inzercia, predaj, predám, bazár

Projektant - zhotovenie projektovej dokumentácie pre RD

Kategória: Realitné služby

Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu.


-projekty rodinných domov

-projekty radových domov

-projekty garáží, oporných múrov

-projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta

-rýchla doba dodania

-projekty celá SR

Cena kompletnej projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu.

Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom.



jap.projekt@

.
.
.
Projektant - zhotovenie projektovej dokumentácie pre RD
Podobné inzeráty
Projektant - projektová dokumentácia pre RD
Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu. -projekty rodinných domov -projekty radových domov -projekty garáží, oporných múrov -projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta -rýchla doba dodania -projekty celá SR Cena projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu. Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom. jap.projekt@ . . .
Projektant-Realizácia projektov rodinných domov
Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu, energetický certifikát. -projekty rodinných domov -projekty radových domov -projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta -rýchla doba dodania -projekty celá SR Cena kompletnej projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu. Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom. jap.projekt@ . . .
Návrh interiéru 5 eur/m²
INTERIÉR: Návrh interiéru - foto-realistické vizualizácie rodinných domov, bytov a nebytových priestorov na mieru. Cena je 5 eur/m². V cene sú zahrnuté konzultácie (počet konzultácií je neobmedzený), pôdorys dispozičného riešenia, úpravy interiéru podľa požiadaviek, rendrované fotografie (počet podľa potreby). ARCHITEKTONICKÁ ŠTÚDIA Návrh architektonickej štúdie rodinných domov - dispozičné a architektonické riešenie na základe požiadaviek klienta. Cena je 8 eur/m². V cene je zahrnutá kompletná architektonická štúdia (situácia - osadenie navrhovaného domu na pozemku, pôdorysy jednotlivých podlaží, rezy, pohľady a foto-realistické vizualizácie), konzultácie, úpravy štúdie podľa požiadaviek klienta. PROJEKT PRE STAVEBNÉ POVOLENIE Vypracovanie projektovej dokumentácie rodinného domu na základe architektonickej štúdie v stupni pre stavebné povolenie. Komunikácia s profesistami (statika, ZTI, kúrenie, ELI, požiar, TTP), ktorých projekty sú potrebné ku stavebnému povoleniu. Dodanie záleží podľa náročnosti, veľkosti priestoru a vašich požiadaviek. Pre viac info ma kontaktujte e-mailom: info.bmarchitekt@ #architecture #architektúra #rodinnydom #design #dizajn #interior #interier #interierovydizajn #navrhinterieru #projektprestavebnepovolenie #vizualizácia #vizualizácie
Stavebko na kluc
Ponúkam vám pomoc pri riešení stavebneho povolenia. Stavebne povolenie na kľúč. Počiatočné práce pre developerov-Vyhotovenie projektovej dokumentácie, územné konanie, výstavba nových IS a komunikácií. ATĎ! Pomoc pri riešení chráneného pásma a mnoho iných špecialít. Stačí zavolať alebo písať email. Cena vždy dohodou od projektu. Foto len ako ilustrácia.
Rodinný dom na mieru
Dobrý deň, Vypracujem projektovú dokumentáciu od štúdie po realizačný projekt. Súčasťou projektovej dokumentácie je 3D vizualizácia, technická a sprievodná správa, statické posúdenie, protipožiarne zabezpečenie stavby, teplotechnické posúdenie stavby a výkresová dokumentácia. Bližšie informácie na tel. č resp. pri osobnom stretnutí. Ing. arch Tomáš Matija
Oceľová konštrukcia 10x20x5m
Dobrý deň. Predám montovanú oceľovú konštrukciu haly v rozmeroch š.10m d.20m v.5m Konštrukcia je vrátane všetkého spojovacieho materiálu. Vrátane statického posudku a projektovej dokumentácie. Uvedená cena je s DPH bez montáže. Alebo aj iné rozmery hál. V prípade záujmu dodáme aj na mieru narezané PUR/PIR/Minerálne sendvičové panely 1. Triedy kvality v hrúbkach od 30mm-200mm a spojovací materiál. V pripade potreby je možná obhliadka jestvujúcich hál a objektov. montovana hala, hala na mieru, ocelová konstrukcia, hala na kluc, ocelova hala, ocelove konstrukcie, PUR sendvicove panely, Sme plátcami DPH.