inzercia, predaj, predám, bazár

PS 4 Pro 1 TR + 3 ovládače + VR set komplet + hry podľa doho

Kategória: Herné konzoly

PS 4 Pro 1 TR + 3 ovládače
- 3 ovládače DualShock 4 wireless (jeden úplne nový-ešte v záruke + jeden čerstvo repasovaný + jeden pôvodný)
- nabíjací stojan na dva ovládače
- konzola kupovaná 12/2020

VR set
- VR 1 set – okuliare + kamera - kupované 03/2022 (ešte v záruke)
- Sony PlayStation Move Twin Pack 4.0 (2 ks controler) - kupované 04/2022 (ešte v záruke)
- Sony PlayStation VR Aim Controller (puška) - kupované 01/2023 – (ešte v záruke)

Všetko veľmi zachovalý stav, niektoré veci ešte v záruke.

CENA:
Konzola PS4 pro + 3 ovládače + stojan na ovládače = 280 Eur

VR set komplet (okuliare + kamera + Mote Twins + AIm cintroller) = 270 Eur

VŠETKO SPOLU = 520 Eur + hry podľa dohody (kľudne aj v cene)
PS 4 Pro 1 TR + 3 ovládače + VR set komplet + hry podľa doho
Podobné inzeráty
Playstation 4 pro 1TB + hry a príslušenstvo
Predám Playstation 4 PRO 1TB + hry + ovladače + taška HRY: Assasins Creed Odyssey ----- predané Assasins Creed Valhalla Gold edition ----- predané Red Dead Redemption II - 20 eur Crash Bandicoot N-sane trilogy - - - - - predané The Crew II - 15 eur Zaklínač Divoký hon 3 - kompletná edícia - 15 eur Dragon Age Inquisition ----- predané The last of us remastered - 10 eur Uncharted 4 - 10 eur Spider-man - 15 eur Wrc7 - 10 eur Helldivers - 10 eur Call of duty WW2 - 15 eur - - - -- predané Fifa 18 - 5 eur Diablo Eternal collection - kompletná edícia - 15 eur Hry sú bez závady, všetky fungujú PS4 - žiadna vada - trochu zaprášený, - kúpený v roku 2018 - káble všetko k tomu čo má byť.. CENA - 200 eur z aliexpressu ovládač, je na ňom poznať trochu rozdiel ale v hraní áut vôbec... skôr pri strieľačkách páčky trošku ináč reagujú taktiež ovládač bez závady CENA - Aliexpress ovladač 1ks - 20 eur Ak by bol záujem mám aj nejaké nálepky, obaly na ovladače... dodám za malý peniaz, mne to už netreba... Predávam taktiež prenosnú tašku na PS4 PRO, vôjde tam všetko, ovladače dokonca všetky 3, káble aj hry... Taška je vo výbornom stave. CENA - 15 eur Dôvod predaja, už na hranie nemám čas... a keď je tak som na PC... Poprosím len vážny záujem, žiadne špekulácie, ak by mal niekto záujem všetko kúpiť spolu môžme sa dohodnúť na nejakej výhodnej cene... Na SMS neodpovedám, len na e-mail, alebo keď mi zavoláte Len osobný odber - Giraltovce alebo Zemplínske Hradište Možnosť odskúšať...
PS4 slim 500gb + hry
Predám PS4 slim 500gb s dvoma ovládačmi slúchadlami a hrami. Konzola, ovládače aj slúchadlá sú plne funkčné bez závad. Možnosť kúpiť každú položku osobitne alebo vo zvýhodnených setoch. PS4 - 170€ Ovládač - 30€/kus (pri odbere oboch 25€/kus) REZERVOVANÉ 1 kus Dokovacia stanica - 10€ REZERVOVANÉ Slúchadlá - 30€ Kombo: PS4+2 ovladače+Nabíjacia stanica - 210€ PS4+2 ovladače+Nab. stanica+Sluchadla - 230€ Hry: Mafia definitive edition - 15€ Spiderman MARVEL - 15€ (Sleeve 10€) Crash Bandicoot N-Sane Trilogy - 20€ PREDANÉ Riders Republic - 20€ Teken 7 - 20€ F1 2021 - 20€ Ratchet a Clank - 10€ Red dead redemption 2 - 20€ PREDANÉ Ghost of Tsushima - 20€ Need for speed Payback - 10€ NHL 19 - 10€ God of war Ragnarok - 35€ Dostupné hry spolu - 150€ Komplet konzola, ovladače, sluchadla a hry - 350€ Preferujem osobný odber. V prípade zaslania kuriérom zálohová platba na účet za dopravu a zvyšok na dobierku. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
PLAYSTATION 4 PRO
Predam PS4 Pro s 9-timi hrami , s dvomi ovladačmi a sluchatkami. Konzola je v pouzitej kondicii a funguje bez problemov. Hry su v kompletnom stave a sucastou balenia su aj 2 ovladace, ktore umoznia hru s priatelmi. Prikladam tiez sluchatka, ktore sa daju zapojit do ovladaca a umoznuju vystup zvuku z konzoly do sluchatok. PS4 Pro je vylepšenou version zakladnej konzoly PS4 a ponuka niekolko vylepseni v porovnani s povodnou verziou. PS4 Pro ma vylepseeny hardver , ktory umoznuje zvladnut aj nove hry jednoducho, ma kratsie nacitavanie a vykonom sa priblizuje PS5 za polovicnu cenu. Vylepsene graficke spracovanie : PS4 Pro ma vylepseny graficky čip, ktory umoznuje hranie hier v rozliseni 4K. To znamena, ze hry vyzeraju ostrejsie a detailnejsie ako na beznej PS4. Podpora HDR: PS4 PRO podporuje HDR ( High Dynamic Range ) ktory umožňuje lepše zobrazení farieb a jasu , takže hry vyzeraju realistickejsie a detailnejsie. Prilozene hry su vo vybornom stave - v roznych zanroch :-) kazdy si medzi nimi isto nieco najde. Cena za tento balik je 350 eur. Ak mate vazny zaujem, kontaktujte ma ,určitě sa dohodneme. Uprednostnujem osobny ober.
PS4 Pro + Vrko
Predam PS4 pro 1TB disk s virtualnou realitou, 2 pskove ovladace, dva twin pack ovladace, aim ovladac, kamera, original nabijacky na ovladace, HORI TAC Pro sada, hry a samozrejme komplet kabelaz. Predaj jedine ako komplet nie osobitne. Dovod predaja prechod na PS5.
PREDAM PS4 PRO 1T + 2 OVLADAČE + NABÍJAČKA + HRY/ TOP STAV
Predám hernú konzolu PS4 Pro 1T. Konzola je v 100% stave, nemá žiadne poškodenia a všetko funguje. Príslušenstvo - 2x ovládače - nabíjačka na ovládače. Hry - Death Stranding, FIFA22 a NHL23. Predávam iba komplet. Všetko je v TOP stave a málo používané. Inzerát platí do zmazania. Dôvod predaja - nemám vôbec čas na hranie.
Xbox Series S 512GB + 1 ovládač + 3/5 HIER
Predám hernú konzolu najnovšej generácie Xbox Series S so zabudovaným 512GB SSD, a s 1 bezdrôtovým originálnym ovládačom. Teraz možnosť vybrať balík hier ku konzole: Variant 1: hry Minecraft, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a Lego Harry Potter kolekciu! Variant 2: hry Need for Speed, Plants vs. Zombies, Unravel, Minecraft a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Konzola je vyčistená (prach, nečistoty, UV dezinfekcia plastov a ovládačov, prípravok na ošetrenie plastov, a pod.), plne funkčná a starostlivo pripravená pre každého záujemcu. Nedajte sa oklamať, stavte na istotu. Neplaťte zbytočne viac! Možnosť dokúpiť digitálne hry s výraznou zľavou! Vyskladajte si vašu ideálnu konzolu podľa vašich predstáv: - druhý ovládač (ovládač zo Series S/X) 40€ - farby podľa aktuálnej dostupnosti - 13 mesačné predplatné Xbox Gamepass Ultimate so stovkami hier 60€ (možnosť využit aj na PC alebo mobile) - možnosť dokúpiť Fifa 23 za 30€, NHL 23 za 30€ a iné hry za zvýhodnené ceny Skvelý darček (nie iba pre deti) alebo len tak pre radosť. Ak váhate, alebo si neviete vybrať z mojej pestrej ponuky, kontaktujte ma. Možnosť dokúpiť hry s množstevnou zľavou. Zoznam hier pošlem na vyžiadanie, zbierka obsahuje samozrejme hry ako Forza, GTA, Minecraft, Red Dead Redeption, a stovky ďalších. Konzola podporuje samozrejme aj množstvo bezplatných hier ako Fortnite, Rocket League, Warzone... Samozrejme môžete rovno napísať, o aké hry máte záujem. Preferujem osobný odber, v prípade potreby doveziem, ukážem a samozrejme poradím v prípade akýchkoľvek otázok. Dobierka možná po dohode cez Zásielkovňu alebo GLS kuriéra. Vždy starostlivo zabalené v krabici podľa aktuálnej dostupnosti.