inzercia, predaj, predám, bazár

Propán butanova fľaša

Kategória: Náradie

Predám propán butanova fľaša 10kg cena 50 eura
Propán butanova fľaša
Podobné inzeráty
Plynový ohrievač Einhell
Rukoväť pre prenášanie. Vykurovací plášť z pozinkovaného oceľového plechu. Piezo zapaľovanie. Vypínač pre ventilátor. Ochranný kryt. Piezo elektrický kryt plameňa. Plynová hadica. Regulátor tlaku 700 mbar. Tlačidlo plynového ventilu. Elektromagnetický ventil. Sieťový napájací kábel. Technické parametre:. Menovitý tepelný výkon: 17 kW. Rozsah prevádzkového objemu: 1000 m2 / h. Spotreba menovitého tepelného výkonu: 1238 g / h. Prevádzkový tlak max.: 700 mbar. Typ plynovej fľaše, ktorú možno použiť 5 kg - 11 kg - plynová fľaša propán-bután. Typ plynu Propán, Butánová alebo propán-butánová zmes. Sieťový zdroj: 220-240 V | 50 Hz. Výkon: 38 W. Rozmery: 44,5 cm x 21,5 cm x 33 cm.
Propán butanova fľaša
Predám propán butanove fľaše 2 ks kus 30 eura
propan-butanova flasa 10kg
predam plnu original pb 10kg flasu pre pohon vozidiel na lpg
Nový turistický plynový ohrievač+varič na plynové kartuše aj
Inzerát platí do zmazania. tel. Predám nový turistický plynový ohrievač+varič na plynové kartuše aj propán butánovú bombu Vysoko mobilný a efektívny ohrievač / varič na plynové kartuše alebo propán bután (dodávame vrátane pripojovacieho adaptéra). Prenosný plynový ohrievač a varič 2v1 je možné využívať na vykurovanie vetraných priestorov, prípadne na prikurovanie v exteriéri alebo na varenie (max. priemer nádoby je 23 cm). Je vyrobený z kovu, horák je keramický s uzavretým katalytickým horením. Zapaľovanie je piezoelektrické, regulácia výkonu plynu. Výkon horáka je 2 kW, čo je kapacitne dostatočné na komfortné vykúrenie priestoru až 10 m². Spotreba propán butánu je max. 108 g/h pri 20°C. S kartušou je možné vykurovacie teleso udržať v prevádzke cca 2 hodiny a s 2 kg PB fliašou je to cca 20 hodín. Výkonný ohrievač a zároveň aj varič ktorý je prenosný a jednoduchý na prevádzku. Ideálny pomocník pre záhrady, terasy, pikniky, balkóny alebo kempovanie. Technické špecifikácie: Spotreba: max 108g / h Výkon: 2kW Farba: čierna Kartuša je mimoriadne úsporná, vydrží cca 2 hod, jej cena je 2,2- €,pri odbere 10 ks kartuší a viac cena za 1ks 2€. Redukčný ventil je namontovaný vo vnútri variča.Varič má piezoelektrické zapalovanie.Perfektná vec na turistiku,kemping,rybolov,pre kamionistov atď.Pošlem aj na dobierku poštovné: balík na poštu +4,3€ balík na adresu 5,2€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,1€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+4€ .Pozri všetky moje inzeráty . Klikni na moje meno
Fľaša na propan butan.
Predám malú fľašu na propan butan. Jo to originál z malej autogénovej zváračky.
Predám
Predám 10kg fľašu na propán butan. sada kolies a veci simson skuter vsetko komplet cena 30eur.fľaša na zwaranie CO2 20 litrová menena vo firme livonec SNV fľaša na zwaranie argonu plná čistý argon 20litrov a rukavice číslo 11 na zwaranie nové pár 3.60€.iné.