inzercia, predaj, predám, bazár

PS3 Slim ( 1TB ) + Ovládač ( Upravená konzola HEN )

Kategória: Herné konzoly

Zdravím , ponúkam na predaj svoju upravenú hernú konzolu Playstation 3 . Konzola je upravená , takže spúšťa záložné kópie hier . Hry môžete ZADARMO sťahovať cez program priamo do konzoly . Je tam veľa nainštalovaných hier PS3 , PS2 , PS1 hier ( celý zoznam pošlem len vážnemu záujemcovi ) , taktiez je tam ešte mnoho miesta aby ste si mohli stiahnuť hry ktoré len vy budete chcieť . Pre viac info píšte cez dole uvedený formulár alebo ma kontaktujte telefonicky ( Na SMS nereagujem ! ) . Vážnemu záujemcovi vysvetlím ako sťahovať a spúšťať hry ( nič zložité ) . Cena je pevná nezjednavam a nevymienam !

Cena : 150€

Obsah :
- PS3 Slim 1TB
- Originál Dualshock ( ovládač )
- Sieťový kábel
- HDMI kábel
- Nainštalované hry PS3 / PS2 , PS1 ( Hry ako napr. Crash bandicoot , Ratcheta and Clank , GTA 4 , GTA 5 , Tekken 6 , Jak and Daxter , Minecraft , FIFA 19 , HHL 16 , The Last of Us , veľa dielov Need for Spred , F1 2014 , GTA SAN Andreas , God od War , Uncharted a mnoho ďalších hier )

Poštou odosielam len pri zálohe za poštovné ( podľa výberu doručenia ) vopred na účet .

Výber doručenia :
- Balík na poštu : 9.50€
- Kuriér na adresu : 10.50€
PS3 Slim ( 1TB  ) + Ovládač  ( Upravená konzola HEN )
Podobné inzeráty
PS3 Super Slim 320GB /  HEN / Ovládač / Veľa hier
Zdravím , ponúkam na predaj v TOP STAVE hernú konzolu Playstation 3 Super Slim . Konzola vrátane príslušenstva je plne funkčné a pripravené na použitie . Konzola je upravená , to znamená že je možné hrať založené kópie hier priamo s HDD . Vážnemu záujemcovi pošlem video kde bude konzola odprezentovana od stavu až po funkčnosť + návod ako spúšťať hry . Pre viac info píšte cez dole uvedený formulár alebo ma kontaktujte telefonicky ( na SMS nereagujem ) . Cena je pevná nezjednavam a nevymienam ! Cena : 125€ Obsah : - PS3 Super Slim 320GB - Nový bezdrôtový ovládač + kábel na nabíjanie + silikónový kryt - Sieťový kábel - Pôvodná krabica + návod - Nainštalované PS3/PS1 + Retro hry ( sú tam hry ako : Crash bandicoot , Spyro , SpongeBob , Závodné , Bojové , GTA 5 , FIFA 19 , NHL 16 , Tekken , Super Mário a mnoho ďalších ) Poštou odosielam len pri zálohe za poštovné podľa cenníka SK pošty vopred na účet . Možnosť dokúpiť ďalší bezdrôtový ( nový ) ovládač za 20€
PS3 Super Slim 320GB /  HEN / Ovládač / Veľa hier
Zdravím , ponúkam na predaj v TOP STAVE hernú konzolu Playstation 3 Super Slim . Konzola vrátane príslušenstva je plne funkčné a pripravené na použitie . Konzola je upravená , to znamená že je možné hrať založené kópie hier priamo s HDD . Vážnemu záujemcovi pošlem video kde bude konzola odprezentovana od stavu až po funkčnosť + návod ako spúšťať hry . Pre viac info píšte cez dole uvedený formulár alebo ma kontaktujte telefonicky ( na SMS nereagujem ) . Cena je pevná nezjednavam a nevymienam ! Cena : 125€ Obsah : - PS3 Super Slim 320GB - Nový bezdrôtový ovládač + kábel na nabíjanie + silikónový kryt - Sieťový kábel - Pôvodná krabica + návod - Nainštalované PS3/PS1 + Retro hry ( sú tam hry ako : Crash bandicoot , Spyro , SpongeBob , Závodné , Bojové , GTA 5 , FIFA 19 , NHL 16 , Tekken , Super Mário a mnoho ďalších ) Zoznam hier pošlem len vážnemu záujemcovi Poštou odosielam len pri zálohe za poštovné podľa cenníka SK pošty vopred na účet . Možnosť dokúpiť ďalší bezdrôtový ( nový ) ovládač za 20€
PS3 Slim na súčiastky bez príslušenstva, iba konzola
Predám PS3 Slim na súčiastky bez príslušenstva, iba konzolu. Z PS3 som HDD vybral nakolko mám na tom účet, zakúpené hry a videá a HDD nepredávám nakolko dnes už sa dá s Recovery programom Obnoviť súkromné údaje. Preto poprosím Špekulantov aby si nechali Sprosté reči či je k tomu krabica atď. Od PS3 príslušenstvo a ovládače som predal, pôvodne ide o 500Gb verziu PS3 Slim ktorú som používal len som vybral z toho HDD. Predávám iba konzolu a v ňom klietka na HDD, nič iné k nemu nepridávám a preto ponúkám PS3 na súčiastky. Cena je preto iba 30eur lebo predávám na súčiastky.
PS2 / PS3 / PS4 / XBox
predam ovladače a hry na playstation 2 / 3 / 4 a Xbox... PS3 ovladač - 20€ (použitý-čierny) PS3 ovladač - 30€ (nový-čierny/biely) PS4 ovladač - 35€ (zanovný-čierny/červeny) XBox ovladač+adapter - 50€ (novy-čierny) moznost predat aj samostatny XBox ovladač (40€) alebo adapter (17€). HRY PS3 Kane&Lynch (PS3)- 7€ (CD ako nove) Split/Second (PS3)-9€ (CD ako nove) HRY PS2 The Getaway (PS2) - 12€ (použité) Pamäťová karta PS2 Memory Card (PS2) - 17€ (nová 8mb) Memory Card (PS2) - 10€ (použitá) osobne alebo poštou len po zaplateni pošty vopred.
Ps3 hen 1 TB HDD
Dobrý deň predám moju PS3 konzolu má upravený softvér Hen hry hráte na tomto upravenom software úplne zdarma všetky hry žiadne investície do CD hier táto konzola dokáže sťahovať hry a nainštalovať hry a potom spustiť hru a hrať a to úplne zdarma je to naozaj špičkova konzola predávam z dôvodu nevyužitia už nemám nato čas tak to chcem posunúť ďalej v konzole sú hry asi 70hier stačí zapnúť a hrať popritom konzolu som čistil a pastoval keď zapnete konzolu tak ani ju nepočuť či vlastné je zapnutá tak ide tycho pre viac info v sms email volať ďakujem za pochopenie
Ps3 Slim playstation 3 Slim
Predám alebo vymením za niečo zaujímavé čo sa týka značky Playstation. Playstation 3 Slim 250GB ( PS3 SLIM 250GB) Konzola je v peknom stave. Na vrchu je malý škrabanec (je vidieť na foto) pár malých skriabancov v miestach kde sa pripája usb (nič strašné) Balenie obsahuje : Originálnu krabicu + výplň (krásny stav) Konzola ps3 slim cech-2004b 250GB Manuál Dualshock (plne funkčný v dobrom stave) Nabíjací kábel Napájací kábel Sieťový kábel Ponuky mi prosím posielajte na mail. Pár dní počkám kto mi čo ponúkne na výmenu, potom bude na predaj. Na cene sa musíme dohodnúť. Kontaktovať cez formulár: Loveplaystation123@ Osobne v Trnave alebo ale môžem poslať aj poštou alebo zásielkovňou.