inzercia, predaj, predám, bazár

PROFI Stativy LIBEC

Kategória: Videokamery

Predám dva stativy LIBEC aj na velke kamery viz foto

cena je za kus- dohoda možna

pozri moje dalsie inzeraty
PROFI Stativy LIBEC
Podobné inzeráty
Nová cena PROFI Stativy LIBEC
Predám dva stativy LIBEC aj na velke kamery viz foto cena je za kus- dohoda možna pozri moje dalsie inzeraty
Nová cena PROFI Stativy LIBEC
Predám dva stativy LIBEC aj na velke kamery viz foto — uz je k dispozícíí len jeden kus cena je za kus- dohoda možna pozri moje dalsie inzeraty
profi kamera JVC GY HD250 a JVC GY HD201
Predám profi kamera JVC GY HD250 a JVC GY HD201 obe s HDSDI vystupom a bohatym prislusenstvom. Rusim kamerový retazec vhodny na natacanie koncertov a podobne pozri moje dalsie inzeraty. Kamery maju stativy Libec - Nie su v cene! baterky, nabijacku, sirokouhlu predsadku. Jedna ma navyse svetlo SWITT a AJA recorder na CF karty. Vsetko v perfektnom stave. viem dodat aj ovladanie zoomu a ostrenia na stativ, tiez velky profi hladak. cena za jednu kameru pripadne 1100 + 900 Aj jednotivo na dopyt. Cena bez stativov. Dohoda mozna.
Nová cena profi kamera JVC GY HD250 a JVC GY HD201
Predám profi kamera JVC GY HD250 a JVC GY HD201 obe s HDSDI vystupom a bohatym prislusenstvom. Rusim kamerový retazec vhodny na natacanie koncertov a podobne pozri moje dalsie inzeraty. Kamery maju stativy Libec - Nie su v cene! baterky, nabijacku, sirokouhlu predsadku. Jedna ma navyse svetlo SWITT a AJA recorder na CF karty. Vsetko v perfektnom stave. viem dodat aj ovladanie zoomu a ostrenia na stativ, tiez velky profi hladak. cena za jednu kameru pripadne 600 + 500 Aj jednotivo na dopyt. Cena bez stativov. Dohoda mozna.
Nová cena obe profi  kamery JVC aj s prislusenstvom za 1000
Predám profi kamera JVC GY HD250 a JVC GY HD201 obe s HDSDI vystupom a bohatym prislusenstvom. Rusim kamerový retazec vhodny na natacanie koncertov a podobne pozri moje dalsie inzeraty. Kamery maju stativy Libec - Nie su v cene! baterky, nabijacku, sirokouhlu predsadku. Jedna ma navyse svetlo SWITT a AJA recorder na CF karty. Vsetko v perfektnom stave. viem dodat aj ovladanie zoomu a ostrenia na stativ, tiez velky profi hladak. cena za jednu kameru cena za vsetko 1000Eur Cena bez stativov. Dohoda mozna.
Profi videokamera Sony FS5
Predám túto profi videokameru SONY FS5 (telo) s RAW upadtom, a ďalšími skvelými funkciami ako napríklad super-slow motion, interne zabudovaný variabilný ND filter, nahrávanie v 10-bit, 2x XLR vstup na mikrofón, 2x slot na SD, S-log2 a S-log3 - skvele na grading, a mnoho iného. Pre bližšie info ma kontaktujte. Pri rýchlom jednaní, dohoda istá.. Ku kamere mám aj anamorfický objektív SIRUI 50 mm F 1.8 ktorý zaručuje fakt profi výstup. Predávam ho osobitne - dohoda na cene.. Ak sa dá kontaktuje ma mobilom buď SMS alebo volajte - mail často prehliadnem..