inzercia, predaj, predám, bazár

Projektor

Kategória: Hračky

Ponúkam nový nerozbalený projektor značky Chicco.

Vlastnosti:

- automatická zmena farieb
- 3 typy nastavení svetelných efektov: projektor na stenu, jemný projektor, nočné svetlo
- 30 minút klasických a moderných melódií vrátane zvukov prírody na výber
- tlačidlo v tvare srdca určené na výber vašej obľúbenej melódie
- medvedík sa dá prať v pračke
- batérie: 3× AAA 1,5 V (nie sú súčasťou balenia)
- určené pre deti už od narodenia, ideálny na maznanie
- rozmery produktu: 30 cm × 36,5 cm × 14 cm
Projektor
Podobné inzeráty
CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First
Predam CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First Dreams modrá 0m+, nove nevybalene. Viem priniest na trase Trnava - Nove Zamky CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First Dreams modrá 0m+ Chicco GoodNight Stars je multifunkčná nočná pomôcka kombinujúca projektor a nočnú lampičku s upokojujúcimi melódiami a hudbou. Obsahuje tiež odopnuteľnú plyšovú hračku, ktorú dieťa môže mať kedykoľvek pri sebe. Projektor je navrhnutý tak, aby dieťatku od narodenia pomohol vytvoriť režim a zaspávať v pokoji a bez strachu. Tento šikovný pomocník vytvorí v detskej izbičke magickú atmosféru a dieťatko upokojí a pomôže mu zaspať. Projekcia s hudbou po zapnutí trvá 6 minút. Vybrať si môžete medzi premietacím módom, ktorý zobrazuje krásne hviezdičky na strope a na stenách detskej izbičky alebo módom nočnej farebnej lampičky, ktorá dieťa už nerozptyľuje. Projekcia strieda rozličné farby premietania. Pre spríjemnenie zaspávania môžete dieťaťu prehrávať skladby od Bacha, Rossiniho, ale i moderné skladby new age či biely šum zvukov prírody. plyšová hračka na boku zariadenia sa dá odpojiť a vziať so sebou kamkoľvek. Batérie: 3 × 1,5 V AA (nie sú súčasťou balenia).
Chicco svetelny projektor
Predam Chicco svetelny projektor Next 2 Stars - Medvedík Ako novy, minimalne pouzivany. Poslem aj dobierkou. Projektor vytvára magickú atmosféru pre zaspávanie. Magické hviezdičky a upokojujúce hudba upokojí dieťa, ktoré jednoduchšie zaspí. Projektor je možné používať aj ako farebná lampička, ktorá odprevadí jemným svetlom dieťa do ríše snov. Medvedíka možno zložiť a použiť ako mäkkú hračku v postieľke. Aktivácia senzora zvuku: ak dieťa začne plakať, môže sa aktivovať svetlo aj hudba. Jednoduché pripevnenie na detskú postieľku. Batérie: 3x AA 1,5 V (nie sú súčasťou). Vhodné pre deti od narodenia.
Detský projektor Lienka
Nádherný detský projektor Clementoni v tvare Lienky s relaxačnými farbami, rozptýleným svetlom a jemnou projekciou je navrhnutý na relaxáciu vášho dieťatka. Lienka má dva režimy – nočné svetlo (zatvorené krídla) a projektor (otvorené krídla). Projektor vydáva množstvo krásnych melódií a relaxačných zvukov, ktoré dieťatko upokojujú. Melódie sú navrhnuté tak, aby sa deťom ľahšie a pokojnejšie zaspávalo. Cena 8,- + poštovné.
Infantino 3v1 hudobný kolotoč
Predám Infantino hudobný kolotoč 3v1 v sivej farbe vo veľmi dobrom stave. Infantino 3v1 Projector Musical Mobile možno použiť 3 spôsobmi: umiestnite ho nad postieľku ako hudobný kolotoč alebo hviezdny projektor a neskôr, keď bude vaše dieťa rásť, môžete projektor použiť ako nočnú lampu na stôl. Prehráva 10 druhov melódií: 6 druhov hudby a 4 druhy zvukov prírody. Môžete si vybrať medzi dvoma hernými režimami: REŽIM BUDÍKA: 0-3 minút: iba nočné svetlo; 4-15 minút: hudba a nočné svetlo; 16-20 minút: hudba, nočné svetlo, projektor a motor REŽIM SPÁNKU: 0-10 minút: motor, hudba, projektor a nočné svetlo; 11-20 minút: len nočné svetlo Bratislava, Nové Zámky (prípadne dohoda)
Detský projektor nad postieľku
Predám detský projektor nad postieľku značky Fisher-Price. Projektor je vybavený rôznymi funkciami ako je napr.hranie rôznych melódií,hviezdnou premietačkou svetelnými efektami,napodobovanim rôznych zvukov ktoré vaše dieťatko zaručene rýchlo uspia a rôzne iné..projektor je vo veľmi dobrom stave ,v prípade záujmu kontaktovať na tel.č.,cena dohodou
Predám hrací kolotoč Infantino
Predám Infantino Hudobný kolotoč s projekciou 3v1 nad postieľku. Hudobný kolotoč pre ľahké zaspávanie aj zabavenie dieťaťa ponúka 3 možnosti použitia: hudobný kolotoč pre deti od narodenia do 5 mesiacov nočné svetielko a projektor do postieľky pre deti od 6 do 18 mesiacov nočné svetielko a projektor na nočný stolík pre deti od 18 mesiacov Svetelný projektor premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Spolu s upokojujúcou melódiou pomôže vášmu dieťaťu v pokoji zaspávať. Vhodné pre deti od narodenia