook (Facebook ADS Manager + Business Manager).
Poskytnem Vám skúšobný týždeň za 1 euro (alebo do prvých výsledkov), aby ste videli, ako bude naša spolupráca vyzerať.

Cena celého balíka je 149 EUR mesačne + rozpočet na reklamu.

Som presvedčený, že výsledky mojej práce vás neodradia a budete spokojní s novými zákazníkmi a zvýšením predaja.
Profesionálne nastavenie reklamy na Facebooku a Instagrame
Podobné inzeráty
Potlač tričiek Tlač textilu Výroba reklamy Tlač bannerov
Zdravím ponúkam potlač tričiek, rôzneho textilu hrnčekov, bannerov, tlač obrazov a iných reklamných predmetov Cena sa odvíja individuálne od každej požiadavky. Treba napísať konkrétny záujem a v zapätí zašleme cenovú ponuku. Kontakt: letko@ Potlač tričiek , potlač textilu , potlač hrnčekov , šálka s potlačou , tričko s potlačou , tlač letákov , tlač reklamy , výroba reklamy , potlač bannerov , potlač plagátov
Profesionálne grafické práce za symbolické ceny
Ponúkam profesionálne grafické práce za výhodné ceny. Na svoju požiadavku nebudete dlho čakať. Som komunikatívny a viem sa adaptovať na časovú tieseň. Spravím pre Vás od vizitky, zalomenia a prípravy celej knihy do tlače, plagátu, časopisu, obalového dizajnu až po logo úplne všetko. Ponúkam aj tvorbu digitálnej maľby/ilustrácie na grafickom tablete. Stačí ma len kontaktovať. Pracujem v programoch Adobe balíka - Illustrator, Photoshop, InDesign. Viac z mojej výtvarnej tvorby na Instagrame alebo Facebooku Andrej Gaži na ktorých je aj odkaz na ďalšie zákutia mojej tvorby. Pracovné skúsenosti - od roku 2020 Grafik/projektový koordinator tvorby polepu na autá pre Stellantis Trnava Q&L Inudustrial Services . Popri škole spolupráca na mnohých úspešných projektoch rôzneho zamerania... grafik , logo , design , illustrator , indesign , photoshop , vektorova grafika
NA PRENÁJOM Billboard Sabinov-Lipany 5,1m x 2,4m
Ponúkame na prenájom reklamné plochy - Billboard eurorozmer 5,1m x 2,4m. Dvojstranný billboard sa nachádza v meste Sabinov na vjazde od mesta Lipany, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, bez osvetlenia, možnosť obojstrannej reklamy /plocha viditeľná na výjazde od mesta Sabinov smer Lipany/, cesta 1. triedy č. 68. 3x Billboard na výjazde v meste Lipany smer Sabinov, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, prípadne možnosť využiť celú plochu o dĺžke 15,3m x výška 2,4m čo je až 36,72m2 plochy, možnosť osvetlenia, cesta 1. triedy č. 68, táto plocha je viditeľná aj na vjazde do mesta Lipany od mesta Sabinov aj na výjazde z mesta Lipany smer Sabinov. Preferujeme PVC banner, vešanie na montážne oká, zabezpečíme reklamnú firmu na výrobu reklamy jej montáž a demontáž. CENA DOHODOU na tel. č. . Reklamná plocha Sabinov, Lipany, billboard Sabinov, billboard Lipany, prenájom reklamnej plochy, prenájom billboard.
NA PRENÁJOM Billboard Sabinov-Lipany 5,1m x 2,4m
Ponúkame na prenájom reklamné plochy - Billboard eurorozmer 5,1m x 2,4m. Dvojstranný billboard sa nachádza v meste Sabinov na vjazde od mesta Lipany, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, bez osvetlenia, možnosť obojstrannej reklamy /plocha viditeľná na výjazde od mesta Sabinov smer Lipany/, cesta 1. triedy č. 68. 3x Billboard na výjazde v meste Lipany smer Sabinov, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, prípadne možnosť využiť celú plochu o dĺžke 15,3m x výška 2,4m čo je až 36,72m2 plochy, možnosť osvetlenia, cesta 1. triedy č. 68, táto plocha je viditeľná aj na vjazde do mesta Lipany od mesta Sabinov aj na výjazde z mesta Lipany smer Sabinov. Preferujeme PVC banner, vešanie na montážne oká, zabezpečíme reklamnú firmu na výrobu reklamy jej montáž a demontáž. CENA od 60,-Eur/plocha/mesiac na tel. č. . Reklamná plocha Sabinov, Lipany, billboard Sabinov, billboard Lipany, prenájom reklamnej plochy, prenájom billboard.
Plocha na reklamu
Ponúkam na prenájom plochu plota pozemku RD na umiestnenie reklamy v podobe reklamnej plachty v lokalite Prešov - Nižná Šebastová. VÝHODY UMIESTNENIA: • maximálne vyťažená 4 prúdová cesta E371, hlavný ťah na PL - v pracovných dňoch tvoriace sa kolóny, • rušná časť Vranovskej ulice medzi 2 semaformi, • oproti zastávka SAD a MHD, • oproti Supermarket, reštaurácia, parkovisko, výjazd z ďalšej ulice... Rozmery celej dostupnej plochy v1,1 x d8 m. Dĺžka plachty podľa dohody. Dĺžka prenájmu minimálne na 1 rok. Prosím kontaktujte ma iba cez email, prípadne do SMSky.
Reklamná plocha - mesh banner
Ponúkame poslednú reklamnú plochu na prenájom na budove na Šípovej 1 na Chrenovej v Nitre. Je to frekventovaná ulica smerom ku kruhovému objazdu pod Zoborom. Vieme zabezpečiť výrobu Vašej reklamy a taktiež montáž. Cena mesačného nájmu je 400€ bez DPH.