inzercia, predaj, predám, bazár

Profesionálny priemyselný odvlhčovač na prenájom

Kategória: Stavebné stroje

Prenajmem priemyselný odvlhčovač v ZM, LV a okolie, poprípade vzdialenejšia lokalita. Po dohode možné aj doručenie a vyzdvihnutie na lokalitu. V prípade potreby dodám aj s odtokovou hadicou na nepretržité odvlhčovanie.

Odberné miesto: Zlaté Moravce, Kozárovce, Tlmače, Levice.

Maximálny odvlhčovací výkon 52 l/24 hod
Maximálny vzduchový prietok 350 m³/h


Cena: 6€/1 deň (pri prenájme na dlhšie obdobie, možná zľava)

Vrátna záloha 100€ + zmluva o nájme, občiansky preukaz je nutné mať pri sebe pri preberaní.

Vhodný na vš. mokré procesy (potery, omietky, malovanie...):
1. Pri novostavbách
2. Rekonštrukciách
3. Do pivničných priestorov
4. Zabraňuje tvorbe plesniam
5. Pri náhodných katastrofách (záplavy atď.)


# odvlhčovač, prenajmem odvlhčovač, profesionálny odvlhčovač, požičanie odvlhčovača, priemyselný odvlhčovač, prenájom, prenajom, prenájmem, odvlhcovac, odvlhčovač na prenájom.
Profesionálny priemyselný odvlhčovač na prenájom
Podobné inzeráty
Profesionálny priemyselný odvlhčovač na prenájom
Prenajmem priemyselný odvlhčovač v ZM, LV a okolie, poprípade vzdialenejšia lokalita. Po dohode možné aj doručenie a vyzdvihnutie na lokalitu. V prípade potreby dodám aj s odtokovou hadicou na nepretržité odvlhčovanie a taktiež regulátor správnej vlhkosti prostredia podľa požadovaných hodnôt. Odberné miesto: Zlaté Moravce, Kozárovce, Tlmače, Levice. Maximálny odvlhčovací výkon 52 l/24 hod Maximálny vzduchový prietok 350 m³/h Cena: 7€/1 deň (pri prenájme na dlhšie obdobie, možná zľava) Vhodný na vš. mokré procesy (potery, omietky, malovanie...): 1. Pri novostavbách 2. Rekonštrukciách 3. Do pivničných priestorov 4. Zabraňuje tvorbe plesniam 5. Pri náhodných katastrofách (záplavy atď.) # odvlhčovač, prenajmem odvlhčovač, profesionálny odvlhčovač, požičanie odvlhčovača, priemyselný odvlhčovač, prenájom, prenájmem, odvlhcovac.
Profesionálny priemyselný odvlhčovač na prenájom
Prenajmem priemyselný odvlhčovač v ZM, LV a okolie, poprípade vzdialenejšia lokalita. Po dohode možné aj doručenie a vyzdvihnutie na lokalitu. V prípade potreby dodám aj s odtokovou hadicou na nepretržité odvlhčovanie. Odberné miesto: Zlaté Moravce, Kozárovce, Tlmače, Levice. Maximálny odvlhčovací výkon 52 l/24 hod Maximálny vzduchový prietok 350 m³/h Cena: 6€/1 deň (pri prenájme na dlhšie obdobie, možná zľava) Vhodný na vš. mokré procesy (potery, omietky, malovanie...): 1. Pri novostavbách 2. Rekonštrukciách 3. Do pivničných priestorov 4. Zabraňuje tvorbe plesniam 5. Pri náhodných katastrofách (záplavy atď.) # odvlhčovač, prenajmem odvlhčovač, profesionálny odvlhčovač, požičanie odvlhčovača, priemyselný odvlhčovač, prenájom, prenájmem, odvlhcovac.
Prenájmem priemyselný odvlhčovač Guide
Prenájmem priemyselný odvlhčovač. Ponúkam na prenájom odvlhčovač GUIDE GBL 50.1 Na vysušenie stavieb s plochou 10 až 120 m2 s prietokom vzduchu 300m3/h Výkon odvlhčovača až do 50 l/deň. Môžem Vám požičať aj 25l bandasku. Cena 5€/deň. Pri dlhšom zapožičaní viac ako 1 mesiac dohoda možná. Viac informácii telefonicky alebo emailom. odvlhčovač prenajmem odvlhčovač požičať vlhkosť priemyselný odvlhčovač prenájom prenájmem prenájmu odvlhcovac vzduch guide
Prenájom priemyselný odvlhčovač
Prenajmem priemyselný odvlhčovač GUIDE GBT 50.1 Výkon odvlhčovača až do 50 l/deň. Odvlhčovač má 7l nádobku ale je možnosť ho napojiť priamo do kanalizácie Funkcia AUTO-STOP (automatické vypnutie po naplnení nádrže kondenzátom) Cena 6€/deň. Pri dlhšom zapožičaní viac ako 1 mesiac dohoda možná. Vratná záloha 200€
Predám profesionálny odvlhčovač TROTEC TTK 171 ECO
Ponúkam na predaj čisto nový profesionálny odvlhčovač vzducho TROTEC TTK 171 ECO, cena nového 639 € Kupovaný v hotovosti od Duvlan na blok 12/2022, použitý 1x na vlastnej stavbe. Stále v záruke 100% stav ako nový. Blok od kúpi kvôli záruke nie je problém.
Predám profesionálny odvlhčovač TROTEC TTK 171 ECO
Ponúkam na predaj čisto nový profesionálny odvlhčovač vzducho TROTEC TTK 171 ECO, cena nového 639 € Použitý 1x na vlastnej stavbe. Stále v záruke 100% stav ako nový. Blok od kúpi kvôli záruke nie je problém.